bonita Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Asiaczek napisał(a):Rano, podczas spaceru z psami, doszłam do wniosku, że... Wiosna idzie duzymi krokami ... [SIZE=3](ta ostatnia emotikonka to chyba trawestacja zajączka wiosennego, co? W konkretnej sytuacji życiowej...:evil_lol: Pzdr. :evil_lol: Strasznie się cieszymy z tej wiosny:loveu: Pozdrowionka Quote
agabass Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Elitesse napisał(a): buahahaha :lol: :lol: ale chyba jednak nie udalo mu sie dotrzec do celu :evil_lol: Rozmawiałam z nim wczoraj i okazało się, że schował się w kieszeni u Asiaczka. Jednak nie jest taki sprytny :evil_lol: był wielce zdziwiony, że po dziwnej podróży w kieszeni, gdzie trzęsło niemiłosiernie nadal jest w domu. Wybrał się w podróż, ale na około bloku :evil_lol: , mały świr. No wczoraj też się nie udało, ale może w czwartek, go przemycę w czapce lub w rękawie, kto wie może się uda. Quote
Agappe Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Asiaczek napisał(a):Jejku... ale horror... A może się jednak uda, co? Pzdr. nie uda.. trudno sie mowi.. jakos specjalnie sie tym nie przejmuje:evil_lol: bedzie kolejny termin.. we wrzesniu ;p kazdy termin jest dobry :lol: Quote
donya Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 U nas też już wiosna :laola: zakwitły kwiatuszki, śpiewają ptaszki i Koisia szuka chłopaka ;) :lol: :lol: :lol: Quote
Savannah Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Jeju jak ja tu dawno nie byłam:roll: Normalnie aż mi głupio:oops: Asiaczku super zdjęcia i maluszki !!:loveu: Quote
Asiaczek Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 agabass napisał(a):Rozmawiałam z nim wczoraj i okazało się, że schował się w kieszeni u Asiaczka. Jednak nie jest taki sprytny :evil_lol: był wielce zdziwiony, że po dziwnej podróży w kieszeni, gdzie trzęsło niemiłosiernie nadal jest w domu. Wybrał się w podróż, ale na około bloku :evil_lol: , mały świr. No wczoraj też się nie udało, ale może w czwartek, go przemycę w czapce lub w rękawie, kto wie może się uda. Ale w czapce przy tak pieknej pogodzie to będziesz gluoio wyglądała... Już ja Kenia przypilnuję... Agappe napisał(a):nie uda.. trudno sie mowi.. jakos specjalnie sie tym nie przejmuje:evil_lol: bedzie kolejny termin.. we wrzesniu ;p kazdy termin jest dobry :lol: No tak, zycie... donya napisał(a):U nas też już wiosna :laola: zakwitły kwiatuszki, śpiewają ptaszki i Koisia szuka chłopaka ;) :lol: :lol: :lol: Czyli wszystko w normie.:evil_lol: Savannah napisał(a):Jeju jak ja tu dawno nie byłam:roll: Normalnie aż mi głupio:oops: Asiaczku super zdjęcia i maluszki !!:loveu: I bardzo dobrxze, że Ci wstyd...:mad::mad::mad: A ja dzisiaj rozmawiałam z Gosią i niestety, nie wysłała jeszcze płyty. Stwierdziła, że zdjęcia w hali sa koszmarne, dopiero te na dworzu do czegoś się nadają. I ma jeszcze trochę dorobić fotek. Czy będzie w Lesznie-Prestige? Kto tam sędziuje baski? Pzdr. Quote
donya Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Asiaczek napisał(a): Kto tam sędziuje baski? Pzdr. Krystyna Opara Quote
Anecioreczek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 zima wybrała wiosne:lol: My sie bardzo z Tego cieszymy są dłużesz i Przyjmniejsze spacerki :cool3: cieplutko taak:cool3: Quote
bazylowa Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 No to było u Was ostatnio gęsto !!!! I tyle rąk do miziana :p Quote
Asiaczek Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 donya napisał(a):Krystyna Opara Eeeee, nie jadę! Dzieki. mamabazyla napisał(a):No to było u Was ostatnio gęsto !!!! I tyle rąk do miziana :p Hahaha, i jak wesoło! Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 u mnie tez wiosna pelna geba:razz: :razz: :razz: :razz: Quote
Savannah Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Asiaczek napisał(a):I bardzo dobrxze, że Ci wstyd...:mad::mad::mad: A ja dzisiaj rozmawiałam z Gosią i niestety, nie wysłała jeszcze płyty. Stwierdziła, że zdjęcia w hali sa koszmarne, dopiero te na dworzu do czegoś się nadają. I ma jeszcze trochę dorobić fotek. Czy będzie w Lesznie-Prestige? Kto tam sędziuje baski? Pzdr. Zaluje !!! i prosze o wybaczenie:razz::flaming::modla: No ale nawet jak koszmarne, niech je tez wysyla, bo chce miec jakies na moja www by wrzucic... No w Lesznie to bedzie, bo nie dosc ze blisko to warto probowac po to CWC jechac, mimo iz sedzia...no coz bez komentarza:p Ale tam wystawie Buszke...ma byc jeszcze zgloszona do Szczecina w ramach opcji awaryjnej... Bo Opole odpadlo Przezemnie... i moja mature:roll: Quote
Asiaczek Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Co do wiosny - superasto!!! Jak niewiele nam trzeba, aby tak wielu z nas było zadowolonych,prawda? Pzdr. Quote
Samturia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Ale masz piekne emotki... chcialam je ściągnąć ale mi wirusy łapały :( Quote
Savannah Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Samturia napisał(a):Ale masz piekne emotki... chcialam je ściągnąć ale mi wirusy łapały :( tak niestety jest:roll::mad: Quote
Samturia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Niestety... a Savanah to Twój piękny haszczak w avku? :) Quote
Savannah Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Samturia napisał(a):Niestety... a Savanah to Twój piękny haszczak w avku? :) Samturia, oczywiscie ze moj, suczka z mojej Hodowli:loveu: zreszta nietaktem jest wklejanie w avatarze zdjecia nie swoich psow:razz: Quote
Samturia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Savannah, bo bardzo piękna jest :) po prostu po zdjęciu się zakochałam :loveu: masz fotobloga? :) Quote
Polna Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Asiaczek czy wybierasz sie moze do Katowic, bo bardzo chciałabym Cię poznać i Twoje prześliczne baski :-) Quote
Asiaczek Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 SuperGosia napisał(a):Asia, czy zmienilas nr komory???? A skąd! Nadal mam ten sam, ale dzisiaj w pracy komórka "się wyładowała" i jeszcze jej nie naładowałam...:oops: Pzdr. Quote
SuperGosia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Asiaczek napisał(a):A skąd! Nadal mam ten sam, ale dzisiaj w pracy komórka "się wyładowała" i jeszcze jej nie naładowałam...:oops: Pzdr. Hehehe, a ja chcialam pomarudzic, a tu lipa :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Ot, bieda... Może jutro w ciągu dnia zadzwonię do Ciebie, co? Pzdr. Quote
SuperGosia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Asiaczek napisał(a):Ot, bieda... Może jutro w ciągu dnia zadzwonię do Ciebie, co? Pzdr. Lepiej w galerie zajrzyj :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
miroszki Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Dziekuję Ci bardzo za zaproszenie - chętnie skorzystałam i się opłaciło, tym bardziej na dobranoc obejrzeć (nie wszystkie niestety, nie zdążyłam jeszcze ;) ) niektóre zdjęcia basiuńków - najlepsza rzecz, będę dzisiaj słooodko spała! :loveu: JAZZY BOY Asiaczek: Szczególne upodobanie do tego bardzo ładnego szczeniaka. Równie ładne ma imię! ;) Miłej nocy życzę, Alesja Quote
Recommended Posts