Asiaczek Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Klaudia. napisał(a):O, trafiłam do Asiaczkowej galerii! Gratuluję wystawy na Litwie i jeszcze raz dziękuję za Felkę na MP w Rzeszowie! Pozdrawiam ;) Witaj:) Cieszę się, że do nas zaglądnełaś:) M&S napisał(a):Hello Asiaczki:multi: Jeeeeee, juz dzwonię! pzdr. Quote
FredziaFredzia Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Eris też ma normalny tatuaż, nie kropkowany. Quote
Asiaczek Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 Paula03 napisał(a):Witamy się wieczorkiem :) Oj,a ja witam cię dopiero dzisiaj rano... FredziaFredzia napisał(a):Eris też ma normalny tatuaż, nie kropkowany. A czytelny? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 Dosłownie kilka fotek z Wilna (10-03-2012)... Felka (na kolanach u Ajlu) I na ringu honorowym. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 Serek, w oczekiwaniu na BIS'y bawiący się z wielkim zaciekawieniem z pinczerem miniaturą:) I Serek na ringu honorowym:) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 I sesja Serkowa, wykonana przez profesjonalnego fotografa z firmy Royal Canin. Zdjęć bylo b.duzo, ale wybrałam tylko kilka najładniejszych:) I to wsio, co mam:) pzdr. Quote
taxelina Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruRotationof0M8X0587.jpg To najlepsze :) Quote
Asiaczek Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 Hahaha, dałam je na koniec, bo i na końcu sesji zostało zrobione:) pzdr. Quote
kaskaSz Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 no proszę kariera wystawowa swoją drogą, a tu równolegle idzie modeling :) Gwiazda RC :) Quote
Asiaczek Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 M&S napisał(a):Bardzo ładne fotencje. Cześć Asiu:) Może jeszcze jakies foteczki dostane od Ingi, ale ona ma urwanie głowy w domu, bo to 2 dorosłe psy, małe dziecko + 2 maluchy... kaskaSz napisał(a):no proszę kariera wystawowa swoją drogą, a tu równolegle idzie modeling :) Gwiazda RC :) To byl b.fajny prezent dla zwycięzców BOB'a - sesja fotograficzna u RC:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 Fakt, serek pogwiazdorzyl ciutkę:) pzdr. Quote
Vectra Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 to był na pewno profesjonalny fotograf ? :diabloti: ale to może jaka firma taki fotograf ;) Model był fantastyczny w kolorystyce , to mógł foto zabłysnąć. sobie skrytykować pozwoliłam :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 Nie wiem, czy był profesjonalistą. Podejrzewam, że ja tez mogłabym taką sesję zrobić:) pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Ja tam będę oryginalna (albo i nie) i powiem, że wszystkie zdjęcia świetne :D a Serek mógłby iść na "psiego modela" :lol: Quote
Buszki Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Fotograf nie ważny,grunt że Serek wygląda na zadowolonego :). Quote
Asiaczek Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 Ciapkowa. napisał(a):Ja tam będę oryginalna (albo i nie) i powiem, że wszystkie zdjęcia świetne :D a Serek mógłby iść na "psiego modela" :lol: Byłam nieco zaskoczona, bo Serek na planie sesji zachowywał się b.spokojnie. Byl skupiony na mnie i smaczkach w moich rękach. nawet piekne przedstawicielki psiego rodzaju go nie interesowały;) deer_1987 napisał(a):Zapraszamy na zdjecia i filmik :loveu: Nie wiem, czy dzisiaj zdążę, bo chyba zaraz pójde spać, pobudka o 22.30, spacery i o 2 zbiórka i jazda do Katowic się lansować;) Buszki napisał(a):Fotograf nie ważny,grunt że Serek wygląda na zadowolonego :). Oj, bo on BYŁ zadowolony! Smaczki w mojej ręce zrobily swoje i Serek - jak nigdy - byl wpatrzony w moje ręce:) pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Asiaczek napisał(a):Byłam nieco zaskoczona, bo Serek na planie sesji zachowywał się b.spokojnie. Byl skupiony na mnie i smaczkach w moich rękach. nawet piekne przedstawicielki psiego rodzaju go nie interesowały;) Bo Serek jest baaaaaardzo grzeczny hihih :) Sama się zdziwiłam z reakcji Ciapka na obcego psa, tamten się wyrywał, a mój tylko zainteresował się i ziignorował :) Powodzenia w Katowicach!!! ;) Quote
jamnicze Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 To ładna nagroda z ta sesją zdjęciową :) Za to Aviar u weta nawarczał już na onka (oczywiście był na moich rękach) :) Quote
Alicja Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Serek jak zawsze piękny :) Asiu zaciskam :kciuki: już na jutro ...będziesz blisko to moje fluidy pozytywne szybko dotrą :cool2: raz jeszcze żałuję ze nie mogę dojechać :( Quote
Recommended Posts