Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Tu fajnie jest zajrzeć. Zawsze jest coś ciekawego do poczytania, można się pośmiać no i dużo fajnych zdjęć :)

Asiaczek napisał(a):
Dlaczego za każdym razem jak oglądam "Piąty element", to oglądam bez znudzenia?

Może dlatego, że to świetny film? ;)

Posted

[quote name='Ptysiak']Tu fajnie jest zajrzeć. Zawsze jest coś ciekawego do poczytania, można się pośmiać no i dużo fajnych zdjęć :)
Może dlatego, że to świetny film? ;)
Pewnie tak:)

[quote name='Angi'](Y) < - tutuaj powinien pojawić się znaczek LUBIĘ TO :evil_lol:
eeeeeeee....? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4621611140164&set=a.2017200631529.122876.1289259745&type=1&relevant_count=1
Ten basek to uratowany basek:) A jest taki gruby albo ze względu na swoj apetyt albo tarczyca. Tego nie wiemy...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']
Bo tamte podzieliłam na pół, hahaha...
Dzięki gosiaja za czujność:)
A i bardzo dziękuję (raz jeszcze) za matę do samochodu; jest po prostu SUPER!
Zastanawia mnie tylko jedna rzecz: do czego słuzy takie wzmocnienie, chyba na środku maty.:???::hmmmm:..

to na środku to są żeby żeby wyciągnąć zapięcie do pasa żeby psa przypiąć

Posted

Cienka, a ja juz myslałam, że o nas zapomnieliscie....

Mata została zamontowana u Lansika w samochodzie i zdała egzamin na 100 %. Przy 3-4 baskach lub w porywach do 5 - tapicerka jest bardz dobrze chroniona:)

A ja nadal czekam na cieczkę u Erki; ciekawe, kiedy panienka zdecyduje sie....

Pzdr.

Posted

Ciekawe czy wytrzyma sikanie Pinuczaka ta wredna menda potrafi zesikać się w samochodzie jak się człowieki nie chcą zatrzymać na siku TU I TERAZ W TEJ WŁAŚNIE CHWILI NIE WAŻNE, ŻE JEDZIEMY OBWODNICĄ I ZWYCZAJNIE NIE MA GDZIE, JAK NIE MA GDZIE TO SIKAM W SAMOCHODZIE.

Posted

[quote name='Cienka']Ciekawe czy wytrzyma sikanie Pinuczaka ta wredna menda potrafi zesikać się w samochodzie jak się człowieki nie chcą zatrzymać na siku TU I TERAZ W TEJ WŁAŚNIE CHWILI NIE WAŻNE, ŻE JEDZIEMY OBWODNICĄ I ZWYCZAJNIE NIE MA GDZIE, JAK NIE MA GDZIE TO SIKAM W SAMOCHODZIE.
Hahaha, nie wiedziałam, że z Pinki taka jędza się zrobiła...a tak niewinnie wygląda;)
Kiedy ruszacie z tym czyms nowym, co Was tak zaprząta ostatnio?

[quote name='Bogarka']Jakie fajne zdjecie:
To tez:
Fajny musiał byc ten piknik. Tu teraz leje :-(
Piknik byl super!
Pogoda nam dopisała, humory tez....Ja tylko żałowałam, że niektórzy właściciele baskow tak daleko od W-wy mieszkają....

[quote name='Izabela124.']http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_9056.jpg świetny jest ten domek, nigdy takiego nie widziałam
Ja tez nie, dlatego zrobiłam fotkę;)

pzdr.

Posted

gosiaja - a wiesz na co ja zwrócilam uwage a propos tej maty? Że ona jest taka ciężka!
No i jest bardzo solidnie uszyta, wykończenie też jest bardzo staranne:)
Brawo!

pzdr.

Posted

Cienka napisał(a):
Ciekawe czy wytrzyma sikanie Pinuczaka ta wredna menda potrafi zesikać się w samochodzie jak się człowieki nie chcą zatrzymać na siku TU I TERAZ W TEJ WŁAŚNIE CHWILI NIE WAŻNE, ŻE JEDZIEMY OBWODNICĄ I ZWYCZAJNIE NIE MA GDZIE, JAK NIE MA GDZIE TO SIKAM W SAMOCHODZIE.

są pampersy dla psów :cool3:

Posted

Vectra napisał(a):
Hahaha, juz widze Pinkę, jak paraduje w pampersach;)

gosiaja napisał(a):
Racja do lekkich nie należy ale za to materiał jest pożądanie podgumowany ja mam swoją juz prawie trzy lata i nadal spełnia swoją rolę
Dzięki

Dobra wiadomość, na pewno ucieszy Lansika:0

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hahaha, nie wiedziałam, że z Pinki taka jędza się zrobiła...a tak niewinnie wygląda;)
Kiedy ruszacie z tym czyms nowym, co Was tak zaprząta ostatnio?

Pina od dziecka była wredna ona się tylko przy ludziach maskuje i milusińską udaje. Jak ją zabieraliśmy z Olsztyna to focha strzeliła, że ma w klatce siedzieć polazła na koniec i się tyłkiem odwróciła i tak całą drogę. Jak dojechaliśmy to chodziliśmy z nią z 15 minut by się załatwiła, i tylko weszła do domu to od razu siku na przedpokoju, a potem do sypialni kupę na dywaniku zrobić. Do dziś jak jej się w nocy zachce i nikt się nie obudzi na jej westchnięcie to mamy niespodzianki rano (Jogi jak mu się chce w nocy to piszczy i sygnalizuje potrzeby).

Vectra napisał(a):

No co Ty, u nas nawet majtki na cieczkę nie wytrzymują godziny na tyłku, a co dopiero pampersy.

Posted

Pestkaa napisał(a):

Świetnie wyglądają :loveu:

Dziękować:)
Witaj, masz piękna, pełna uroku Tineczkę:)

Cienka napisał(a):
Pina od dziecka była wredna ona się tylko przy ludziach maskuje i milusińską udaje. Jak ją zabieraliśmy z Olsztyna to focha strzeliła, że ma w klatce siedzieć polazła na koniec i się tyłkiem odwróciła i tak całą drogę. Jak dojechaliśmy to chodziliśmy z nią z 15 minut by się załatwiła, i tylko weszła do domu to od razu siku na przedpokoju, a potem do sypialni kupę na dywaniku zrobić. Do dziś jak jej się w nocy zachce i nikt się nie obudzi na jej westchnięcie to mamy niespodzianki rano (Jogi jak mu się chce w nocy to piszczy i sygnalizuje potrzeby).
No co Ty, u nas nawet majtki na cieczkę nie wytrzymują godziny na tyłku, a co dopiero pampersy.

A to wredota... ciekawe, po kim ona taka...?

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Na popołudniowym spacerku została zlana deszczem dosyc porzadnie. Teraz tez leje, az sie boje wyjśc z psami. Moze przeczekam....?

pzdr.

leje jak wściekłe :angryy:

Posted

A ja właśnie wróciłam ze spacerku, bo przegonił nas deszcz ;). Na szczęście dopiero zaczęło padać więc prawie godzinny spacerek Sajdzie wystarczy :)

Jakie fajne :lol:
http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruNG.jpg

Ta trójca też mi się podoba :cool3:
http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_9098a.jpg

Moja ulubiona pora roku :loveu:
http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_9042.jpg