bazylowa Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Asiaczek'] KEY TO LOVE A. KENTARO WITH ME A. To się chłopaki prężą u lala :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Noooo, ćwiczymy... może nie mamy najlepszego na świecie handlera, ale - jak widać - moje baski są na tyle mądrutkie, że doskonale wiedzą, czego od nich chce ich Pańcia...:evil_lol: Ale musimy się nauczyć tak pięknie pozowac na dworze... hohoho qooopa czasu do tego momentu... Pzdr. Quote
Agasia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Takim pieknoscia to zaden handler nie potrzebny - same potrafia zawojowac ! :) Mna juz tak zakrecily ze sie napatrzec nie moge :) Szczegolnie Kentaro mmmm! Quote
sylrwia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Asiaczku co tu tak cicho. :crazyeye: Czyżby innych też od netu odłączyli:cool1: Nie ma zdjec mojej ulubinicy.:roll: Quote
Asiaczek Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 sylrwia napisał(a):Asiaczku co tu tak cicho. :crazyeye: Czyżby innych też od netu odłączyli:cool1: Nie ma zdjec mojej ulubinicy.:roll: Nieeee, po prostu wczoraj nic nie udzielałam się na forum.. a dzisiaj - dopiero wróciłam do domu, ale przy kompie usiądę (albo nie) dopiero ok. 23:00. Zdjęcia mam, ale... trzeba je wstawić... Pzdr. Quote
Matagi Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Asiaczek']No, dobra. Z okazji Międzynarodowego (?) Dnia Kobiet - KEY TO LOVE i KENTARO WITH ME... KEY TO LOVE A. KENTARO WITH ME A. Całujemy mocno Babiczki Panienki Panie Lasdies Kobitki Mesdames Paniusie Laseczki Dziewuszki Dziouchy Dziewczyny Dziewczynki Baby no i nawet Czarownice Czarodziejki ..... ..... Miłego Dnia Kobiet!:lol: Pzdr. Asia!:lol: Te małe są....ZJAWISKOWE!!!!!Ustawione wyglądaja jak ...figurki!!!!:loveu: A nie sa przypadkiem z jakiejś porcelany????;) Żywe są,naprawdę???;) :loveu: Jestem pełna podziwu i dla nich i dla Ciebie!!!:loveu: Quote
Asiaczek Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Haha, a to były jedne z pierwszych prób ustawiania wystawowego...:lol: Ale fakt faktem, że małe prawie same ustawiają się... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 A to dobrze czy źle...?:razz::evil_lol: Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 to dobrze bo pozycje wystawową maja już we krwi :cool3: Quote
Asiaczek Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 A, patrzcie, jaka mądra... "pozycje wystawowe", "we krwi".... nonono Pzdr. Quote
Nugatowa Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Cześć Asiu Ale piękne modelinki wyrosły z basaków :loveu: :loveu: spóźnione ale szczere od Mastera Nugata życzenia w dniu kobiecego święta :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Jeeeeee, ale piękna Królowa Kwiatów... Piękne dzięki. Prosze pogłaskać i poklepać Nugata za tak piekny kwiatuszek.:lol: Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Asiaczek napisał(a):A, patrzcie, jaka mądra... "pozycje wystawowe", "we krwi".... nonono Pzdr. śmieją sie ze mnie..:placz: Quote
ewelinabuck Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 a ja mama pytanko do ciebie bedziesz w Opolu??? na wystawie???? Quote
Asiaczek Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Anecioreczek - gdziez bym smiała smiac się z Ciebie...:crazyeye: Ewelina - nadal się zastanawiam... Pzdr. Quote
Alicja Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 :loveu::loveu::loveu:mój chrześniak Key:loveu: Quote
ewelinabuck Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Asiaczek napisał(a):Anecioreczek - gdziez bym smiała smiac się z Ciebie...:crazyeye: Ewelina - nadal się zastanawiam... Pzdr. bo ja bede na 100%:razz: :razz: :razz: :razz: bede w niedzielke:razz: Quote
Anecioreczek Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 ze mnie sie wszyscy smieją ;( Nawet Ty...no wiesz. xD:lol: Quote
Cerber Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Witam :) jaka piękna, maluchna mordunia:loveu: :loveu: :loveu: a Kiedy maluszki pójdą do nowych domków??? Quote
Elitesse Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Asiaczek napisał(a): Ewelina - nadal się zastanawiam... Pzdr. to malutko zcasu juz zostalo !! ja zglosozna jak prawie co roku - to jedna z moich ulubionych wystaw :loveu: Quote
Magda Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Dawno mnie nie bylo, a bobaski takie duze juz sa:loveu::loveu: Ja sie chyba przejade do Warszawy. Wszystkie wycaluje i wypieszcze, bo takie slodkie sa;) Nie wiem czy pisalas, ale czy kolorek jest wedlug wzorca? Czy sie nie zmienil? Bo pamietam, ze byly problemy... Quote
Recommended Posts