*anusia&ajlu* Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 o nawet ja z Felką się załapałam na fotkę :) ona taka panienka miziasta, że nie sposób jej na kolana nie wziąć :) właśnie jak widziałam fotkę Serka że on bez smyczy siedzi i patrzy i się nie wierci, powiem że zaskoczył mnie :loveu: super! POWODZENIA! 3mamy kciuki, liczę na BOB-a i BOG-a a najlepiej Best in show :) :multi: Quote
Asiaczek Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Ciapkowa. napisał(a):Bo Serek jest baaaaaardzo grzeczny hihih :) Sama się zdziwiłam z reakcji Ciapka na obcego psa, tamten się wyrywał, a mój tylko zainteresował się i ziignorował :) Powodzenia w Katowicach!!! ;) FredziaFredzia napisał(a):Serowy jaki skupiony ;) Powodzenia! jamnicze napisał(a):To ładna nagroda z ta sesją zdjęciową :) Za to Aviar u weta nawarczał już na onka (oczywiście był na moich rękach) :) Alicja napisał(a):Serek jak zawsze piękny :) Asiu zaciskam :kciuki: już na jutro ...będziesz blisko to moje fluidy pozytywne szybko dotrą :cool2: raz jeszcze żałuję ze nie mogę dojechać :( Anecioreczek napisał(a):oj Asiaczki do jutra! :loveu: *anusia&ajlu* napisał(a):o nawet ja z Felką się załapałam na fotkę :) ona taka panienka miziasta, że nie sposób jej na kolana nie wziąć :) właśnie jak widziałam fotkę Serka że on bez smyczy siedzi i patrzy i się nie wierci, powiem że zaskoczył mnie :loveu: super! POWODZENIA! 3mamy kciuki, liczę na BOB-a i BOG-a a najlepiej Best in show :) :multi: Trzymajcie, bo tym razem na pewno się baaaardzo przydadzą:) Ja za 20 minut schodzę juz przed blok , pakowanie, ostatnie siiii i jazda do katosów:) pzdr. Quote
M&S Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Asiaczek napisał(a):Trzymajcie, bo tym razem na pewno się baaaardzo przydadzą:) Ja za 20 minut schodzę juz przed blok , pakowanie, ostatnie siiii i jazda do katosów:) pzdr. Trzymamy mooocno i wysyłamy dobre mysli:lol::lol::lol: Quote
Ciapkowa. Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Trzymamy cały dzień mocno kciuki i wracajcie z dobrymi wynikami :) Quote
taxelina Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Asiaczek napisał(a): Nie wiem, czy dzisiaj zdążę, bo chyba zaraz pójde spać, pobudka o 22.30, spacery i o 2 zbiórka i jazda do Katowic się lansować;) To powodzenia! A filmiki i zdjecia beda pozniej tez :) Quote
M&S Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 News gorący z ostatniej chwili!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi:ERKA - BOB:multi::multi::multi::multi: Trzymamy kciuki za finały Quote
Karro Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Trzymam kciuki za finały! zaciskaam i nie puszczam! :loveu: Quote
Anecioreczek Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 na smaczek Erka po zwycięskim BOB-ie :) Quote
Buszki Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Jaka Ercia dumna :). Ciekawe jak finały....? Quote
kaskaSz Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg210/scaled.php?server=210&filename=dsc3573.jpg&res=medium no, no widać, że dumna jak paw :) Quote
Alicja Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Ercia Moja maleńka :loveu: :klacz: Asiu i jak ???? Quote
Elitesse Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 zagladam tu co chwile z nadzieja ze ktos cos wiecej napisze a tu nic Quote
Iza. Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Super! Gratulacje! Szybko Erka wróciła do kondycji wystawowej :) Quote
Ciapkowa. Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [quote name='M&S']:multi::multi::multi::multi:ERKA - BOB:multi::multi::multi::multi: Gratulacje!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu: A zna ktoś reszte wyników? ;) Quote
Elitesse Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 oj cos czuje ze dopiero od Asi sie dowiemy Quote
Asiaczek Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 [FONT=lucida grande]Taką info dostałam od firmyu Safe-animal:)[/FONT] [FONT=lucida grande] [/FONT] [FONT=lucida grande]Gdańsk to kolejne miasto, które zdecydowało się przekazać swój dotychczasowy zbiór do SAFE-ANIMAL. Umowa, którą władze miasta podpisały z SAFE-ANIMAL, pozwoliła na przekazanie do bazy danych 35.824 rekordów z kilku[/FONT][FONT=lucida grande] lat czipowania psów na terenie Gdańska. To już kolejne miasto po Warszawie, Poznaniu czy Łodzi, które rejestruje dane w Międzynarodowej Bazie Danych. Jak podkreślają wszyscy zainteresowani, to ogromny sukces SAFE-ANIMAL. Teraz mieszkańcy Gda ńska, którzy posiadają zaczipowane czworonogi mogą już spać spokojnie, gdyż rejestracja danych w Międzynarodowej Bazie Danych SAFE-ANIMAL zwiększa bezsprzecznie szansę na odnalezienie zaginionych zwierząt. Po drugie, właściciele psów mogą już teraz samodzielnie edytować wprowadzone dane. Wystarczy że założą konto i przypiszą dane do swojego profilu. Osobą odpowiedzialną za cały projekt jest Pan Radosław Lubiatowski, któremy serdecznie dziękujemy[/FONT] [FONT=lucida grande][/FONT] [FONT=lucida grande]Pzdr. [/FONT] Quote
Asiaczek Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 M&S - dzieki za wstawienie wyniku Erkowego:) Ciapkowa. kaskaSz deer_1987 understandme Cienka Anecioreczek - super, ze udalo nam się spotkac i pogadać. Dzieki za ten "smaczek" i czekamy na resztę smaczków Buszki Alicja Elitesse Iza. - tak, masz rację. Po Erce zupelnie nie widac, że miała szczeniaki. Nie stracila ani kondycji, ani włosa... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 No i jeszcze dzisiaj informuję, że Erka poszalała i....u sedziego z Danii wybiegała BOG2!!!! Jestem mega zadowolona z wyniku Erkowego, która stała jak posążek a biegała jak najlepszy duński kłusak;) Reszte napisze juz jutro i pozaglądam do Waszych Galerii. A, zdjęcia sa i u mnie w aparacie i u Anecioreczek. A może tez i u jeszcze innych osób... Dobranocka:) pzdr. Quote
Alicja Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [quote name='Asiaczek']No i jeszcze dzisiaj informuję, że Erka poszalała i....u sedziego z Danii wybiegała BOG2!!!! Jestem mega zadowolona z wyniku Erkowego, która stała jak posążek a biegała jak najlepszy duński kłusak;) Reszte napisze juz jutro i pozaglądam do Waszych Galerii. A, zdjęcia sa i u mnie w aparacie i u Anecioreczek. A może tez i u jeszcze innych osób... Dobranocka:) pzdr. :klacz::klacz: Quote
zielona Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Po ciąży i taki wynik to naprawdę ogromny sukces. Gratuluje Asiu. Quote
Anecioreczek Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 BOG 2!!! WIEDZIAŁAM! CAŁY WIECZOR CZEKAŁAM! (Asiaczku , Kora mi pogardziła Musli:shake: ale dobrze że mam jeszcze z 200 psów które nie pogardzą , a w szczególnosci Nelson i Martin:evil_lol: ) No to lecem od początku Ofik i Martyna ( przepraszam jeżeli pomyliłam imie :oops: ) :) Muszę zainwestować w lampę błyskową bo światło na wystawie mnie tylko dobijało:angryy: Quote
Recommended Posts