Asiaczek Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Cały czas to Ci proponuję! Przyjeżdżaj!!! Pzdr. Quote
jo-jo Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Anecioreczek napisał(a):chyba sie przeprowadze do Wa-wy:shake::lol::lol: "W Warszawie fajnie jest" :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 doberek a mozze doberek wieczorek???? wpadlam zz rewizyta i widze nowe fotulce no no :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Asiaczzku albo ja nie widze albo nie masz ksiegi gosci na stronce????:roll: Quote
Asiaczek Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Nie mam i nie będę miała.:razz: Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 ojojojoj szkoda:-( :placz: :placz: :placz: Quote
Anecioreczek Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Asia kiedy indziej:placz:niestety brak funduszy żeby sie wybrać:placz: a pozaty matmy jeszcze nie zaliczyłam:placz: wybłagałam nauczyciela żeby mi przedłużył zdawanie o 2 tygodnie...jakoś sie zgodizł:shake: ale to tylko zewzględu na to że 'widzi ze sie staram' no cóż...na II semstsr mam już 3 i 2:evil_lol: żadnej kapy:multi: jak wsyztko pozaliczam i Przypłynie jakimś cudem gotówka obiecuje ze wpadam:cool3: Quote
Asiaczek Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 W takim razie czekam na sygnał! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Hm, okazało się, że z I dnia miziania (tj. z soboty) mam jeszcze kilka zdjęć Żelci. I baaaardzo duzo zdjęć KEY TO LOVE A. oraz zdjęć grupowych babasków... No więc uzupełniamy zdjęcia Żelci. Ufff, więcej zdjęć Żelki z soboty nie mam. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 No i sobotni KEY TO LOVE A. Cdn. Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jaki sliczzniuni:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Cd. zdjęć KEY TO LOVE A. Rozkoszniaczek, prawda? Pzdr. Quote
jo-jo Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Asiaczek'] . Ło rety jaki Cudak :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Ha! Ten Cudaczek w rękach Donya był miękki jak wosk... Pzdr. Quote
jo-jo Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Asiaczek napisał(a):Ha! Ten Cudaczek w rękach Donya był miękki jak wosk... Pzdr. Na takiego wygląda :loveu: Poprostu cudo, że tez ja nie byłam u Was jeszcze :shake: Quote
Asiaczek Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 No i ostatnia sobotnia seria fotek. Tym razem zdjęcia grupowe babasków... Pierwsza odsłona. Nawet Wahzirek się załapał... no, w sumie tatuś, nie? Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='jo-jo']Na takiego wygląda :loveu: Poprostu cudo, że tez ja nie byłam u Was jeszcze :shake: Jojku - jeszcze masz szansę... bierz te antybiotyki, jedz czosnek, cebulę, pij syropki i rób wszystko, abys wyzdrowiała do soboty/niedzieli... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Druga odsłona zdjęć grupowych... I jedno z moich ulubionych.:loveu: Cdn. zdr. Quote
Asiaczek Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 I trzecia, ostatnia odsłona zdjęć grupowych (sobota). Ufff... Została mi jeszcze sesja z niedzieli...a tam się dopiero działo... Pzdr. Quote
jo-jo Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Asiaczek']Jojku - jeszcze masz szansę... bierz te antybiotyki, jedz czosnek, cebulę, pij syropki i rób wszystko, abys wyzdrowiała do soboty/niedzieli... Pzdr. Asiu ja własnie będe teraz brała antybiiotyk numero 2, bo po jednym trzy dniowym już jestem i kicha :shake: , Syrop pochłaniam jaksię da, czosnek uwielbiam więc jedzenie go to nie problem.. Mam nadzieje że jakoś wykuruje się i wpadnę do Twoich Basków Bobasków :loveu: Quote
Agappe Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 jejjjjjjjjjjjjjjj jakie one małeeeeeeeeeeee i jakie słodkie!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: w jakich godzinach w ciagu tygodnia jest otwarty urząd miziania bobasków? :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ok, trzymaj kciuki żeby to choróbsko się ode mnie odczepiło :cool1: Quote
lothia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 ło mamuniu:loveu: , Asiu kiedy masz wolny termin do przyjmowania gości:razz: [czwartek-piątek?] Quote
Nugatowa Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Hahaha no nie moge z tym Whazirkiem jak poszlam z chlopakami w rzeszowie na spacer i chwile usiadlam na herbatce to whazirek wylizywał fafle Nugatowi, który przed chwilą zjadł uszko wędzone.Szkoda ze aparatu nie wziełam bo smiełysmy sie z kolezankam do rozpuku :lol: A Asiu pamietasz jak wspominalam anegdote związaną z Whazirim ??:lol: Quote
Recommended Posts