Vectra Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Asiaczek napisał(a):Szybkie i smaczne dane. Smacznego w takim razie:) Pzdr. już gotowe , teraz się będą tworzyć kluski kładzione do tego , potem sałatka z papryki , ogórka kiszonego z majonezem .... i takie dietetyczne łechtadło kubków smakowych mam na wieczór :loveu: spoko spoko , kalorii nie liczę ... cholesterol mam za niski :grins: Quote
Asiaczek Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 Alicja napisał(a):Ale fajnie , grilek nad Wisłą :) też bym tak posiedziała Alicja, to nie byl grilek, to byl piknik i ognisko. Taka różnica:evil_lol:... Bo grilla to ja sobie moge i na balkonie zrobic lub na kuchence, a ogniska - to juz nie za bardzo... Ale może cos podobnego zrobimy u Vectruniuniuniuni w listopadzie...? Kiełbaski (naprawde smaczne) kupilam u siebie w sklepie, moge i nast. razem tez je tam nabyc:) Izabela124. napisał(a):Ale super wypad mieliście. Zdjęcia i opisy świetne :) Bedzie jeszcze III część, po wieczornych spacerach z psami... Zapraszam:) Vectra napisał(a):już gotowe , teraz się będą tworzyć kluski kładzione do tego , potem sałatka z papryki , ogórka kiszonego z majonezem .... i takie dietetyczne łechtadło kubków smakowych mam na wieczór :loveu: spoko spoko , kalorii nie liczę ... cholesterol mam za niski :grins: A czy do tej sałatki dajesz b.cienko pokrojona cebulkę w piórka? Bo ja tak robię plus ten majonez, noooooooo, niebo! A kiedyś liczylas kalorie?:evil_lol: Bo sobie nie przypominam... pzdr. Quote
angineuuka Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 gdzie ostatnio nie wejdę to tam o jedzeniu ...:D Quote
Asiaczek Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 Cd. - III cz. Pikniku, 7-10-2012. Nadejszla pora na drugiego szampana... Panowie, a w szczególności Lansik, staraja sie go otworzyc...Zobaczcie, jakie skupienie:evil_lol:... ...Lansik podważa korek... Lansik, no prosze Ciebie, to nie gitara!:diabloti: Może wspólne potrząsnięcie butelką da jakis wynik...? Oj, Panowie, Panowie....:mad: Ale sie ucieszył. Ciekawe dlaczego...?:lol: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 Angi napisał(a):gdzie ostatnio nie wejdę to tam o jedzeniu ...:D u mnie dodatkowo o piciu:evil_lol:, bo ja lubie szampanka... pzdr. Quote
Vectra Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Ja cebuli jeść nie mogę , ze względu na żołądkowe takie tam zaszłości ... za to czosnek w każdej ilości ... a mnie normalnie ślina leci na taką kiełbache z ogniska.... tylko kurde u mnie strach odpalać teraz , bo za duże wichry ... Quote
angineuuka Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Asiaczek napisał(a):u mnie dodatkowo o piciu:evil_lol:, bo ja lubie szampanka... pzdr. ja też :evil_lol: :D Quote
Asiaczek Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 Piknik - III cz. 7-10-2012. Alicja najpierw ostro pracuje... ... potem odpoczywa; chyba jest juz ciut zmęczona:evil_lol:... Lansik twardo okupuje bardzo niewygodne krzesełko:evil_lol:.. No, ruszyl się, chyba naprawde bylo niewygodne Komu dolac?:evil_lol: Jakby ktos miał watpliwości, to ja na pewno poprosiłam o dolewkę;) Cdn. pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 Vectra napisał(a):Ja cebuli jeść nie mogę , ze względu na żołądkowe takie tam zaszłości ... za to czosnek w każdej ilości ... a mnie normalnie ślina leci na taką kiełbache z ogniska.... tylko kurde u mnie strach odpalać teraz , bo za duże wichry ... Można spróbowac sparzonej cebulki. Albo popróbowac właśnie z czosnkiem. Papryczka i ogóreczki lubieja czosnek:evil_lol:... No to Vectro Droga, w listopadzie mamy u Ciebie grilka. Wtedy juz nie bedzie wichrów tylko zimno, hahaha:diabloti::diabloti::diabloti:... Oby tylko Alicja dotarła:):cool3: Angi napisał(a):ja też :evil_lol: :D Nooo, wiemy, co dobre!:cool1: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 Cd. Piknik - III cz. 7-10-2012. Na koniec - samotny chlebek, chyba dla mnie, bo lubie taki chrupiacy chlebek z ogniska... Ach, jak im dobrze, pasują do siebie: Lans i Lansik Chyba, pora kończyc imprezkę na świezym powietrzu... Alicja dopija ostatnie łyki soczku... Dogaszanie i pakowanie... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 Cd. III cz. Piknik, 7-10-2012. Zdjęcia basków: pomagających czuwających kradnących bawiacych się pilnujących ... ... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 Cd. Piknik - III cz., 7-10-2012. ... Cdn. Pzdr. Quote
Vectra Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 e tam grillka , OGNISKO !!!! z kiełbaską na patykach i ziemniaczkami pieczonymi w rzeże :cool3: czosnek to jest obowiązkowo wszędzie , w sałatce to jako pierwszy wpada ;) kocham czosnek , bez tego nic mi nie smakuje ;) Bąbelkowego winka to był sobie łyknęła ... jakoś się ostatnio zapuszczam i nie alkoholizuje :crazyeye: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 Cd. Piknik - III cz., 7-10-2012. ... Niestety, tutaj wkroczył Lansik i z przyłapania Lansa na gorącym uczynku nic nie wyszło:placz:... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 Cd (a jednak!) - Jeszcze kilka zdjęć z pikniku od Alicji...Zdjęcia robione komórką, więc jakośc nie koniecznie super, ale pamiątka jest:) Nasze ognisko... Su przy pracy... Lansik... No i ja na kilku fotkach:evil_lol: I to wsio.... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 Kaaasia napisał(a):Świetna relacja :lol: Gioco napisał(a):Zajefane zdjęcia i relacja :-) Dziękowac, Kochane:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 Pan Marek Samselski nadal w super kondycji słownej. oto dowód: Ma może ktos ochote na wierszyk na zamówienie? Pan Marek czeka:) pzdr. Quote
Izabela124. Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Relacja nr 3 obejrzana :) I nawet Asiaczkowa się załapała. Ten szampanik jeden to sama bym wypiła :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 znalazłam inny przepis na rogaliczki drożdżowe http://asha-gotuje.blog.pl/2012/04/18/rogaliki-drozdzowe/ Quote
Asiaczek Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 [quote name='Izabela124.']Relacja nr 3 obejrzana :) I nawet Asiaczkowa się załapała. Ten szampanik jeden to sama bym wypiła :evil_lol: Ha, może kiedys załapiesz się na takie spotkanko albo gdzies-kiedys na wystawie:) [quote name='Alicja']ech , zazdraszczam sjesty nad Wisłą Cudowna atmosfera, luz i pyszne kiełbaski;) [quote name='Alicja']znalazłam inny przepis na rogaliczki drożdżowe http://asha-gotuje.blog.pl/2012/04/18/rogaliki-drozdzowe/ Ja mam 2 przepisy na rogaliki, oba świetne. Ale ten tez może kiedys wypróbuję:) pzder. Quote
Recommended Posts