Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Mnie tez się kiedyś bardzo myliły te zmiany, ale sobie skojarzyłam w ten sposób, że pod koniec września moja siostra ma urodziny i że to ona daje nam taki fajny prezent, w postaci spania o godzinę dłużej:) I od tamtej pory nie mam już żadnych problemów z zapamiętaniem, co i kiedy robimy ze wskazówkami:)
No bo kiedyś ta jesienna zmiana czasu miłla miejsce pod koniec września;)

pzdr.

Posted

A ja to się nawet nie zastanawiałam, czy mi się zmiany czasu podobaja czy nie. Po prostu sa i już.
A dzisiaj rano to i u nas byl malutki snieżek z deszczem... czułam takie siekanie na policzkach:)

Te znajome okolice to powinnas sobie w listopadzie przypomnieć. Bo jeszcze o nich zapomnisz i co będzie...?

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A ja to się nawet nie zastanawiałam, czy mi się zmiany czasu podobaja czy nie. Po prostu sa i już.
A dzisiaj rano to i u nas byl malutki snieżek z deszczem... czułam takie siekanie na policzkach:)

Te znajome okolice to powinnas sobie w listopadzie przypomnieć. Bo jeszcze o nich zapomnisz i co będzie...?

pzdr.

jak nie listopad to będzie inny termin ....w tej chwili już nie mam na to wpływu :( ...na sobotę i niedzielę nie opłaci mi się jechać bo po powrocie padnę na ryjok ...a w poniedziałki mam na 6 do pracy ...

mi się zmiany nie podobają , niestety destabilizują mi rozkład dnia przez jakiś czas

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
a u mnie Boo nie chce chodzić po dworzu :( znowu męka przez kilka miesięcy bo mam psa który powinien mieszkać w Afryce ;)
Hahahaha to wysyłamy go razem z Elizą ???? taniej przesyłka wyjdzie:diabloti: Sąsiedzi to mają ubaw, bo ona tylko siooo i do domu po 3 sek..... i piiiiiiii, a Aira stio i się patrzy i widzę jak sobie myśli (o ile w ogóle ona myśli:evil_lol:) "Powaliło Cię? Ja wracam za pół godziny...?

ps. i "se" zaprosze na bazarek z obrózkami recznie szytymi....przeze mnie:oops:. Proszę, chociaż podnieście.....:)

Posted

magdola napisał(a):
Hahahaha to wysyłamy go razem z Elizą ???? taniej przesyłka wyjdzie:diabloti: Sąsiedzi to mają ubaw, bo ona tylko siooo i do domu po 3 sek..... i piiiiiiii, a Aira stio i się patrzy i widzę jak sobie myśli (o ile w ogóle ona myśli:evil_lol:) "Powaliło Cię? Ja wracam za pół godziny...?

ps. i "se" zaprosze na bazarek z obrózkami recznie szytymi....przeze mnie:oops:. Proszę, chociaż podnieście.....:)

ale ja też lubię ciepło to bym z nimi pojechała:evil_lol: u mnie Ajlu tak ma ona uwielbia śnieg ;)
Asiu a jak twoje baski?
Magda podniosłam bazarek ;)

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
ale ja też lubię ciepło to bym z nimi pojechała:evil_lol: u mnie Ajlu tak ma ona uwielbia śnieg ;)
Asiu a jak twoje baski?
Magda podniosłam bazarek ;)

Dziękuję za podniesienie :loveu:
Mi jest wiecznie gorąco.... To ja z Ailu zostaje:)
Właśnie jak baski????

Posted

[quote name='Angi']u nas na razie pada, zimno i jest mgła :evil_lol:
i teraz będzie tak : rano wstaje do szkoły - ciemno
wracam po szkole - ciemno :PP
Tez to przerabialam... kiedys...

[quote name='Metheora']A w Wiśle deszczowo -Zimy to ja raczej nie widzę :)
Pozdrawiamy więc ciepło -chyba niedługo się zobaczymy ? Hura będzie można pomiziać baski :)
Kielce? Sobota?

[quote name='jamnicze']A u nas też już biało było rano. Dużo deszczu i zimno. Mi niestety nawala gardło, no ale jakoś trzeba ciągnąć ;)
W ubiegłym tygodniu 2 dni przelezałam w łóżku. Niby sie poprawilo, ale po wczorajszej wyjściówce - znowu katar i chrypa... A ani nie piłam zimnej wódki, ani nie spiewałam. Więc skad ten nawrót choroby?

[quote name='*anusia&ajlu*']a u mnie Boo nie chce chodzić po dworzu :( znowu męka przez kilka miesięcy bo mam psa który powinien mieszkać w Afryce ;)
Trzeba było sobie kupić sznaucera albo baska;)

[quote name='magdola']Hahahaha to wysyłamy go razem z Elizą ???? taniej przesyłka wyjdzie:diabloti: Sąsiedzi to mają ubaw, bo ona tylko siooo i do domu po 3 sek..... i piiiiiiii, a Aira stio i się patrzy i widzę jak sobie myśli (o ile w ogóle ona myśli:evil_lol:) "Powaliło Cię? Ja wracam za pół godziny...?
Zaraz podniosę:)

[quote name='*anusia&ajlu*']ale ja też lubię ciepło to bym z nimi pojechała:evil_lol: u mnie Ajlu tak ma ona uwielbia śnieg ;)
Asiu a jak twoje baski?Magda podniosłam bazarek ;)
No więc tutaj Was zadzwię, ale baski sa tak wytrenowane, że snieg czy deszcz - wychodza na normalne spacery. I to bez kubraczków!

[quote name='magdola']Dziękuję za podniesienie :loveu:
Mi jest wiecznie gorąco.... To ja z Ailu zostaje:)
Właśnie jak baski????
Baski czuja się dobrze, właśnie wyrzucilam juz drugi dywanik z kuchni, bo któres ma teraz natkie napady, że gryzie.... albo Farik albo Felka albo Dzezik.....

[quote name='Czoko']Asiu gdzie jesteście?
Jestem już ponownie! Nie wiem czy zaglądacie czasem na mój wątek o klikaniu ten podlinkowany w podpisie http://www.dogomania.pl/forum/threads/233141-POMAGAMY-TYLKO-KLIKAJĄC-Akcje-dla-psów-kotów-i-dzieci-Pajacyk-Pusta-miska-i-inne - tam wkleiłam linki o kolejnych 3 konkursach. Na dogo niestety nikt oprócz mnie nie dopisuje się po kliknięciu i nie podaje aktualnego stanu :-(
Zaraz pozaglądam do linków:)

[quote name='simbik']Piękny widoczek :-).. tylko powinna być teraz druga wersja, śniegiem przypruszona :-D
Mam troche fotek z tego pierwszego ataku zimy, ale tego drzewa to chyba nie mam.... Postaram sie dzisiaj wstawic jakies foeczki, dla rozruszania Galerii. Bo widze, że chyba większośc z nas zapada w sen zimowy;)

pzdr.