Korenia Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='Asiaczek']Dziękowac, Kochane:) [B]Korenia[/B] - a od kiedy mozna głosowac na Ulv? pzdr.[/QUOTE] To stary bannerek, ale wisi bo będzie aktualny jeszcze w przyszłym miesiącu :) Zapewne upomnę się o głosy to dam znaka ;) Quote
Asiaczek Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 Czyli we wrzesniu wspólnym kandydatem będzie Ulv, tak? pzdr. Quote
Korenia Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='Asiaczek']Czyli we wrzesniu wspólnym kandydatem będzie Ulv, tak? pzdr.[/QUOTE] Takie jest założenie ;) ale jak to wyjdzie na dogo - zobaczymy. Miała być ostatnio, ale że bezdomniaki z Szydłowca były w większej potrzebie to Ulv nie zgłaszałyśmy ;) Quote
Asiaczek Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 No to ja będę śledziła na bieżąco:) A we wrzesniu na pewno będzie wzmożona czujność z mojej strony:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 (edited) Ciutke ponad minutowy film z GH w Sopocie: [h=6][URL]http://www.youtube.com/watch?v=pv3pMcHncpY&feature=g-upl[/URL][/h] A teraz "coś" z ostatniej wystawy w Sopocie:) Dzieki uprzejmości Rafała mamy filmik (krótki, bo raptem 56 sekund, ale jest!!!!) z konkurencji Najlepsza Grupa Hodowlana!!!! [URL]http://www.youtube.com/watch?v=994oTIJWY1Y&feature=youtu.be[/URL] Pzdr. Edited August 14, 2012 by Asiaczek Quote
Alicja Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='Asiaczek']Ciutke ponad minutowy film z GH w Sopocie: [B][URL]http://www.youtube.com/watch?v=pv3pMcHncpY&feature=g-upl[/URL][/B] A teraz "coś" z ostatniej wystawy w Sopocie:) Dzieki uprzejmości Rafała mamy filmik (krótki, bo raptem 56 sekund, ale jest!!!!) z konkurencji Najlepsza Grupa Hodowlana!!!! [URL]http://www.youtube.com/watch?v=994oTIJWY1Y&feature=youtu.be[/URL] Pzdr.[/QUOTE] krótki bo krótki ale pamiątka jest:cool2: Quote
bianka19 Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 wielkie gratulacje od nas, zresztą jak zwykle! :multi: wy to się macie z tymi nagrodami, hihihi bardzo mi się podoba w pierwszym filmiku od 0:30 kiedy tak wszyscy praktycznie identyczni wyruszyli, hihi ;) Quote
Asiaczek Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='Alicja']krótki bo krótki ale pamiątka jest:cool2:[/QUOTE] Oj, i to jaka! Pierwszy raz widzę naszą grupę na filmie i widze, że rzeczywiscie fajnie nam poszło:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='bianka19']wielkie gratulacje od nas, zresztą jak zwykle! :multi: wy to się macie z tymi nagrodami, hihihi bardzo mi się podoba w pierwszym filmiku od 0:30 kiedy tak wszyscy praktycznie identyczni wyruszyli, hihi ;)[/QUOTE] Nagrody... wiesz, dobrego nigdy dosyc:) Pzdr. Quote
bianka19 Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='Asiaczek']Nagrody... wiesz, dobrego nigdy dosyc:) Pzdr.[/QUOTE] tak, tylko że macie już tego nadmiar.;) dajcie trochę!:D Quote
M&S Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Cześć Asiu:) Gratulacje, ale w zasadzie to było oczywiste....;) Quote
Asiaczek Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='bianka19']tak, tylko że macie już tego nadmiar.;) dajcie trochę!:D[/QUOTE] O, nie:) O żadnym nadmiarze nie może byc mowy:) [quote name='M&S']Cześć Asiu:) Gratulacje, ale w zasadzie to było oczywiste....;)[/QUOTE] Oooooo, kogo to dobre bogi zesłały do Asiaczków?:) Witaj, Aniu:) pzdr. Quote
bianka19 Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Asiaczek']O, nie:) O żadnym nadmiarze nie może byc mowy:)[/QUOTE] nie oszukujmy się Asiu, jesteś w kolekcjonowaniu tego mistrzem.:D Quote
Asiaczek Posted August 16, 2012 Author Posted August 16, 2012 Od dzisiaj mam juz tylko jedną kicię.... Figusia odeszła dziś w nocy, miała 14 lat, jak obliczylam... Dla Figusi ["]... Pzdr. Quote
Alicja Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Figusiu [*] ...przykro jak odchodzą :glaszcze: Quote
jamnicze Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Dla Figusi [*] A jak się czuje moja ulubienica Grusia? Quote
Izabela124. Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [quote name='Asiaczek']Od dzisiaj mam juz tylko jedną kicię.... Figusia odeszła dziś w nocy, miała 14 lat, jak obliczylam... Dla Figusi ["]... Pzdr.[/QUOTE]Bardzo mi przykro...['][']['] Quote
Korenia Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 O jejku :( Która to Figusia? Ruda? [*] :( Quote
Asiaczek Posted August 16, 2012 Author Posted August 16, 2012 [quote name='Gioco']Asiaczku :calus: Figusiu:candle:[/QUOTE] [quote name='Alicja']Figusiu [*] ...przykro jak odchodzą :glaszcze:[/QUOTE] [quote name='Anecioreczek']Tak mi Przykro Asiaczku Figusia [*][/QUOTE] [quote name='Kaaasia']Smutna wiadomość Dla Figusi [*][/QUOTE] [quote name='jamnicze']Dla Figusi [*] A jak się czuje moja ulubienica Grusia?[/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']bardzo Nam przykro:([/QUOTE] [quote name='Izabela124.']Bardzo mi przykro...['][']['][/QUOTE] [quote name='gosiaja'][COLOR=#000000]Dla Figusi [*] [/COLOR][/QUOTE] [quote name='Korenia']O jejku :( Która to Figusia? Ruda? [*] :([/QUOTE] Nie, rudej juz nie ma... Figusia to trikolorka czyli szyldkret z bialym. Kochane, bardzo dziękuję, że jesteście ze mna. Jest mi bardzo smutno, jakos funkcjonuje, bo tak trzeba. Bylam dzisiaj zna zakupach, w hurtowni... Ale wracam do domu, wchodze do duzego pokoju i.... wita mnie tylko Gruszka. Gruszka chyba tez cos czuje, bo stała się bardziej rozmowna, bardziej miziasta... dopomina się o pieszczoty, podsuwa główkę do głaskania... Pzdr. Quote
Recommended Posts