Izabela124. Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='Asiaczek'] Dziękować, Iza:) A nie wybierasz się jakoś do Wwy? Pzdr.[/QUOTE]Wybieram się na wystawę do NDM :) Dzień wcześniej będę w Wawie Quote
Asiaczek Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 [quote name='Gioco']Gratulacje :-)[/QUOTE] Dziekować:) [quote name='Izabela124.']Wybieram się na wystawę do NDM :) Dzień wcześniej będę w Wawie[/QUOTE] Mówisz o jesiennej, tak? A u kogo bedziesz nocowała? pzdr. Quote
Izabela124. Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='Asiaczek'] Mówisz o jesiennej, tak? A u kogo bedziesz nocowała? pzdr.[/QUOTE] O jesiennej. Ale na zimową chyba też się wybiorę :) Chyba u współwłaścicielki Kissa, ale jeszcze dokładnie nie wiem. Bo są u niej teraz szczeniaki. Quote
Asiaczek Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 Jasne. No to jestesmy w kontakcie, bo pamiętasz, że masz u mnie torbe z rzeczami?:) pzdr. Quote
Izabela124. Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='Asiaczek']Jasne. No to jestesmy w kontakcie, bo pamiętasz, że masz u mnie torbe z rzeczami?:) pzdr.[/QUOTE]Pamiętam :) Anusia miała ją od Ciebie wziąć i zawieźć współwłaścicielsce Kissa. Ale widocznie czasu nie ma :) Quote
Asiaczek Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 Może uda mi się z Anią w tym tygodniu spotkac, to będe pamiętała o torbie. Pzdr. Quote
Izabela124. Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='Asiaczek']Może uda mi się z Anią w tym tygodniu spotkac, to będe pamiętała o torbie. Pzdr.[/QUOTE]Ok :) Może Anusia w ogóle zapomniała o torbie Quote
Asiaczek Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 I tak może być. Ona ostatnio zapracowana... pzdr. Quote
Izabela124. Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='Asiaczek']I tak może być. Ona ostatnio zapracowana... pzdr.[/QUOTE]No właśnie. Więc liczę na to, że jak się spotkacie to jej przypomnisz :) Quote
Asiaczek Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 Podoba Wam się to zdjęcie? Bo mnie tak! Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='Izabela124.']Pamiętam :) Anusia miała ją od Ciebie wziąć i zawieźć współwłaścicielsce Kissa. Ale widocznie czasu nie ma :)[/QUOTE] [quote name='Asiaczek']Może uda mi się z Anią w tym tygodniu spotkac, to będe pamiętała o torbie. Pzdr.[/QUOTE] [quote name='Izabela124.']Ok :) Może Anusia w ogóle zapomniała o torbie[/QUOTE] [quote name='Asiaczek']I tak może być. Ona ostatnio zapracowana... pzdr.[/QUOTE] nie zapomniałam o torbie :p a u Agi byłam wczoraj :) torbę wezmę jak się będę widzieć z Asiaczkową, może w środę na spacerek? a do Agi napewno pojadę jeszcze nie raz :D Asiu fotka Super! jak okładka NG :) Gratulacje za wyniki!!! Quote
Asiaczek Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 [quote name='*anusia&ajlu*']nie zapomniałam o torbie :p a u Agi byłam wczoraj :) torbę wezmę jak się będę widzieć z Asiaczkową, może w środę na spacerek? a do Agi napewno pojadę jeszcze nie raz :D Asiu fotka Super! jak okładka NG :) Gratulacje za wyniki!!![/QUOTE] Oj, ze spacerkami i czasem to w tym tygodniu u mnie krucho. Nazbierało się kilka rzeczy do załatwienia juz nie wspominając o najprostszych zakupach... [quote name='Kaaasia']Gratulacje :multi:[/QUOTE] Dziekować:) pzdr. Quote
jamnicze Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='Asiaczek']jamnicze, nie mogłam sobie podarowac tego zdjęcia:evil_lol:... pzdr. No co? to się "jezioro łabędzie" nazywa :evil_lol: [quote name='Asiaczek']Co do wystawy. Serek (Kanibaru FROMAJE FRAIS) - dosk.2, r.CAC, r.CACIB. Erka (LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI) - dosk.1, CAC, CACIB, BOS, Bundessieger Tulln 2012 Felka (FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI) - dosk.1. Naj.Weteran. Pzdr. GRATULACJE!!! :) Świetne są te zdjęcia znad Wisły, ech zazdraszczam .... Quote
Zuza i Noddy Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Gratulacje z Tulln ;) My wczoraj z Ofikiem we Wrocławiu CACIB. Quote
Asiaczek Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 [quote name='jamnicze']No co? to się "jezioro łabędzie" nazywa :evil_lol: GRATULACJE!!! :) Świetne są te zdjęcia znad Wisły, ech zazdraszczam .... Może uda nam sie kiedys podjechac nad Wisłe..... Zuzia juz tam byla, udało nam się:) [quote name='Zuza i Noddy']Gratulacje z Tulln ;) My wczoraj z Ofikiem we Wrocławiu CACIB. O, super!!!! Gratulacje! Wstawisz te dane do "Basenji na wystawach"? pzdr. Quote
M&S Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='Zuza i Noddy'] My wczoraj z Ofikiem we Wrocławiu CACIB.[/QUOTE] Gratulacje!!!!! Quote
bety Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 To ja hurtowo - GRATULACJE dla wszystkich basków Asiaczkowych za wszystkie ostatnie wystawy :cool3::lol: Pzdr Quote
Zuza i Noddy Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='Asiaczek']Może uda nam sie kiedys podjechac nad Wisłe..... Zuzia juz tam byla, udało nam się:) O, super!!!! Gratulacje! Wstawisz te dane do "Basenji na wystawach"? pzdr.[/QUOTE] Postaram, się chociaż w sumie nawet nie mam wszystkich wyników, no i nie wiem jak z czasem. Quote
Asiaczek Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name='M&S']Gratulacje!!!!![/QUOTE]Tu chyba Zuzia powinna podziekowac, ale Ona zagoniona, Studentka:), więc ja w Jej imieniu... [quote name='bety']To ja hurtowo - GRATULACJE dla wszystkich basków Asiaczkowych za wszystkie ostatnie wystawy :cool3::lol: Pzdr[/QUOTE] Dziekowac:) [quote name='Zuza i Noddy']Postaram, się chociaż w sumie nawet nie mam wszystkich wyników, no i nie wiem jak z czasem.[/QUOTE] To wyslij mi skan albo stawke, a aj wstawię. Nawet bez wszystkich wyników... moze Tascha bedzie coś więcej wiedziała. Obyś tylko czas na to znalazła, tak +/- 5 minut:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 Z wyjazdu do Tulln (tak, jak pisałam) mam tylko zdjęcia z okolic hotelu. Zapraszam! Najpierw roslinki, różnorakie:) Tę odmiane róż - uwielbiam! To - nie wiem, co to jest... Tez nie wiem... I tego tez nie znam a wyglądało super! Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 Cd. tulln, 29-09-2012. Drzewo... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 Cd. Tulln, 29-09-2012. To "cos" roslo sobie i pieknie kwitło obok hotelu... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 Cd. Tulln, 29-09-2012. Zobaczcie, jakie ma duże liscie. Nie wiem, czy to juz drzewo czy jeszcze krzak... Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts