FredziaFredzia Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Asiaczku, będziesz w Szczecinie albo Sopocie na wystawie? :) Quote
Asiaczek Posted May 10, 2012 Author Posted May 10, 2012 Szczecin - nie. Sopot - na 99 % tak:) Pzdr. Quote
FredziaFredzia Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 To się spotkamy, z Erisem się wybieram - co do Frania się zastanawiam. Quote
Asiaczek Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 Witaj, M&S:) Ja wczoraj i dzisiaj - zaganiana. ale jutro to juz chyba będzie więcej luzu...;) pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 [quote name='*anusia&ajlu*']Witamy Asiaczki:-) miłego popołudnia:-D[/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']dzieńdoberek Asiaczki:)[/QUOTE] Witajcie, Kochane:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 Wiadomości z ostatniej chwili: Zuzka jest juz po 3 z 6 egzaminów maturalnych i.... wsie zaliczone na b.wysokim poziomie!!!!!!! Weekend ma wolny, ale w poniedziałek - rozszerzona biologia, wtorek - rozszerzona chemia, a w środe - ustny angielski. Więc jest juz na półmetku, ale te egzaminy (poniedziałkowo-wtorkowe) na pewno będa trudne i stresujące.... Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='Asiaczek']Wiadomości z ostatniej chwili: Zuzka jest juz po 3 z 6 egzaminów maturalnych i.... wsie zaliczone na b.wysokim poziomie!!!!!!! Weekend ma wolny, ale w poniedziałek - rozszerzona biologia, wtorek - rozszerzona chemia, a w środe - ustny angielski. Więc jest juz na półmetku, ale te egzaminy (poniedziałkowo-wtorkowe) na pewno będa trudne i stresujące.... Pzdr. Dokładnie po 4 z 7 także już bliżej niż dalej końca, ale racja te co w poniedziałek i wtorek to najważniejsze. Dziękuje za te dotychczasowe kciuki i nie dziękuje za te przyszłe, żeby nie zapeszyć oczywiście ;) Quote
Asiaczek Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 Ja przypomne w poniedziałek o kciukach. I we wtorek, i w środe.... a potem przypomnę, aby ludziska trzymali za nas w sobote i niedzielę:) pzdr. Quote
Buszki Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='Asiaczek']Fajne, co?:) Pzdr. Suuuper :loveu:. Quote
Korenia Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='Buszki']Suuuper :loveu:.[/QUOTE] Świetne są :D! Quote
Ciapkowa. Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='Asiaczek']Wiadomości z ostatniej chwili: Zuzka jest juz po 3 z 6 egzaminów maturalnych i.... wsie zaliczone na b.wysokim poziomie!!!!!!! Weekend ma wolny, ale w poniedziałek - rozszerzona biologia, wtorek - rozszerzona chemia, a w środe - ustny angielski. Więc jest juz na półmetku, ale te egzaminy (poniedziałkowo-wtorkowe) na pewno będa trudne i stresujące.... Pzdr. Oj, poniedziałek będzie cięzki, ale jak zwykle trzymamy kciuki i łapki! ;) [quote name='Asiaczek']Fajne, co?:) Pzdr. Idealne:loveu: Witamy wieczornie :) Quote
Asiaczek Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 Wiedziałam, że Wam się psie buciki spodobają:) pzdr. Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='Asiaczek']Ja przypomne w poniedziałek o kciukach. I we wtorek, i w środe.... a potem przypomnę, aby ludziska trzymali za nas w sobote i niedzielę:) pzdr.[/QUOTE] Będę trzymać :kciuki: Buty ekstra :grins: Quote
jamnicze Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='Asiaczek']Jak bys przyjechała, to bym sama, tymi ręcami zrobiła cos dobrego;) Może wybierzesz się do mnie, co?:) Za chwilę wstawiam fotki Miodzika:) Wiesz, że ja z chęcią, ale z finansami krucho, no i Saidi .... Cha, cha, nieodrodna córa swojej rasy :) http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Zmianarozmiaru20120506402.jpg Za Zuzkę oczywiście nadal trzymamy kciukaski i za całą reprezentację na Światówce również :loveu: A butki takie śmiechowe ;) Quote
Mudik Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Przepis na sałatkę super wypróbuję(tyle,że bez pora bo nie lubię), Gratulacje sukcesów łódzkich, a i może wiesz gdzie bliżej w Łodzi mieszka ta baska wspomniana niedawno? ja za dwie godziny ruszam z Michałem i piesami na zawody do Bydgoszczy. Trzymam też a jakże kciuki za Zuzkę! Quote
Asiaczek Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 [quote name='Ania!']Będę trzymać :kciuki: Buty ekstra :grins: Trzymaj, trzymaj, na pewno się przydadzą:) [quote name='jamnicze']Wiesz, że ja z chęcią, ale z finansami krucho, no i Saidi .... Cha, cha, nieodrodna córa swojej rasy :) http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Zmianarozmiaru20120506402.jpg Za Zuzkę oczywiście nadal trzymamy kciukaski i za całą reprezentację na Światówce również :loveu: A butki takie śmiechowe ;) E, tam, pooszczędzac trochę i finanse beda;) [quote name='Mudik']Przepis na sałatkę super wypróbuję(tyle,że bez pora bo nie lubię), Gratulacje sukcesów łódzkich, a i może wiesz gdzie bliżej w Łodzi mieszka ta baska wspomniana niedawno? ja za dwie godziny ruszam z Michałem i piesami na zawody do Bydgoszczy. Trzymam też a jakże kciuki za Zuzkę! Ja lubie pora, ale nie moge go jeść; to jest jedyna rzecz, po której mam niesamowita zgagę... ciekawe, dlaczego? Więc zjadam go "sposobem", czyli sparzam/blanszuję we wrzątku i... w moim żołądku jest cisza;) A o tej suni z Łodzi, to wiem tylko, że mieszka ....w Łodzi. Nie znam jej adresu (kontakt mamy mailowy). Suczka jest z hodowli zielonej - ALYA Ballada o wędrowaniu. pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 13, 2012 Author Posted May 13, 2012 Obiecane fotki pięknej, rudej suni - ALYA Ballada o wędrowaniu. sunia była towarzysko na wystawie w Łodzi; tradycyjnie chciałam ja ustawic, ale była dosyc spieta (co widac na fotkach) - tyle było nowych zapachow, widoków, no i psów... Ale jakoś wespół w zespól dałysmy radę! Szkoda, że Właściciele nie chca się dac namówić na wystawy... pzdr. Quote
kaskaSz Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 a czyje to kudełki obok ;) Ładna sunia, ale skoro nie przepada za wystawami to zgadzam się z właścicielami. Choć do tego pewnie można się przyzwyczaić. Quote
Alicja Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 ŁAdna sunia , faktycznie mogła by być pokazywana , ale widocznie nie mają parcia na ring właściciele tak jak ja ;) Quote
jamnicze Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Trochę z małą poćwiczyć i kto wie, no ale tego muszą chcieć właściciele. Quote
Recommended Posts