Asiaczek Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Buszki napisał(a):Ależ jestem ,tylko nie mam nic mądrego do napisania :diabloti:. Gratulacje za Łódź :). Alez możesz pisać i bzdurki;) Izabela124. napisał(a):I ode mnie gratulacje!!!! Dziękować:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 agaciaaa napisał(a):No właśnie zawsze jak robiłam to miałam zamiar się pochwalić, ale ciągle zapominałam ;) Teraz jakoś dawno już nie robiłam a mam strasznego smaka więc trzeba będzie zrobić :) Za serniczek bardzo dziękuję, pewnie wcześniej był bez takiego apetycznego zdjęcia i dlatego nie zwróciłam na niego uwagi ;) Jak zrobisz sernik - poprosimy o fotkę:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 Na taka obrzydliwa pogodę, jaka jest w W-wie, polecam słodki bazarek... http://www.dogomania.pl/forum/threads/226590-Precz-z-odchudzaniem-NIEBO-W-G%C4%98BIE-dla-24-ps%C3%B3w-i-kilku-kot%C3%B3w-do-15-maja-godz-20-00?p=19056870#post19056870 Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 (edited) Przed chwila odebrałam pyszne wątróbkowe ciasteczka dla basków.... Juz przy wejściu powitały mnie niuchające nosy.... Zaraz wstawię fotkę ciasteczek:) Ciasteczka wątróbkowe Ciasteczka tuńczykowe pzdr. Edited May 7, 2012 by Asiaczek Quote
Asiaczek Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 Ja kupuję, a kasa idzie na bezdomniaki: 2 w 1:) pzdr. Quote
Buszki Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Asiaczek napisał(a):Alez możesz pisać i bzdurki;) Pzdr. Eeee,bzdurki to nie to.... Quote
Asiaczek Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 Buszki napisał(a):Eeee,bzdurki to nie to.... Fakt, ale możesz:) M&S napisał(a):Cześć, ale dziś paskudna pogoda..... Dobrze, że juz przestało padac, bo po porannych spacerach to cała mokra byłam;) pzdr. Quote
agaciaaa Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='Asiaczek']Jak zrobisz sernik - poprosimy o fotkę:) pzdr.[/QUOTE] Za sernik to się na pewno szybko nie zabiorę, ja ciasto robię kilka razy w roku ;) Quote
Asiaczek Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 [quote name='unikatowydiament']Gratulacje![/QUOTE] Dziękować:) [quote name='agaciaaa']Za sernik to się na pewno szybko nie zabiorę, ja ciasto robię kilka razy w roku ;)[/QUOTE] Rany, to wtedy Święto w domu:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 W ubiegłym tygodniu przyszła do mnie taka oto informacja: [IMG]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruRoma-MCHPL.jpg[/IMG] Niestety, miałam problemy ze skanerem, więc dopiero dzisiaj wstawiam:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 Dziękowac, dziękowac. Przekaże Romce, na pewno sie ucieszy:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 Na wesoło:) [h=6]Idzie Adam i Ewa przez Raj. Ewa pyta Adama drżącym głosem: - Adamie kochasz Ty mnie? Adam odpowiada: - A kogo mam kochać?[/h] Quote
agaciaaa Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='Asiaczek']Rany, to wtedy Święto w domu:) pzdr.[/QUOTE] Dokładnie! :lol: Gratulacje dla Romki!!! Quote
Asiaczek Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 [quote name='Ciapkowa.']Gratulacje dla Romki :)[/QUOTE] [quote name='agaciaaa']Dokładnie! :lol: Gratulacje dla Romki!!![/QUOTE] Romka pieknie dziękuje:) pzdr. Quote
Alicja Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Melduję , że już jestem w domu i mam swojego laptopka :) Jadłam :grins: [url]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_4362.jpg[/url] i dementuję jakoby był za mało słodki , Asiu był smaczny , serniczek powinien być orzeźwiający i taki był . Raz jeszcze dzięki za obiadek i mile spędzony czas :) Quote
Asiaczek Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 Witaj, Powrócona:) A co do słodkości lub nie to... De gustibus etc....;) pzdr. Quote
Alicja Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='Asiaczek']Witaj, Powrócona:) A co do słodkości lub nie to... De gustibus etc....;) pzdr.[/QUOTE] co racja to racja ;) jutro robię na obiadek piers z kurczęcia wg przepisu Uli od Bajeczki , Ewa robiła ;) pyszota Quote
Asiaczek Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 Podaj przepis i tutaj, bo ostatnio mnie jakoś wena opuszcza co do obiadków... A wiesz co dzisiaj miałam...? Sałatkę i pyszna kiełbaskę na zimno, pokrojona na cieniutkie plasterki... Sałatka: sałata lodowa pomidorki og. surowy og.kiszony rzodkiewka zielona cebulka jogurt, sól, pieprz, czosnek Było pyszne! pzdr. Quote
Recommended Posts