Zuza i Noddy Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='Asiaczek']Boshe, 2,5 godziny męczarni w oparach chemii. I to rozszerzonej.... br.... pzdr.[/QUOTE] E tam nie jest tak źle, to 2,5 godziny szybko mija, gorzej tylko jak w brzuchu zacznie burczeć, bo ciężej się wtedy skupić. Quote
Elitesse Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 :hmmmm: oj kiedy to ja zdawalam mature ? Powodzenia Zuz ! Quote
Asiaczek Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 [quote name='Zuza i Noddy']E tam nie jest tak źle, to 2,5 godziny szybko mija, gorzej tylko jak w brzuchu zacznie burczeć, bo ciężej się wtedy skupić.[/QUOTE]ale rozumiem, że sniadanie zjadłas...? Bez masła, oczywiscie;) [quote name='Elitesse']:hmmmm: oj kiedy to ja zdawalam mature ? Powodzenia Zuz ![/QUOTE] A ja pamiętam! 1979/80 r. Tak sobie szybciutko obliczyłam, a co! pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 Wstawię kilka fotek motorków. Te, prezentowane poniżej, to polskie Junaki:) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 Nadal polskie, ale tym razem to Romet:) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 Cd. A to coś elektrycznego:) jego bagażnik Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 Przy okazji wystawy motocykli mozna tez było zobaczyć np. wystawe rowerków... ...i ich elementów;) Pzdr. Quote
Fantowa Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruObraz042.jpg Bardzo fajny wzorek :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 [quote name='Fantowa']http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruObraz042.jpg Bardzo fajny wzorek :loveu:[/QUOTE ]Pewnie jakas kobitka ma taki rowerek:) pzdr. Quote
Buszki Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 A mi się ten strasznie podoba :). http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruObraz040.jpg Quote
Asiaczek Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 Przed chwila usmiałam sie jak norka. Dzwonię do rejestracji, aby umówić się na wizyte do mojego lekarza I kontaktu. I pańcia w rejestracji mówi, że może mnie zapisać ......... na koniec czerwca! No to jakas paranoja... Ale nie ugnę sie i nie pójdę prywatnie; po powrocie z WDS 2012 stanę w kolejce o 7 rano i dostane ten pieprzony numerek!!!! Nie ma tak, żebym musiała jeszcze dodatkowo płacić za to, co mi się nalezy!!! I wezmę od doktórki skierowania na całą porżdną profilaktykę + skierowania do neurologa i gdzie tam mi jeszcze przyjdzie ochota. A co!!!! pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 [quote name='Buszki']A mi się ten strasznie podoba :). http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruObraz040.jpg Noooo, smakowity taki rowerek:) pzdr. Quote
Daga&Maks Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 nie przepadam za motocyklami, ale niektóre są naprawdę niezłe, aż człowiek z chęcią by się takim przejechał :) Quote
FredziaFredzia Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='Asiaczek']Przed chwila usmiałam sie jak norka. Dzwonię do rejestracji, aby umówić się na wizyte do mojego lekarza I kontaktu. I pańcia w rejestracji mówi, że może mnie zapisać ......... na koniec czerwca! No to jakas paranoja... Ale nie ugnę sie i nie pójdę prywatnie; po powrocie z WDS 2012 stanę w kolejce o 7 rano i dostane ten pieprzony numerek!!!! Nie ma tak, żebym musiała jeszcze dodatkowo płacić za to, co mi się nalezy!!! I wezmę od doktórki skierowania na całą porżdną profilaktykę + skierowania do neurologa i gdzie tam mi jeszcze przyjdzie ochota. A co!!!! pzdr.[/QUOTE] No co Ty, na koniec czerwca?! Ludzie powariowali. Lekarz nieprywatnie chyba jednego pacjenta na dzień przyjmuje w takim razie. Quote
Asiaczek Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 [quote name='dagaa111']nie przepadam za motocyklami, ale niektóre są naprawdę niezłe, aż człowiek z chęcią by się takim przejechał :) Ja mam duzy respekt przed takimi pojazdami, ale - nie ukrywam - korci się przejechac, nawet jako pasażer;) [quote name='FredziaFredzia']No co Ty, na koniec czerwca?! Ludzie powariowali. Lekarz nieprywatnie chyba jednego pacjenta na dzień przyjmuje w takim razie. Ja mam chyba pecha do lekarzy I kontaktu. To juz jest moja chyba czwarta doktórka... Może pora zmienic...? A żeby było weselej, to kobitka przyjmuje od poniedzialku do piatku po 7 godzin dziennie.... Ale poniewaz że jestem emerytką, to jak na emeryta mam duuuużo wolnego czasu i sobie postoję od 6.30 pod lecznicą. Najwyżej mnie szlag trafi... i nie będa mieli co i czego leczyc;) zobaczymy w najbliższy czwartedk:) pzdr. Quote
Oscar Patric Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 świetne motocykle:),Ja mam słabość do ścigaczy Quote
Alicja Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 o , taki może być :) http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruObraz034.jpg [quote name='Asiaczek']Przed chwila usmiałam sie jak norka. Dzwonię do rejestracji, aby umówić się na wizyte do mojego lekarza I kontaktu. I pańcia w rejestracji mówi, że może mnie zapisać ......... na koniec czerwca! No to jakas paranoja... Ale nie ugnę sie i nie pójdę prywatnie; po powrocie z WDS 2012 stanę w kolejce o 7 rano i dostane ten pieprzony numerek!!!! Nie ma tak, żebym musiała jeszcze dodatkowo płacić za to, co mi się nalezy!!! I wezmę od doktórki skierowania na całą porżdną profilaktykę + skierowania do neurologa i gdzie tam mi jeszcze przyjdzie ochota. A co!!!! pzdr. :crazyeye::crazyeye:, ja owszem , rejestruję się np 2 dni wcześniej ale to dla mojej i pań w rejestracji wygody , do ortopedy czekałam 2 tygodnie bo on tylko 2x w tygodniu przyjmuje ( ten nasz do którego z TZtem chodzimy) ale wole poczekać a z facetem się dogadać . Właśnie dziś byłam i za tydzień idę konsultować czy i za ile będę robić iniekcje dostawowo z kwasu hialuronowego (preparatem Synocrom), bojam troszkę , ze boli i że kasa mi popłynie wartkim strumieniem Matura :hmmmm: równe 30 lat temu :lol: Quote
Ciapkowa. Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Śliczne i rowerki i autka i motocykle :loveu: A co do lekarza... Na koniec czerwca? :O Brak słów... Quote
Asiaczek Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 [quote name='unikatowydiament']świetne motocykle:),Ja mam słabość do ścigaczy O, to zaraz jeszcze nastepne wstawię:) [quote name='Alicja']o , taki może być :) http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruObraz034.jpg :crazyeye::crazyeye:, ja owszem , rejestruję się np 2 dni wcześniej ale to dla mojej i pań w rejestracji wygody , do ortopedy czekałam 2 tygodnie bo on tylko 2x w tygodniu przyjmuje ( ten nasz do którego z TZtem chodzimy) ale wole poczekać a z facetem się dogadać . Właśnie dziś byłam i za tydzień idę konsultować czy i za ile będę robić iniekcje dostawowo z kwasu hialuronowego (preparatem Synocrom), bojam troszkę , ze boli i że kasa mi popłynie wartkim strumieniem Matura :hmmmm: równe 30 lat temu :lol: Wiesz, 2 dni to i ja mogłabym poczekac. Ale półtora miesiąca do lekarza pierwszego kontaktu....? Zuzka, juz chyba skończyła zdawać te rozszerzoną chemię; ciekawe, jak poszedł przedostatni egzamin...? Pzdr. [quote name='Ciapkowa.']Śliczne i rowerki i autka i motocykle :loveu: A co do lekarza... Na koniec czerwca? :O Brak słów... Quote
Asiaczek Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 No to wraamy do wystawy motocykli i wstawiam kolejne foteczki:) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 I jeszcze takie cosie na głowę:) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 I ostatnie zdjęcia: I to juz wszystkie zdjęcia z wystawy:) pzdr. Quote
Recommended Posts