Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Cd. Tulln, 29-09-2012.

Teatr na wodzie.

Statek, który do godz. 11 rano byl hotelem, a potem zamieniał się w normalny rejsowy statek do Wiednia:)

Wejscie na statek + w głębi - pylon mostu.

Pzdr.

Posted

Gratuluję!!!!
Zaglądam oficjalnie a nie tylko ukradkiem na FB.
Częściej jestem na tej akcji i założyłam ten wątek - http://www.dogomania.pl/forum/threads/233100-Nowa-ogólnopolska-akcja-NIE-DAJ-IM-ZAMARZNĄĆ

W podpisie mam to http://www.dogomania.pl/forum/threads/233141-POMAGAMY-TYLKO-KLIKAJ%C4%84C-Pajacyk-Pusta-miska-i-inne?p=19761631#post19761631 - na miau bliźniaczy wątek prowadzę już dłuzej i jest bardzo aktywny - naprawdę wieksza grupa klika codziennie i podajemy aktualny stan!
Kliknęliśmy też w Ozzy!

Posted

[quote name='Asiaczek']Czy może mi ktoś wytlumaczyc, dlaczego mam takie bolące nogi po nocy...? Przeciez nigdzie nie tańczylam, nie bylam na jakims powtórnym ECCO, więc....?

pzdr.[/QUOTE]
może tańcowałaś przez sen ;)

Posted

04.10.2012 - Dzisiaj Światowy Dzień Zwierząt - dla naszych Braci Mniejszych wszystkiego, co dla nich najlepsze !!!

A Ty, co zrobiłeś/zrobiłaś dobrego dla nich...?

Moje miały dzisiaj zabawę z fachowcem panem Sławkiem, który usprawniał mi mieszkanie: łazienka, kuchnia, duzy pokój oraz balkon, to były miejsca dzisiejszych zabaw baskowych:)

pzdr.

Posted

Boshe, spadłam na sam dól drugiej strony.... chyba sie pochlastam...

A dla Was mam dobre wieści. Jeżeli wsio dobrze pójdzie, to.... dzisiaj jest piątek - wyżerki początek, hahaha....
O reszcie i pczyczynie w jednym napisze może jutro albo dzisiaj późnym wieczorkiem:evil_lol:

Pzdr.

Posted

Melduję, że po wczorajszym Międzynarodowym Dniu Zwierząt strat nie ma.
Opilstwa nie było (bo nikt nie chciał pić w czwartek... mając w perspektywie piątek:evil_lol:)
Baski nie odpuściły ze spacerami, z pobudką o godz. 5 rano - tym bardziej:diabloti:

Pan Sławek - fachowiec - zrobił wszystko, co było do zrobienia, czyli:
- wymienił wąż w prysznicu...
- udrożnił lodówkę, a więc teraz mogę z większą świadomością oczekiwać, że jednak lodówka jeszcze trochę u mnie pobędzie...
- suszarka na balkonie - zamontowana. Już nawet wieczorkiem pranie tam powiesiłam, ale schnąć nie chce. Wieczorne i nocne deszcze nie pozwoliły:cool1:
- obrazeczki w liczbie dwóch - powieszone w dużym pokoju. Kto przyjedzie - ten zobaczy.:lol:
- kontakt w kuchni już ma połączenie tzw. mostek (cokolwiek by to miało znaczyc:diabloti:). to znaczy, okazało się, że ZAWSZE mial, ale inny fachowiec, wynajęty z PGM stwierdził, że nie ma. To chyba jakies inne szkoly kończyli - pan Sławek i fachowiec. Zobaczymy przy najbliższej kontroli...

I to wsio.

Pzdr.

Posted

Tak oto wczoraj żesmy świętowali sukcesy na Klubowej 2012....A 2 pozostałe szampany chlodzily się w lodówce;)
Niestety, osób pijących szampanay bylo zdecydowanie mniej, niz prowadzacych samochody.... Ale ja tam nie narzekałam; więcej bylo dla mnie i dla Eweliny...

Pzdr.