Czoko Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Gratulujemy! Fundacja z Warszawy , której czasem trochę pomagam przegrywa w głosowaniu na KrakVet:-( Już brakuje nam pomysłu kogo prosić o wparcie a czas się kończy:-( Quote
M&S Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Ładna fotorelacja:):) Widzę, że P. Ela też była kolorystycznie zgrana z Lansem i Piotrem;) Quote
Asiaczek Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 Bogarka napisał(a):Gratuluje wyników :multi: Witaj:) Po weekendzie spędzonym w Debreczynie (2xCACIB) dochodze do wniosku, że chyba Wasze węgierskie lato jest cieplejsze niż to polskie, hahaha... Izabela124. napisał(a):Piotr jest bardzo miły, super mi się z nim gawędziło. No i moi chłopacy zaprzyjaźnili się z Lansikiem. Fotki już Piotrowi wysłałam na maila. Teraz tu wstawiam QUOTE] Bardzo dziękuję, super, że znalazłaś czas i porobiłaś foteczki:) Jestem Twoja dłuzniczką:) [quote name='Czoko']Gratulujemy! Fundacja z Warszawy , której czasem trochę pomagam przegrywa w głosowaniu na KrakVet:-( Już brakuje nam pomysłu kogo prosić o wparcie a czas się kończy:-( Ewuniu, ja juz zaglosowałam. Ale wydaje mi sie, że może warto porozsyłac troche PW na DGM. JoKoT nas mocno wspierał w poprzedniej edycji konkursu... Angi napisał(a):Witajcie :loveu: Witaj dawno niewidziana i niesłyszana:) Yourii napisał(a):Świetne zdjęcia :)GRATULACJE ! Dziękować:) M&S napisał(a):Ładna fotorelacja:):) Widzę, że P. Ela też była kolorystycznie zgrana z Lansem i Piotrem;) Musowo to wczesniej ustalili;) pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 [quote name='Izabela124.']Piotr jest bardzo miły, super mi się z nim gawędziło. No i moi chłopacy zaprzyjaźnili się z Lansikiem. Fotki już Piotrowi wysłałam na maila. Teraz tu wstawiam Iza, czy moge kilka z tych fotek wykorzystac na moją www? pzdr. Quote
Czoko Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='Asiaczek'] Ewuniu, ja juz zaglosowałam. Ale wydaje mi sie, że może warto porozsyłac troche PW na DGM. JoKoT nas mocno wspierał w poprzedniej edycji konkursu... pzdr. Właśnie każdy coś takiego robi i prosi znajomych wszędzie gdzie to tylko możliwe. Tutaj na dogo dziewczyny na wątku Pipi http://www.dogomania.pl/forum/threads/133467-JEDNO-SERCE-NIE-DA-RADY-%21-Serce-Pipi-i-podopieczni-w-potrzebie%21%21%21-%28Posty-inf-1-6%29/page346 Quote
Izabela124. Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='Asiaczek']Iza, czy moge kilka z tych fotek wykorzystac na moją www? pzdr.Oczywiście :) Quote
M&S Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Asiaczek napisał(a):Musowo to wczesniej ustalili;) pzdr. Nie ma innej opcji:evil_lol: Dobrego dnia:) Quote
Asiaczek Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 [quote name='Czoko']Właśnie każdy coś takiego robi i prosi znajomych wszędzie gdzie to tylko możliwe. Tutaj na dogo dziewczyny na wątku Pipi http://www.dogomania.pl/forum/threads/133467-JEDNO-SERCE-NIE-DA-RADY-!-Serce-Pipi-i-podopieczni-w-potrzebie!!!-(Posty-inf-1-6)/page346 Ja tez troche powysyłałam:) [quote name='Izabela124.']Oczywiście :) Dziękować:) [quote name='M&S']Nie ma innej opcji:evil_lol: Dobrego dnia:) Dobrego i miłego:) pzdr. Quote
Vectra Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 czekaj , kilka dni temu , spotkałam niedaleko mnie dwa baski :cool3: Jeden miał na imię Rychu drugi Jazz - pewno ich nie znasz :shake: :diabloti: Quote
Asiaczek Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 Kilka fotek z ostatniego mojego spaceru ze SWEET LIKE HONEY czyli z Miodzikiem czyli z Su:) Niestety, światło juz było kiepskie, a mnie ise nie chciało zmieniać ustawięń... wybaczycie?;) Jeżeli dzisiaj się wszystko dobrze ułozy, to i dzisiaj też będę się widziała z Su. I jest duże prawdopodobieństwo, że i Piotr z Lansikiem do nas dołączy:) Super!!!! Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 TU TEŻ POGRATULUJĘ :multi: SPISALIŚCIE SIĘ NA 6+ :) GRATULACJĘ!!!! miło się ogląda baski na ringu :loveu: Quote
Asiaczek Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 Dziękować:) A Ty, nie dość, że je oglądałaś, to jeszcze robiłaś foteczki:) Może jutro je wstawie, bo nie wiem, o której dzisiaj wróce ze spaceru z Su i Lansem... Pzdr. Quote
darii_iia Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Spóźnione gratulcje! :) Miodzik przesłodki. :loveu: Trzymam kciuki za spotkanie z Su i Lansikiem. :) Quote
M&S Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Jaka ona śliczna:):):) Mam nadzieję, że spacer się udał... Quote
jamnicze Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Jak ona sama pięknie stoi :) http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/IMG_6650.jpg Quote
M&S Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='jamnicze']Jak ona sama pięknie stoi :) http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/IMG_6650.jpg Widać, ma to w genach.....;) Quote
Asiaczek Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 [quote name='darii_iia']Spóźnione gratulcje! :) Miodzik przesłodki. :loveu: Trzymam kciuki za spotkanie z Su i Lansikiem. :) Spotkanie sie odbylo, jakies zdjęcia sa porobione... [quote name='M&S']Jaka ona śliczna:):):) Mam nadzieję, że spacer się udał... Spacer b.udany. Duzo spraw obgadanych, poustalane inne...:) [quote name='jamnicze']Jak ona sama pięknie stoi :) http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/IMG_6650.jpg Zdarza jej się to b.czesto, że tak sama z siebie robi piekna stójkę:) [quote name='M&S']Widać, ma to w genach.....;) Chyba po moichgenach, bo ja tez pieknie stoję, hahaha... Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 lubię robić fotki ;) baski fajnie się foci bo ruch mają długi, ładny i łatwo fotkę im zrobić ;) pooglądam ale dopiero po pracy ;) Quote
Asiaczek Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 *anusia&ajlu* napisał(a):lubię robić fotki ;) baski fajnie się foci bo ruch mają długi, ładny i łatwo fotkę im zrobić ;) pooglądam ale dopiero po pracy ;) Dobrze wiedzieć:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Noooo, piąteczek:) M&S, będziecie dzisiaj w Związku? Pzdr. Quote
Recommended Posts