Alicja Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_4344.jpg Quote
Asiaczek Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 [quote name='Anecioreczek']Moje portrety niestety na lustrzance Sony ktora obcina jakims cudem kadr, a w obiketywie widac inaczej no niestety - bedzie tragedia ;p ale jakies foty sa wieccc xD co do Weny to sedzina powiedziala zeby nic w jej nie zmieniac... - widocznie lubi takie upasione psy, bo takie ladne smukle - bardziej sportowe Bordery dawala na ostatnie miejsca.. A która to sedzina? [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_4344.jpg Podoba się Dżezik?:) Pzdr. Quote
Alicja Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Asiaczek napisał(a): Podoba się Dżezik?:) Pzdr. ba , nawet więcej niż podoba :) Quote
Asiaczek Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 Jak na szczeniaka w wieku 3.5 miesiąca to oaza łagodnosci, je, śpi, mam nadzieję, że nie niszczy za bardzo w domku...Ale to się okaże za jakiś miesiąc/półtora, jak pojadę do nich:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 Anecioreczek napisał(a):p.Ewa Bukład ;) A, to słyszałam, że rzeczywiście lubi "mocne" psy:) pzdr. Quote
Elitesse Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Asiu - z okazji urodzin zycze ci zdrowia, malo trosk, spelnienia marzen i wielu sukcesow wystawowo - hodowlanych !!! :Rose: :new-bday: :tort: :new-bday: :Rose: Quote
Asiaczek Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 Elitesse - dziękować:) A jak Ci się podoba Dżezik sznaucerowaty? pzdr. Quote
Anecioreczek Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Asiaczek ma urodziny! WSZYTSKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO! Quote
Elitesse Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 [quote name='Asiaczek']Elitesse - dziękować:) A jak Ci się podoba Dżezik sznaucerowaty? pzdr. dopiero mam teraz czas poskakac po galeriach wczoraj moj tato w szpitalu wyladowal :roll: i jakos weny nie mialam Quote
Daga&Maks Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_4320.jpg świetny ten czarnuszek :) i ja się dołączę do życzeń, wszystkiego najlepszego Quote
FredziaFredzia Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Asiaczku samych najlepszości i zdrówka :) Quote
*anusia&ajlu* Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 sznaucerek fajny :) a to z okazji urodzin :) Quote
Cienka Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Sto latek i milion buziaków od baskowych dziatek :) Ale mi się zrymowało ja nie czuje, że rymuje Quote
Asiaczek Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 [quote name='Anecioreczek']Asiaczek ma urodziny! WSZYTSKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO! [quote name='Elitesse']dopiero mam teraz czas poskakac po galeriach wczoraj moj tato w szpitalu wyladowal :roll: i jakos weny nie mialam [quote name='M&S']:Rose::Rose::Rose::new-bday::tort: [quote name='dagaa111']http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_4320.jpg świetny ten czarnuszek :) i ja się dołączę do życzeń, wszystkiego najlepszego [quote name='FredziaFredzia']Asiaczku samych najlepszości i zdrówka :) [quote name='gosiaja']:BIG::new-bday::tort:100 lat [quote name='*anusia&ajlu*']sznaucerek fajny :) a to z okazji urodzin :) [quote name='Cienka']Sto latek i milion buziaków od baskowych dziatek :) Ale mi się zrymowało ja nie czuje, że rymuje Kochani, dziękuję Wam wszystkim za życzenia, za pamięć... Nawet są i prezenty i torcik... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 Trochę późni,wiem, ale może ktoś jeszcze się poczęstuje...?:) P zdr. Quote
jamnicze Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Asiaczek napisał(a):Trochę późni,wiem, ale może ktoś jeszcze się poczęstuje...?:) zdr. To ja z przyjemnością załapię się na kawałek torcika :lol: Asieńko, wszystkiego naj, najlepszego :BIG: A ciasteczkowa, bo jej imię mi się tak kojarzy, chociaż zdaje się, że oznacza naleśnika ;) Quote
Vectra Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 100 lat Asiu , spóźnione , nocne , ale od serca :buzi: Quote
Asiaczek Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 [quote name='jamnicze']To ja z przyjemnością załapię się na kawałek torcika :lol: Asieńko, wszystkiego naj, najlepszego :BIG: A ciasteczkowa, bo jej imię mi się tak kojarzy, chociaż zdaje się, że oznacza naleśnika ;) Zulika to ciasteczko/naleśnik...? Oj, chyba coś nie tak, bo nadal nie rozumiem;) [quote name='Gioco']:new-bday: 100 lat Asiaczku :new-bday: Dziękować:) [quote name='Alicja']smakował Ci mój z truskawkami ?? :) Był taki piękny, że aż się bałam go kroić;) [quote name='Vectra']100 lat Asiu , spóźnione , nocne , ale od serca :buzi: Dzięki:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 Dawno nie bylo żadnych żartów, tak więc juz sa:) [h=6]Polecieli Amerykanie na Marsa. Lecą 3 dni i w końcu dolatują. Po Wylądowaniu zobaczyli Marsjan biegnących w ich kierunku. Wyjeli flagi i machają do Marsjan, a ci podbiegli i w rakiecie im drzwi zaspawali i uciekli. Amerykanie w panice próbują otworzyć drzwi. Po 3 godzinach podchodzi jeden Marsjanin do rakiety i pyta: - Jeszcze nie otworzyliście??? Wasi poprzednicy byli szybsi. - Jak to? To był tu ktoś przed nami??? - pytają Amerykanie. - Pewnie, Polacy. - Niemozliwe; taki biedny naród, a na loty kosmicze mieli??? - Mało tego, oni te drzwi w 15 minut otworzyli!! - Nie może byc, a może coś jezscze zrobili??? - Pewnie, prezenty nam przywiezli. - A jakie??? - Nie wiem co to bylo. Nazywalo sie to "w*******" i dostaliśmy wszyscy.[/h]Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 [quote name='Asiaczek']Mam takie pytanie: komu ja ostatnio pożyczałam CD z programem do zmniejszania zdjęć ACDSee? Nie mam CD w domu,więc pewnie jest u kogoś, a ja nie pamiętam, komu pozyczałam... Pzdr. Juz wiem, komu pożyczyłam i w sobotę będe miała tę płytke nazad:) pzdr. Quote
Recommended Posts