jo-jo Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Asiaczek napisał(a):Dziewczyny, a jutro nie możecie? Tak ok. 12:00 na przykład? Pzdr. Asiu ja nadal jeszcze chora :placz: Quote
Agappe Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Asiaczek napisał(a):Dziewczyny, a jutro nie możecie? Tak ok. 12:00 na przykład? Pzdr. ja mam egzamin jutro ze statystyki!!!! :placz: :placz: :placz: Quote
Asiaczek Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Nie, no, załamałyście mnie po prostu...jedna chora, druga ma egzamin...:placz: No to zyczę zdrowia i zdanej statystyki! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Wczoraj już nie miałam siły wstawiać dalszych zdjęć, ale ponieważ dzisiaj będą następne, to... nie ma przebacz! Trzeba wziąć się za robotę... Dzisiaj ok. 12:00 ma byc Czoko, może Imanca, choć ta druga nie odpowiadała wczoraj na SMS'y... A o 17:00 ma przyjść Agabassek z Rodziną... No nic, jedziemy: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 II cz. ... i Żelka się załapała... Moje ulubione z tej serii.:lol: Cdn. Pzdr. Quote
dzasta Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Moje ulubione z tej serii.:lol: Asiaczek moje też ulubione zdjątko :loveu: A czy ten maluch nie mówi a ja a ja czemu mnie nie ma na kolankach :cool3: Quote
Asiaczek Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 dzasta napisał(a):Moje ulubione z tej serii.:lol: Asiaczek moje też ulubione zdjątko :loveu: A czy ten maluch nie mówi a ja a ja czemu mnie nie ma na kolankach :cool3: Oni coś tam do siebie mówią: Kentaro i Agabass... Ale to wiedzą tylko oni... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 A teraz seria zdjęć pt. "Dużo nas...". No i na koniec, jakżeby inaczej, żebractwo... w wykonaniu Żelci. Więcej fotek z tej serii nie mam. Ale nadrobimy dzisiaj... Pzdr. Quote
Patka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Asiu super fotki maluchy oglądałam z wielką przyjemnością :cool3: Quote
Daisunia Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Asiaczek napisał(a):Oni coś tam do siebie mówią: Kentaro i Agabass... Ale to wiedzą tylko oni... Pzdr. super jest ta fotka .... normalnie hipnoza :lol: Quote
Asiaczek Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Oj, tak, tak. Agabass umie hipnotyzować małe basski.... Ale mi się nazbierało tych rysuneczków, co? Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 akuku xD normlanie fotek full wypasss:loveu: Quote
Magda Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Super zdjecia:multi: Bardzo milo mi sie ogladalo:loveu::loveu: Ach jak ja wam zazdroszczam tych spotkan Quote
dzasta Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Baskowe zapasy są the best naprawde super :loveu: Quote
Elitesse Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Agappe napisał(a):ja mam egzamin jutro ze statystyki!!!! :placz: :placz: :placz: o rany przezywalam to 2 lata temu !! :shake: trzymam kciuki :thumbs: dzasta napisał(a):Moje ulubione z tej serii.:lol: kto tu kogo zahipnotyzowal ? :roll: :) Quote
Marysia_i_gończy Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Asiaczku dziękuję :buzi: :Rose: A maluchy cudne :loveu: i jaki trening ringowy, nonono :crazyeye: Pozdrawiam Marysia i Una www.una.net.pl Quote
Asiaczek Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Agappe - ciekawa jestem, jak tam egzamin... Jo-jo - mam nadzieję, że ze zdrowiem jest choc ciutkę lepiej, co? A ja dzisiaj miałam trochę gości. Ok. 12:00 przyszła Czoko. O 16:00 - Imanca, a o 17:00 - Agabass z Rodziną... A ile zdjęć narobiliśmy!!! I interesik się przy tym ubiło, pogadało się, pośmiało... Szkoda, że czas tak nieubłaganie leci do przodu... Dla wszystkich dzisiejszych gości - Pzdr. Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 :loveu::loveu::loveu:mój chrzesniak ...jaki zdolny:loveu::loveu::loveu: Quote
Agappe Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Asiaczek napisał(a):Agappe - ciekawa jestem, jak tam egzamin... Pzdr. jak to pisalaś to ja walczyłam z czasem na ezaminie, który nieublagalnie biegł dalej mimo, że go potrzebowalam:lol: :lol: nie ma to jak egzamin ze statystyki pisać od 19:00 do 22:30 :evil_lol: :evil_lol: taki to nasz wydzial jest boski.. studia dzienne stały się wieczorowymi... niektórzy z mojego roku maja zajęcia np od 14 do 20.. kiedy to wieczorowi mają rano.. a dziś wieczorowi pisali statystyke od ok 16.. wiec do domku po egzaminie przytruchtałam ok 24.. a niektórzy znajomi zamiast do domku to na impreze:evil_lol: :evil_lol: a jak poszło..teoria na pewno w plecy bo sie do niej raczej nie uczyłam, ale praktyka powinna pójść dobrze.. a tak z ciekawostek przyrodniczych.. egzamin ten w pierwszym teminie (ja nawet sie na niego nie pofatygowałam:cool3: ) zaliczyło ok 60osób na ponad 300!!! ;) kolega mi mowił, ze spotkał niedawno chłopaka, który pisze prace magisterską (czyli 5 rok), a jeszcze ma nie zaliczona statystyke (1 semestr 2 roku) ojej jakie wypracowanie napisałam:oops: :oops: Quote
Asiaczek Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Jejku... ale horror... A może się jednak uda, co? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Rano, podczas spaceru z psami, doszłam do wniosku, że... Wiosna idzie duzymi krokami ... [SIZE=3](ta ostatnia emotikonka to chyba trawestacja zajączka wiosennego, co? W konkretnej sytuacji życiowej...:evil_lol: Pzdr. Quote
agabass Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Asiaczek napisał(a):I KEY TO LOVE Asiaczek I jeszcze trochę ćwiczeń No i na dzisiejszą noc, to tyle. Dzisiaj, ale ppłd. tez będą jakieś fotki. Dobranocka! Pzdr. no mój Manio to niezły koleszka :razz: Moje ulubione z tej serii.:lol: A tu Kenio widzę, że chcecie wiedzieć co mówimy do siebie. Agabass: Za dwadzieścia minut przy drzwiach wyjsciowych. Mam nadzieję, że dotrzesz tam bez problemu. Kenio: Ok postaraj się zagadaj Asiaczka, a ja używając swojego sprytu wdrapię się po kurtce do kieszeni. Agabass: No to co widzymy się w domu. A tylko nie pomyl kurtki. Kenio: Postaram się. Quote
Elitesse Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Asiaczek napisał(a):Rano, podczas spaceru z psami, doszłam do wniosku, że... Wiosna idzie duzymi krokami .... oj idzie idzie ! NARESZCIE :laola: agabass napisał(a): A tu Kenio widzę, że chcecie wiedzieć co mówimy do siebie. Agabass: Za dwadzieścia minut przy drzwiach wyjsciowych. Mam nadzieję, że dotrzesz tam bez problemu. Kenio: Ok postaraj się zagadaj Asiaczka, a ja używając swojego sprytu wdrapię się po kurtce do kieszeni. Agabass: No to co widzymy się w domu. A tylko nie pomyl kurtki. Kenio: Postaram się. buahahaha :lol: :lol: ale chyba jednak nie udalo mu sie dotrzec do celu :evil_lol: Agappe napisał(a): a tak z ciekawostek przyrodniczych.. egzamin ten w pierwszym teminie (ja nawet sie na niego nie pofatygowałam:cool3: ) zaliczyło ok 60osób na ponad 300!!! ;) kolega mi mowił, ze spotkał niedawno chłopaka, który pisze prace magisterską (czyli 5 rok), a jeszcze ma nie zaliczona statystyke (1 semestr 2 roku) u mnie byly podobne osiagniecia :evil_lol: statystyka to chyba najgorszy przedmiot do zaliczenia - juz ekonomia matematyczna czy prognozowane sa duzo latwiejsze Quote
Recommended Posts