Asiaczek Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 A&L napisał(a):To troszkie się nachodzisz na te spacerosy :) A co z Czekoladkiem, nie ma (normalnych) chętnych czy postanowiłaś ją sobie zostawić? edit. Gratki dla Ofika :) Czekoladka ma grac "do 3 razy sztuka!":). To znaczy, że dwoje pierwszych chetnych na nią - nie wypaliło:) Teraz czekamy na trzeciego/trzecia chętną. I to powazną. Na razie jest w domu, poznaje coraz więcej rzeczy, coraz lepiej się dogadujemy:) Pzdr. Quote
Vectra Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 [quote name='Asiaczek']Żona mówi do męża: - Ale Ty jesteś pierdoła... - Jesteś taki pierdoła, ze większego na świecie nie ma... - Wszystko, za co byś się nie wziął, zaraz spieprzysz. - Gdybyś wystartował w konkursie na największego pierdołe, zająłbyś drugie miejsce! - Dlaczego drugie? - Bo taka jesteś pierdoła!.. Pzdr. hahahaahahaha o Bogusławie :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Vectra napisał(a):hahahaahahaha o Bogusławie :evil_lol: :roflt::roflt: Quote
Asiaczek Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 Alicja napisał(a):Długie śniadanko było ;) Hahaha, mimo wszystko za krótkie. Świezutkie pieczywo, wędlinka, sałateczka, chrzanik, jajeczko, żurawinka - mniam, mniam, mniam... Vectra napisał(a):hahahaahahaha o Bogusławie :evil_lol: Ha, a ja raczej pomyślałam o konkretnym ludziu;) Ale może byc tez i Boguś;) pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Asiaczek napisał(a):Hahaha, mimo wszystko za krótkie. Świezutkie pieczywo, wędlinka, sałateczka, chrzanik, jajeczko, żurawinka - mniam, mniam, mniam... Mmmm, aż bym z chęcią takie zjadła :loveu: A my też już po spacerku, pies mi padł a ja czekam na jakieś zdjęcia :) Quote
Fantowa Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 My również po spacerku, Fanta po kolacji, a ja dopiero w nocy będę miała ucztę :evil_lol: Cóż, noca nie potrafią nie jeść:shake: I też bym zobaczyła jakieś nowe zdjęcia! Quote
Asiaczek Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 [quote name='Ciapkowa.']Mmmm, aż bym z chęcią takie zjadła :loveu: A my też już po spacerku, pies mi padł a ja czekam na jakieś zdjęcia :) [quote name='Klaudia.']My również po spacerku, Fanta po kolacji, a ja dopiero w nocy będę miała ucztę :evil_lol: Cóż, noca nie potrafią nie jeść:shake: I też bym zobaczyła jakieś nowe zdjęcia! Dziewczyny, zaraz się zabieram za fotki. Wczoraj, niestety, nie wyrobilam się czasowo:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 OK, to jedziemy z fotkami wiosennymi, ale... Zdjęcia były zrobione w 2010 r. w kwietniu. Opóźnienie w ich opublikowaniu straszne i niewybaczalne, ale przynajmniej mam wiosnę w Galerii. Hahaha... Serek... Na zdjęciach widać juz wyraźnie wiosnę, prawda? pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Cd. Sesja z wodą:) Jak woda to woda - kaczka na wodzie;) Cdn. Pzdr. Quote
Korenia Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ResizeofIMG_0583.jpg Serek aż tak lubi wodę :D? Quote
Asiaczek Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 [quote name='Korenia']http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ResizeofIMG_0583.jpg Serek aż tak lubi wodę :D? Nie wiem, czy lubi, ale nie boi się wejść do wody za kaczkami, czasami za patyczkiem:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Cd. Dżezik z Serkiem na spacerku:) :evil_lol: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 I jeszcze troche wiosennej przyrody:) Ewidentna wiosna - forsycje kwitną:) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Cd. Tulipany Uffff, mam nadzijee, ze choc ciutke Was zaspokoiłam;) pzdr. Quote
Korenia Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Asiaczek napisał(a): Uffff, mam nadzijee, ze choc ciutke Was zaspokoiłam;) pzdr. Ciuteczkę, bo to starocie :evil_lol: to się nie liczą :P Quote
Asiaczek Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Starocie, ale niepublikowane jeszcze. Musza się liczyc, ni ema wyjścia;) Jako nastepne mam przygotowane katowice (wystawa) + moją wczorajszą wizytę sniadaniowa u M&S:) pzdr. Quote
Buszki Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 A gdzież to Serek tak pędził ? http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ResizeofIMG_0470.jpg Quote
Asiaczek Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Gdzie - to nie wiem, Ale musiał wytracić troche swojej energii. Moje baski to tak zawsze na spacerach: najpierw kilka kólek, bieg przed siebie, zakrety, takie nagłe zawirowania w pełnym pedzie. A potem do juz na spokojnie zapasy, przebieżki, mała kotłowanina na trawie.... Pzdr. Quote
A&L Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ResizeofIMG_0581.jpg - genialne :loveu: Owszem, troszkę nas (tzn, mnie) zaspokoiłaś, obiecuję w tym tygodniu nie narzekać na brak zdjęć :evil_lol: Quote
kaskaSz Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 opóźnienie niezłe, ale wazne że na temat :D nie mogę się doczekać takiej wiosny w tym roku. Quote
Fantowa Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Widzę baska w wodzie :loveu::loveu::loveu: A podobno baski wody nie lubią :evil_lol: Asiaczki łamią stereotypy :multi: Quote
Ciapkowa. Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ResizeofIMG_0509.jpg - nowy kumpel/kumpela :razz: ? i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ResizeofIMG_0572.jpg sarenka :) dla mnie dawka jak najbardziej odpowiednia :loveu: Quote
Recommended Posts