Patisa Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 [quote name='Asiaczek'] Jeszcze tylko małe uzupełnienie: Serek - Zwyc. Litwy 2012 Felka Zwyc. Litwy Weteranów 2012 A Romka nie pokazana, bo zaczeła bardzo tracic włos (linienie) i wygląda nieciekawie... Pzdr. Łoooł... ale fajnie! Gratuluję i ja! :multi: hahhaa...:lol: Świetna mina żółtaska! :lol: Ale mi sie podoba jego maszczenie... :-o:loveu: Pozdrawiam! ;) Quote
jamnicze Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Gratulacje za Litwę :) A mi też udało się rozszyfrować kanapowce :) http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruObraz001.jpg Quote
Alicja Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 myślałam że uda mi się przyjechać do Katowic w piątek ale niestety nie mam szans na wolne .. Quote
Vectra Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_4829.jpg to też sobie skradnę ;) Gratki Asia i trzymam kciuki za Katowice. prosiłam o tatoo , bo w podświadomości ludzkiej , występuje obraz psa rasowego ... z kropkowanym tatoo .... każdy inny , to dziwny. A wiemy że tak nie jest ;) Teraz będą mieć w schronach i takich tam inną zagwozdkę ... bo nie każdy wie , że można już chipować zamiast tatuować Quote
Asiaczek Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Patisa napisał(a):Łoooł... ale fajnie! Gratuluję i ja! :multi: hahhaa...:lol: Świetna mina żółtaska! :lol: Ale mi sie podoba jego maszczenie... :-o:loveu: Pozdrawiam! ;) Żółty Serek ma taka mine, bo to prawie wsie dziewczyny jego;) gosiaja napisał(a):o taki o Dzieki! Przy okazji i ja sprawdziłam, że czytelny:) [quote name='jamnicze']Gratulacje za Litwę :) A mi też udało się rozszyfrować kanapowce :) Miałas ciut łatwie, bo byłas juz kilka razy u mnie:) Ale i tak należą się brawa! Śnieżynka napisał(a):Jaki Morasty ma ładny tatuaż :D ...i - przede wszystkim - czytelny:) Alicja napisał(a):myślałam że uda mi się przyjechać do Katowic w piątek ale niestety nie mam szans na wolne .. Bardzo żałuje, ale zawsze w odwodzie mamy Chorzów:) gosiaja napisał(a):i dodatkowy nos ;) ...a tego nie łapie:shake:... Vectra napisał(a): to też sobie skradnę ;) Gratki Asia i trzymam kciuki za Katowice. prosiłam o tatoo , bo w podświadomości ludzkiej , występuje obraz psa rasowego ... z kropkowanym tatoo .... każdy inny , to dziwny. A wiemy że tak nie jest ;) Teraz będą mieć w schronach i takich tam inną zagwozdkę ... bo nie każdy wie , że można już chipować zamiast tatuować No własnie, jak zwykle straca na tych nowosciach mixy schroniskowe.... A kciuki za Katosy - jak najbardziej wskazane:) pzdr. Quote
gosiaja Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 na zdjęciu Aziz złapał Morka za udo i to jego nos Quote
Buszki Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 gosiaja napisał(a):na zdjęciu Aziz złapał Morka za udo i to jego nos Bo pomagał przytrzymać udko do zdjęcia ;). Quote
Asiaczek Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 [quote name='gosiaja']na zdjęciu Aziz złapał Morka za udo i to jego nos Juz kumam:) [quote name='Buszki']Bo pomagał przytrzymać udko do zdjęcia ;). dobry kumpel; chciał, aby tatoo wyszło czytelnie a gosiaja sie nie nzapracowała:) Ojciec piątki dzieci wygrał dziecinną kolejkę w konkursie. Zebrał dzieci i pyta: - No kto był grzeczny i słuchał mamusi? Kto robił to co ona kazała i nie marudził? - Dobra, tato - odpowiadają dzieci z żalem - kolejka jest dla ciebie... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Wchodzi ślepy do kuchni i sprawdza gdzie się znalazł. Maca, maca, maca aż trafił na tarkę. Maca przez chwilę z większym zainteresowaniem i stwierdza: - No, takich bzdur to już dawno nie czytałem... Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 haha ten drugi fajny :) kurcze, to mój Boo 2 razy mniejszy od baska a taki duży tatuaż ma :crazyeye: jak można to poprawić:diabloti: Quote
Asiaczek Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Nic nie poprawiaj, lepszy większy niz mały i nieczytelny;) pzdr. Quote
Vectra Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 a swoją drogą ... to u weta stażystka ... na Emile ... o jaka śliczna .. rasowa ? ale nie ma tatoo , to chyba nie rasowa :diabloti: więc odpowiadam ... to przybłęda :diabloti: ojej ... przybłąkała się ? a skąd ? z Holandii :evilbat: dowiedziałam się też , że prawdziwe rasowe psy , to tatuaż mają :grins: czego to uczą na tych studiach ? :hmmmm: Quote
Asiaczek Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Hahaha, Emilka przybłądała się AŻ z Holandii, dowcip pierwsza klasa:)! Pzdr. Quote
Vectra Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Asiaczek napisał(a):Hahaha, Emilka przybłądała się AŻ z Holandii, dowcip pierwsza klasa:)! Pzdr. Emilka nie tylko była przybłędą , ale też mixem bokserka :grins: to była Emili pierwsza wizyta w tej lecznicy i nie była zarejestrowana ... pani stażystka sobie i wymyśliła wiek i prawie rasę i żałowała że nie jest rasowa , bo taka śliczna ... ta panienka nie pracuje już w tej lecznicy :diabloti: trudna była ... Quote
Asiaczek Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 To moze zrobic jakąs wycieczkę do Niderlandów, bo tam po ulicach takie fajne sunie sie błąkają.... Pzdr. Quote
Alicja Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Asiaczek napisał(a): Bardzo żałuje, ale zawsze w odwodzie mamy Chorzów:) pzdr. to prędzej mam nadzieję w Warszawie się spotkamy , jeśli w tym roku choć na weekend zawitam ...liczyłam na te Katowice bo dojazd mam lepszy tylko 2 busami , a do Chorzowa jeszcze 3ci środek transportu potrzebny , poza tym miałam sie z jeszcze jedną znajomą spotkac na bullterierach ...a tak lipa :( Quote
Asiaczek Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Alicja napisał(a):to prędzej mam nadzieję w Warszawie się spotkamy , jeśli w tym roku choć na weekend zawitam ...liczyłam na te Katowice bo dojazd mam lepszy tylko 2 busami , a do Chorzowa jeszcze 3ci środek transportu potrzebny , poza tym miałam sie z jeszcze jedną znajomą spotkac na bullterierach ...a tak lipa :( OK, to daj wczesniej znac, kiedy bedziesz w W-wie:) Chyba wakacje, tak? pzdr. Quote
Alicja Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Asiaczek napisał(a):OK, to daj wczesniej znac, kiedy bedziesz w W-wie:) Chyba wakacje, tak? pzdr. jeśli dojadę to tylko w wakacje Quote
Asiaczek Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 No to super:) Pamiętaj o wizycie u nas:) pzdr. Quote
Fantowa Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 O, trafiłam do Asiaczkowej galerii! Gratuluję wystawy na Litwie i jeszcze raz dziękuję za Felkę na MP w Rzeszowie! Pozdrawiam ;) Quote
Recommended Posts