Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Gratulujemy!

Fundacja z Warszawy , której czasem trochę pomagam przegrywa w głosowaniu na KrakVet:-( Już brakuje nam pomysłu kogo prosić o wparcie a czas się kończy:-(

Posted

Bogarka napisał(a):
Gratuluje wyników :multi:

Witaj:)
Po weekendzie spędzonym w Debreczynie (2xCACIB) dochodze do wniosku, że chyba Wasze węgierskie lato jest cieplejsze niż to polskie, hahaha...

Izabela124. napisał(a):
Piotr jest bardzo miły, super mi się z nim gawędziło. No i moi chłopacy zaprzyjaźnili się z Lansikiem. Fotki już Piotrowi wysłałam na maila. Teraz tu wstawiam
QUOTE]
Bardzo dziękuję, super, że znalazłaś czas i porobiłaś foteczki:) Jestem Twoja dłuzniczką:)

[quote name='Czoko']Gratulujemy!
Fundacja z Warszawy , której czasem trochę pomagam przegrywa w głosowaniu na KrakVet:-( Już brakuje nam pomysłu kogo prosić o wparcie a czas się kończy:-(

Ewuniu, ja juz zaglosowałam.
Ale wydaje mi sie, że może warto porozsyłac troche PW na DGM. JoKoT nas mocno wspierał w poprzedniej edycji konkursu...

Angi napisał(a):
Witajcie :loveu:

Witaj dawno niewidziana i niesłyszana:)

Yourii napisał(a):
Świetne zdjęcia :)GRATULACJE !

Dziękować:)

M&S napisał(a):
Ładna fotorelacja:):)
Widzę, że P. Ela też była kolorystycznie zgrana z Lansem i Piotrem;)

Musowo to wczesniej ustalili;)

pzdr.

Posted

[quote name='Izabela124.']Piotr jest bardzo miły, super mi się z nim gawędziło. No i moi chłopacy zaprzyjaźnili się z Lansikiem. Fotki już Piotrowi wysłałam na maila. Teraz tu wstawiam

Iza, czy moge kilka z tych fotek wykorzystac na moją www?

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']
Ewuniu, ja juz zaglosowałam.
Ale wydaje mi sie, że może warto porozsyłac troche PW na DGM. JoKoT nas mocno wspierał w poprzedniej edycji konkursu...
pzdr.

Właśnie każdy coś takiego robi i prosi znajomych wszędzie gdzie to tylko możliwe.
Tutaj na dogo dziewczyny na wątku Pipi http://www.dogomania.pl/forum/threads/133467-JEDNO-SERCE-NIE-DA-RADY-%21-Serce-Pipi-i-podopieczni-w-potrzebie%21%21%21-%28Posty-inf-1-6%29/page346

Posted

[quote name='Czoko']Właśnie każdy coś takiego robi i prosi znajomych wszędzie gdzie to tylko możliwe.
Tutaj na dogo dziewczyny na wątku Pipi http://www.dogomania.pl/forum/threads/133467-JEDNO-SERCE-NIE-DA-RADY-!-Serce-Pipi-i-podopieczni-w-potrzebie!!!-(Posty-inf-1-6)/page346
Ja tez troche powysyłałam:)

[quote name='Izabela124.']Oczywiście :)

[quote name='M&S']Nie ma innej opcji:evil_lol:
Dobrego dnia:)
Dobrego i miłego:)

pzdr.

Posted

Kilka fotek z ostatniego mojego spaceru ze SWEET LIKE HONEY czyli z Miodzikiem czyli z Su:)
Niestety, światło juz było kiepskie, a mnie ise nie chciało zmieniać ustawięń... wybaczycie?;)

Jeżeli dzisiaj się wszystko dobrze ułozy, to i dzisiaj też będę się widziała z Su. I jest duże prawdopodobieństwo, że i Piotr z Lansikiem do nas dołączy:) Super!!!!

Pzdr.

Posted

A Ty, nie dość, że je oglądałaś, to jeszcze robiłaś foteczki:) Może jutro je wstawie, bo nie wiem, o której dzisiaj wróce ze spaceru z Su i Lansem...

Pzdr.

Posted

[quote name='darii_iia']Spóźnione gratulcje! :)
Miodzik przesłodki. :loveu:
Trzymam kciuki za spotkanie z Su i Lansikiem. :)
Spotkanie sie odbylo, jakies zdjęcia sa porobione...

[quote name='M&S']Jaka ona śliczna:):):)
Mam nadzieję, że spacer się udał...
Spacer b.udany. Duzo spraw obgadanych, poustalane inne...:)

[quote name='jamnicze']Jak ona sama pięknie stoi :)
http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/IMG_6650.jpg
Zdarza jej się to b.czesto, że tak sama z siebie robi piekna stójkę:)

[quote name='M&S']Widać, ma to w genach.....;)
Chyba po moichgenach, bo ja tez pieknie stoję, hahaha...

Pzdr.

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
lubię robić fotki ;) baski fajnie się foci bo ruch mają długi, ładny i łatwo fotkę im zrobić ;)
pooglądam ale dopiero po pracy ;)

Dobrze wiedzieć:)

pzdr.