Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kilka zdjęć z sobotniego , popołudniowego spotkania u mnie z Donya i Imanca (Imanca, byłaś tak krótko, że praktycznie nie mogę odfajkować Twojej obecności i w związku z tym - masz zaległości...:evil_lol:).

KISS FOR GOOD DAY Asiaczek
- Ty, Ruda, czego tam szukasz?

KALIMERA Asiaczek

Cdn.
Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

KENTARO WITH ME Asiaczek

CYGA Asiaczek (Ruda)

No i - oczywiście - tatulek: Abotere's WAHZIRI.

Wazi - jak widac - jest tutaj moooocno zmęczony. A czym? A to się okaże w następnych postach...
Pzdr.

Posted

Czoko napisał(a):
Nareszcie przynajmniej na zdjęciu znowu mogę zobaczyć wielkość maluszków - to przy kolanie.
Pozdrawiam Ewa

Liczę na to, że spotkamy się w najbliższy weekend, co?
pzdr.

Posted

Lekki przerywnik w postaci Wahzirka bawiącego się z Żelką.

Hmmm, to mi bardziej przypomina zapasy niż zabawę...

Złapał za szyję i ciąąąągnie na łóżko! Zboczek jeden...

A jak juz zaciągnął, to co robi? Popatrzcie sami...

Eh, te baski...;)
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Liczę na to, że spotkamy się w najbliższy weekend, co?
pzdr.

Mam nadzieję - jutro idziemy do weta. A widziałaś co znowu wczoraj sie stało? Chyba Ty widziałaś.

Posted

Jak już wczesniej wspomniałam na nasze ostatnie Walze Zebranie nie szłam ot, tak sobie. I oto, proszę, zdjęcie, kiedy stoją w kolejce po to "coś"...

A tak wygląda to "coś"...

Przyznam się Wam, że było to dla mnie duuuze przeżycie... Naprawdę.
pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Jojku - relację zdam w osobnym poscie. I okazało się, że mam tam b.dobry dojazd - pod sam budynek autobus 122.A ten autobus to ja mam spod mojego bloku

To Ci się udało :lol:

[quote name='Asiaczek']

Gratulacje :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Jak to się udało?! Jak to się udało?! Ja na ten dyplom ciężko zapracowałam...

Wiesz, trzeba było dawać łapówki sędziom, kupowac wyniki, ba, całe wręcz wystawy...no, cięzko było...:evil_lol: No i tyle kaski poleciało...:placz::evil_lol::placz:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jak to się udało?! Jak to się udało?! Ja na ten dyplom ciężko zapracowałam...

Wiesz, trzeba było dawać łapówki sędziom, kupowac wyniki, ba, całe wręcz wystawy...no, cięzko było...:evil_lol: No i tyle kaski poleciało...:placz::evil_lol::placz:
Pzdr.

Noo taaak te łapówki :evil_lol:
Już wiem co zrobićżeby mi za rok w Łódzki oddział przyznał taki dyplom :lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Widzieć, to nie widziałam, ale czytałam...
No cóż, stare leki mogą wychodzic z Czoko przez całe życie...
Pzdr.

Chodziło nie o lęki tylko o kolejną wizytę u weta wczoraj.

Posted

jakie małe basiątka są słoooodkieeee :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
a Żelcia :shake: :shake: :shake: tak sie dawać Wazirkowi??? :shake: :shake: nie ładnie :evil_lol:

Asiaaa powiedz mi chociaż ile trwało to walne zgromadzenie???

Posted

[quote name='Agappe']

Co prawda to nie do mnie, ale odpowiem. Zdecydowanie za długo hehehe!! :diabloti:

Posted

Agappe napisał(a):

WZ trwało od godz. 11:00 (przynajmniej powinno rozpocząć się o tej godzinie, bo rozpoczeło się o 11:30), do ... hm... jakby tu powiedzieć....
Myśmy opuściły zebranie ok. godz. 15:30. Ja nie mogłam być dłużej ze względu na maluchy...
WZ pewnie skończyło się ok. 18:00...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
WZ trwało od godz. 11:00 (przynajmniej powinno rozpocząć się o tej godzinie, bo rozpoczeło się o 11:30), do ... hm... jakby tu powiedzieć....
Myśmy opuściły zebranie ok. godz. 15:30. Ja nie mogłam być dłużej ze względu na maluchy...
Pzdr.

czyli dobrze, że nie poszłam.. bo i tak nie mogłabym być tak długo :shake: :shake:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Pzdr.

A już się zastanawiałąm czy nie wyrwać się na to Zgromadzenie, ale dobrze że nie poszłam bo bym tyle nie wytrzymała :shake:

Maluchy są rewelacyjne, koniecznie musze do Was wpaść i je obejrzeć :loveu:

Posted

[quote name='Asiaczek']Jak to się udało?! Jak to się udało?! Ja na ten dyplom ciężko zapracowałam...

Pzdr.

buahahaha ty lepiej nie mow tego glosno :diabloti: :eviltong:
kiedys na jakiejs wystawie siedzialam ze swoim znajomym i wlasnie rozmawialismy na temat ile to trzeba wydac na lapowki zeby wygrywac i jeden pan sie potem mnie w tajemnicy pytal zebym mu podpowiedziala co i jak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a tak wogole to GRATULUJE !!!!

no i na sam koniec melduje ze wrocilam do swiata zywych i nadrobilam zaleglosci w czytaniu :multi:

Posted

[quote name='Nugatowa']Hihihihhi
Asiaczku u Ciebie wszystko oznakowane Twoim przydomkiem łacznie z kociambrami :grins:
Sorki, ale nie łapię... Jak to oznakowane? Że niby z przydomkiem, czy jak?

[quote name='Elitesse']buahahaha ty lepiej nie mow tego glosno :diabloti: :eviltong:
kiedys na jakiejs wystawie siedzialam ze swoim znajomym i wlasnie rozmawialismy na temat ile to trzeba wydac na lapowki zeby wygrywac i jeden pan sie potem mnie w tajemnicy pytal zebym mu podpowiedziala co i jak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a tak wogole to GRATULUJE !!!!

no i na sam koniec melduje ze wrocilam do swiata zywych i nadrobilam zaleglosci w czytaniu :multi:
Pochwała ustna + wpisanie do akt!!! BRAWO!!!:lol:
Pzdr.