Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

doberek a mozze doberek wieczorek????

wpadlam zz rewizyta i widze nowe fotulce no no :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Asiaczzku albo ja nie widze albo nie masz ksiegi gosci na stronce????:roll:

Posted

Asia kiedy indziej:placz:niestety brak funduszy żeby sie wybrać:placz:
a pozaty matmy jeszcze nie zaliczyłam:placz: wybłagałam nauczyciela żeby mi przedłużył zdawanie o 2 tygodnie...jakoś sie zgodizł:shake: ale to tylko zewzględu na to że 'widzi ze sie staram' no cóż...na II semstsr mam już 3 i 2:evil_lol: żadnej kapy:multi:

jak wsyztko pozaliczam i Przypłynie jakimś cudem gotówka obiecuje ze wpadam:cool3:

Posted

Hm, okazało się, że z I dnia miziania (tj. z soboty) mam jeszcze kilka zdjęć Żelci. I baaaardzo duzo zdjęć KEY TO LOVE A. oraz zdjęć grupowych babasków...

No więc uzupełniamy zdjęcia Żelci.

Ufff, więcej zdjęć Żelki z soboty nie mam.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ha! Ten Cudaczek w rękach Donya był miękki jak wosk...
Pzdr.

Na takiego wygląda :loveu:
Poprostu cudo, że tez ja nie byłam u Was jeszcze :shake:

Posted

[quote name='jo-jo']Na takiego wygląda :loveu:
Poprostu cudo, że tez ja nie byłam u Was jeszcze :shake:
Jojku - jeszcze masz szansę... bierz te antybiotyki, jedz czosnek, cebulę, pij syropki i rób wszystko, abys wyzdrowiała do soboty/niedzieli...
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Jojku - jeszcze masz szansę... bierz te antybiotyki, jedz czosnek, cebulę, pij syropki i rób wszystko, abys wyzdrowiała do soboty/niedzieli...
Pzdr.

Asiu ja własnie będe teraz brała antybiiotyk numero 2, bo po jednym trzy dniowym już jestem i kicha :shake: , Syrop pochłaniam jaksię da, czosnek uwielbiam więc jedzenie go to nie problem..

Mam nadzieje że jakoś wykuruje się i wpadnę do Twoich Basków Bobasków :loveu:

Posted

jejjjjjjjjjjjjjjj jakie one małeeeeeeeeeeee i jakie słodkie!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
w jakich godzinach w ciagu tygodnia jest otwarty urząd miziania bobasków? :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Hahaha no nie moge z tym Whazirkiem jak poszlam z chlopakami w rzeszowie na spacer i chwile usiadlam na herbatce to whazirek wylizywał fafle Nugatowi, który przed chwilą zjadł uszko wędzone.Szkoda ze aparatu nie wziełam bo smiełysmy sie z kolezankam do rozpuku :lol:

A Asiu pamietasz jak wspominalam anegdote związaną z Whazirim ??:lol: