Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Rano, podczas spaceru z psami, doszłam do wniosku, że... Wiosna idzie duzymi krokami ... [SIZE=3](ta ostatnia emotikonka to chyba trawestacja zajączka wiosennego, co? W konkretnej sytuacji życiowej...:evil_lol:
Pzdr.

:evil_lol:
Strasznie się cieszymy z tej wiosny:loveu:

Pozdrowionka

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Elitesse napisał(a):

buahahaha :lol: :lol: ale chyba jednak nie udalo mu sie dotrzec do celu :evil_lol:

Rozmawiałam z nim wczoraj i okazało się, że schował się w kieszeni u Asiaczka. Jednak nie jest taki sprytny :evil_lol: był wielce zdziwiony, że po dziwnej podróży w kieszeni, gdzie trzęsło niemiłosiernie nadal jest w domu.
Wybrał się w podróż, ale na około bloku :evil_lol: , mały świr. No wczoraj też się nie udało, ale może w czwartek, go przemycę w czapce lub w rękawie, kto wie może się uda.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jejku... ale horror...
A może się jednak uda, co?
Pzdr.

nie uda.. trudno sie mowi.. jakos specjalnie sie tym nie przejmuje:evil_lol: bedzie kolejny termin.. we wrzesniu ;p kazdy termin jest dobry :lol:

Posted

agabass napisał(a):
Rozmawiałam z nim wczoraj i okazało się, że schował się w kieszeni u Asiaczka. Jednak nie jest taki sprytny :evil_lol: był wielce zdziwiony, że po dziwnej podróży w kieszeni, gdzie trzęsło niemiłosiernie nadal jest w domu.
Wybrał się w podróż, ale na około bloku :evil_lol: , mały świr. No wczoraj też się nie udało, ale może w czwartek, go przemycę w czapce lub w rękawie, kto wie może się uda.

Ale w czapce przy tak pieknej pogodzie to będziesz gluoio wyglądała... Już ja Kenia przypilnuję...

Agappe napisał(a):
nie uda.. trudno sie mowi.. jakos specjalnie sie tym nie przejmuje:evil_lol: bedzie kolejny termin.. we wrzesniu ;p kazdy termin jest dobry :lol:

No tak, zycie...

donya napisał(a):
U nas też już wiosna :laola:
zakwitły kwiatuszki, śpiewają ptaszki i Koisia szuka chłopaka ;) :lol: :lol: :lol:

Czyli wszystko w normie.:evil_lol:

Savannah napisał(a):
Jeju jak ja tu dawno nie byłam:roll: Normalnie aż mi głupio:oops: Asiaczku super zdjęcia i maluszki !!:loveu:

I bardzo dobrxze, że Ci wstyd...:mad::mad::mad:
A ja dzisiaj rozmawiałam z Gosią i niestety, nie wysłała jeszcze płyty. Stwierdziła, że zdjęcia w hali sa koszmarne, dopiero te na dworzu do czegoś się nadają. I ma jeszcze trochę dorobić fotek.
Czy będzie w Lesznie-Prestige? Kto tam sędziuje baski?
Pzdr.

Posted

donya napisał(a):
Krystyna Opara

Eeeee, nie jadę!
Dzieki.

mamabazyla napisał(a):
No to było u Was ostatnio gęsto !!!! I tyle rąk do miziana :p

Hahaha, i jak wesoło!
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
I bardzo dobrxze, że Ci wstyd...:mad::mad::mad:
A ja dzisiaj rozmawiałam z Gosią i niestety, nie wysłała jeszcze płyty. Stwierdziła, że zdjęcia w hali sa koszmarne, dopiero te na dworzu do czegoś się nadają. I ma jeszcze trochę dorobić fotek.
Czy będzie w Lesznie-Prestige? Kto tam sędziuje baski?
Pzdr.

Zaluje !!! i prosze o wybaczenie:razz::flaming::modla:
No ale nawet jak koszmarne, niech je tez wysyla, bo chce miec jakies na moja www by wrzucic... No w Lesznie to bedzie, bo nie dosc ze blisko to warto probowac po to CWC jechac, mimo iz sedzia...no coz bez komentarza:p Ale tam wystawie Buszke...ma byc jeszcze zgloszona do Szczecina w ramach opcji awaryjnej... Bo Opole odpadlo Przezemnie... i moja mature:roll:

Posted

Samturia napisał(a):
Niestety... a Savanah to Twój piękny haszczak w avku? :)

Samturia, oczywiscie ze moj, suczka z mojej Hodowli:loveu: zreszta nietaktem jest wklejanie w avatarze zdjecia nie swoich psow:razz:

Posted

SuperGosia napisał(a):
Asia, czy zmienilas nr komory????

A skąd! Nadal mam ten sam, ale dzisiaj w pracy komórka "się wyładowała" i jeszcze jej nie naładowałam...:oops:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A skąd! Nadal mam ten sam, ale dzisiaj w pracy komórka "się wyładowała" i jeszcze jej nie naładowałam...:oops:
Pzdr.

Hehehe, a ja chcialam pomarudzic, a tu lipa :evil_lol:

Posted

Dziekuję Ci bardzo za zaproszenie - chętnie skorzystałam i się opłaciło, tym bardziej na dobranoc obejrzeć (nie wszystkie niestety, nie zdążyłam jeszcze ;) ) niektóre zdjęcia basiuńków - najlepsza rzecz, będę dzisiaj słooodko spała! :loveu:

JAZZY BOY Asiaczek:

Szczególne upodobanie do tego bardzo ładnego szczeniaka. Równie ładne ma imię! ;)

Miłej nocy życzę,
Alesja