Kaaasia Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Widzę że spacerek bez treningu to spacerek stracony ;) Quote
Asiaczek Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='Korenia']Lansik ma bardzo ładną główkę:)![/QUOTE] Powinien miec więcej zmarszczek na głowie:) [quote name='Kaaasia']Widzę że spacerek bez treningu to spacerek stracony ;)[/QUOTE] Dokładnie:0 tym bardziej, że Ruda Ryska miała debiutowac na Klubowej. I rzeczywiście debiutowała i to z jakim sukcesem:) [quote name='Alicja']lanserka na PM ;)[/QUOTE] A co....:) [quote name='*anusia&ajlu*']fajne foteczki :D[/QUOTE] Dziękować:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 A oto nasze wyniki z Klubowej Wystawy V gr. (22.09.2012). JAZZY BOY Asiaczek (FCI) - CAC, Club Winner, BOB, Best Dog of 6th Section, BIS III !!!!!!!!!!!!!! FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek (FCI) - BIS Veteran III !!!!! Best Club Breeding Group - Asiaczek (FCI) - I place!!!! Best Stud Male - Kanibaru FROMAJE FRAIS - I place!!!! Best Breeding Female - FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek (FCI) - II place!!! Kanibaru FROMAJE FRAIS - exc.1, CAC RICH BOY Asiaczek FCI - exc.1, CAC OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - exc.4 SWEET LIKE HONEY Asiaczek FCI - exc.2 RED ROSE Asiaczek FCI - exc.1, CAC (debiut młodej Ryśki, jak widać, byl baaaardzo udany) LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - exc.2 LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - exc.3. Więcej dzisiaj ppłd. Pzdr. Quote
M&S Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 BRAWO ASIACZKI, GRATULACJE:bigcool::bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::smilecol::smilecol::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::laola::laola::laola: Quote
Asiaczek Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 M&S, nawet ie wiesz, jak się cieszę:) Dzezik juz po raz piąty(!) zdobyl ten tytuł (2007, 2009, 2010, 2011, 2012).... Juxz nie wspomnę Najlepszym Repie Klubu (Serek), Naj. Hodowli Klubu (Asiaczek), no i niezastapiona Felka znowu na pudle (II lokata) ze swoim potomstwem, debiut Ryśki - super, Su - pieknie się pokazała, Lans - w konkurencji wygrał klase, pięknie przygotowane i prezentowane Ofik, Sajdi, Ada, Erka.... jednak chce się zyc:) Zastanawia mnie tylko jedno: dlaczego moje psy, po wczorajszej wystawie, są usmiechnięte, zrelaksowane, pelne zapalu i energii do zabaw... a ja... hm... mnie ciężko bylo zwlec się z łóżka , noga boli, najchętniej wróciłabym do ciepłego łóżeczka;) Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Super wyniki!!!! Gratulacje!!!! Quote
gosiaja Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [FONT=verdana]Gratulacje !!!!![/FONT] Quote
Asiaczek Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 Alicja, gosiaja ajlu, dagaa111 - dziękujemy:) Pzdr. Quote
jamnicze Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Jeszcze raz buziaczki, szampany były pyszne, zwłaszcza ten różowy ;) :evil_lol: Tu widać jakie z nich rozbójniki :cool3: http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_8325_zps8a213619.jpg Quote
Asiaczek Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 [quote name='Foxowa']Ogromne gratulacje!!!! :loveu: [quote name='Paula03']Gratulacje! :multi: [quote name='jenis']gratulacje:)))) brawo [quote name='jamnicze']Jeszcze raz buziaczki, szampany były pyszne, zwłaszcza ten różowy ;) :evil_lol: Tu widać jakie z nich rozbójniki :cool3: http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_8325_zps8a213619.jpg [quote name='agaciaaa']Ja również gratuluję!!!! :) [quote name='Gioco']Gratulacje dla Asiaczków :-) [quote name='Cienka']Gratulacje :cool3: Dziękujemy:) Mnie tez szampany smakowały:0 Szkoda, że nie wziełam jeszcze jednego, na pewno by znalazł amatorów:) I uczciwie powiem, że jeszcze nigdy nie piłam szampana "pod" kotleciki mielone, hahaha... ale w tak doborowym towarzystwie to wszystko smakuje lepiej! pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 A oto moja krótka relacja z wystawy. Park w Myslęcinku przywitał nas przenikliwym zimnem:angryy:, niskim i stalowym w kolorze niebem, grożącym w każdej chwili deszczem… Ale nic to, myślimy, damy radę:lol: I rzeczywiście, humory nam się poprawiły, gdy psy już wysikane (a tam naprawdę jest gdzie wysikiwać psy, piękne tereny…), ring już obczajony i zaczynamy powoli przenosić nasze tobołki pod ring. Wzięliśmy ze sobą namiocik, parasolki, kurtki p/deszczowe no i ja 4 dodatkowe siaty, a w nich…. szampany, kotleciki mielone w wersji mini, rożki-pierożki, pomidorki, ogóreczki, smakoszki i dla psów i dla ludzi (czasami to było to samo, hahaha), stolik trymerski i jeszcze mnogo, mnogo innych rzeczy… Jakby nie patrzył - rzeczy ruchomych mieliśmy sporo.:evil_lol: Nie licząc psów:evil_lol: Nasz bus już był w komplecie (Alicja z Su, Piotr z Lansem, ja z Dzezem, Serkiem, Rudą Ryśką, Erką, Żelką i Felką) , czekaliśmy na Zuzię z Ofikiem i jamnicze z Sajdi oraz Ewę z Adusią. To był nasz team na tę wystawę. Prawda, że niepowtarzalny…?:loveu: Wystawa zaczęła się punktualnie od konk. hodowlanych. My w lekkim rozgardiaszu (to moja wina, wiem:oops::shake:….), ale w komplecie stawiliśmy się na ringu przygotowawczym, bez przygotowania, bez przećwiczenia układu, pomimo nalegań jamnicze. Wchodzimy. Fakt, brakowało nam ciut zgrania, ale o dziwo, humory nam dopisywały. Aby odreagowac stres gadaliśmy do siebie na ringu, nie za bardzo zwracając uwagę na to, co się dzieje wokół i – serio! – nie za bardzo wiedzieliśmy, czy mamy iśc na IV czy na I miejsce:evil_lol:, gdy wyczytano , że „grupa hodowlana basenji …… „. Lekka konsternacja:oops:, az dopiero ktoś z widowni krzyknął, że mamy I miejsce w konkurencji Najlepsza Hodowla Klubu 2012!!!!!!!! Sędzia; Ewa Szeliga Szeremeta. Bardzo ciepło dziękujemy:) Pokonalismy, nie wiedząc kiedy i jak, syberiany, samojedy, chowki, malamuty…. Piekny puchar i 15-kilogramowy worek karmy dla Asiaczków!!!! A oto nasz skład do tej konkurencji: RICH BOY Asiaczek FCI (Lans) z Piotrem LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI (Erka) z jamnicze OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI (Ofik) z Zuzią RED ROSE Asiaczek FCI (Ruda Ryśka) ze mną JAZZY BOY Psiaczek FCI (Dżezie) z Eweliną = I miejsce i Najlepsza Hodowla Klubu 2012!!!!!! Nastepną konkurencję - Najlepszy Reproduktor Klubu - przeżyliśmy w sposób bardziej świadomy. Zgłoszony do tej konkurencji był Kanibaru FROMAJE FRAIS czyli nasz dogomaniacki Serek:) , reprezentowany przez takie oto swoje dzieci: Kanibaru FROMAJE FRAIS (Serek) z Zuzią RED ROSE Asiaczek FCI (Ruda Ryśka) ze mną RICH BOY Asiaczek FCI (Lans) z Piotrem ADHARA Risum Tenatis FCI (Adusia) z Ewą SWEET LIKE HONEY Asiaczek FCI (Su) z jamnicze = Najlepszy Reproduktor Klubu 2012!!!!! Podczas prezentacji wydawało mi się, że w tej odsłonie lepiej nam się idzie i prezentuje psy, ale tego, co nas spotkało – nie spodziewaliśmy się…. Pani sędzia Katarzyna FISZDON zdecydowała, że to Serek jest Najlepszym Reproduktorem Klubu 2012 i znowu powędrowaliśmy (tym razem już w zwartym szyku) na I lokatę!!!! I znowu piękny pucharek i 15-kilogramowy worek karmy był dla nas:) Dziękujemy!!! Następna konkurencja to Najlepsza Suka Hodowlana Klubu. Do tej konkurencji zgłosiłam FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI (Felka) wraz z jej potomstwem: FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI (Felka) ze mną JAZZY BOY Asiaczek FCI (Dżezik) z Eweliną JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI (Żelka) z Zuzią LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI (Erka) z Ewą LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI (Sajdi) z jamnicze = Vice Najlepsza Suka Hodowlana Klubu 2012!!! Sędzia: Mona.K. Selbach/.Norwegia W tej konkurencji, wbrew powiedzeniu „Boh Trojcu liubit”, powędrowaliśmy _jak widać - na II lokatę.:multi: W nagrodę dostaliśmy piękną kolorową rozetę. Tak więc FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI ma tytuł Vice Najlepsza Suka Hodowlana Klubu 2012 :loveu: Nadal nakręceni, uśmiechnięci, na pewno oszołomieni nie mielismy nawet czasu na wymianę zdań, uścisków i kisków, bo szybko trzeba było szykować się na następnej konkurencji, czyli Najlepsza Para Hodowlana Klubu Tutaj już nie poszło nam tak dobrze, niestety, znaleźliśmy się poza pudłem.:p:placz: Ale na pociechę można powiedzieć, ze przeszliśmy I selekcję:lol:. W tej konkurencji, prym wiodły duże i puchate. Cdn. Pzdr. Quote
Izabela124. Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Gratulacje i tutaj ode mnie :) Relacja z wystawy super, ale czas na zdjęcia :) Quote
Asiaczek Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 To jeszcze nie koniec relacji. A w międzyczasie porzadkuje zdjęcia:) pzdr. Quote
Recommended Posts