Cienka Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Buszki']Fajny hydrant :).[/QUOTE] Niedługo ruszamy ze sklepem internetowym z naklejkami tego typu :) Quote
Anecioreczek Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 oooo to ja czekam na adres strony! Witajcie Asiaczki :) Quote
Asiaczek Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='jamnicze']A jesteście już po 3 . szczepieniu? Mnie też kusi ale Ada może być nieco osłabiona po tej biegunce i chyba nie ma sensu ryzykować. Za to Judy już ma pierwsze spacerki za sobą, a w piątek była na ostatnim szczepieni. Może zobaczę ją we wtorek :)[/QUOTE] Tak. Tomy chcemy nowe fotki Judy:) [quote name='Ciapkowa.']Witamy wiosennie (w końcu!) :)[/QUOTE] Oj,tak, piekna wiosna dzisiaj była:) Pzdr. Quote
Izabela124. Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Witam się :) Nie nadrabiam zaległości, bo za długo na dogo mnie nie było, ale teraz będę na bieżąco :) Quote
Asiaczek Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Witaj Iza i Anecioreczek:) Dobrze Wam minął dzień? Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Mi wspaniale ::multi: szczegolnie na wolontariacie :multi: Więcej info jest u mnie :multi: Quote
Asiaczek Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Pozaglądam potem do Was. Mnie tez minął dobrze: udane zakupy (perfumy!!!) i zaliczenie przez Czekoladkę I spacerku z kupą i siiii - sukces:) pzdr. Quote
Anecioreczek Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Yaay! Wielkie graty dla Czekoladki! I perfumy :loveu: no to udany dzień :multi: Quote
Asiaczek Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 A tak sobie zaszalałam;) Była obniżka w Superpharmie; a tak BTW - to kto ma mi teraz kupować perfumy...? Muszę sama:) Pzdr. Quote
Buszki Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Cienka']Niedługo ruszamy ze sklepem internetowym z naklejkami tego typu :)[/QUOTE] O,to fajnie :). Quote
Ciapkowa. Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Asiaczek']udane zakupy (perfumy!!!) i zaliczenie przez Czekoladkę I spacerku z kupą i siiii - sukces:)[/QUOTE] No pogoda mega wiosenna i gratuluję udanych zakupow i zaliczonego spaceru przez Czekoladkę :) Ja także dzisiaj jestem szczęsliwa, dzień minął ok, zaliczyłam 1-2 godzinny spacerek z psem, planuję zakup trzech świetnych koszulek, wiec dzień na mega plus :) Quote
Buszki Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Gratulacje dla Czekoladki.Chichunia zawzięcie zanosi wszystko do domu ;). Quote
Ciapkowa. Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Asiaczek']Jakie koszulki, jakie? Pzdr.[/QUOTE] Takie młodzieżowe bardziej :) Z facebookowym "lubię to", spongebobem (tą gąbką) i z napisem "music is my boy friend" :) na allegro można dużo wyhaczyć takich koszulek i nie tylko, świetne są! ;) Quote
Asiaczek Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='Buszki']Gratulacje dla Czekoladki.Chichunia zawzięcie zanosi wszystko do domu ;).[/QUOTE] U Czeko może to byl ślepy traf;) Zobaczymy, jak będzie dzisiaj:) [quote name='Ciapkowa.']Takie młodzieżowe bardziej :) Z facebookowym "lubię to", spongebobem (tą gąbką) i z napisem "music is my boy friend" :) na allegro można dużo wyhaczyć takich koszulek i nie tylko, świetne są! ;)[/QUOTE] Wiesz, takie z napisami, to juz ni emoja bajka, za stara jestem na takie cos;) pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Będe dzisiaj na wystawie motocykli; licze na super fotki.... pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Asiaczek']Wiesz, takie z napisami, to juz ni emoja bajka, za stara jestem na takie cos;)[/QUOTE] Oj tam :D Licze na dużo fotek z wystawy motocykli! :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='jenis']Prosimy o dużooooooooo fot.:)[/QUOTE] [quote name='Ciapkowa.']Oj tam :D Licze na dużo fotek z wystawy motocykli! :loveu:[/QUOTE] [quote name='Buszki']Motocykle będą? Suuuper!!![/QUOTE] Na wystawe dotarłam w towarzystwie M&S; napatrzyłam się, z letka podenerwowałam, ale zdjęcia są:) Zaraz się nimi zajmę, ale nie wiem, czy dzisiaj powstawiam. Jest ich sporo... pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='kaskaSz']witanko wieczorne![/QUOTE] Witaj:) Własnie oglądnęłam I odcinek serialu "Prawo Agaty". Miałam nie ogladac p. dygant juz w żadnym filmie (tak mi obrzydła w Niani), ale oglądnełam i juz. I musze Wam powiedziec, że watek rozkręca się, ciekawe, ciekawe... a chwilę leci II odc. więc się odmeldowywuję:) pzdr. Quote
kaskaSz Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 a ja nadrobiłam serialowe zaległości ze środy, czwartku i piątku ;) teraz pozostaje tylko czekać na nowe wpuszczone do netu odcinki. Quote
Recommended Posts