Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jamnicze']A jesteście już po 3 . szczepieniu? Mnie też kusi ale Ada może być nieco osłabiona po tej biegunce i chyba nie ma sensu ryzykować. Za to Judy już ma pierwsze spacerki za sobą, a w piątek była na ostatnim szczepieni. Może zobaczę ją we wtorek :)[/QUOTE]
Tak.
Tomy chcemy nowe fotki Judy:)

[quote name='Ciapkowa.']Witamy wiosennie (w końcu!) :)[/QUOTE]
Oj,tak, piekna wiosna dzisiaj była:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']udane zakupy (perfumy!!!) i zaliczenie przez Czekoladkę I spacerku z kupą i siiii - sukces:)[/QUOTE]

No pogoda mega wiosenna i gratuluję udanych zakupow i zaliczonego spaceru przez Czekoladkę :)
Ja także dzisiaj jestem szczęsliwa, dzień minął ok, zaliczyłam 1-2 godzinny spacerek z psem, planuję zakup trzech świetnych koszulek, wiec dzień na mega plus :)

Posted

[quote name='Asiaczek']Jakie koszulki, jakie?

Pzdr.[/QUOTE]

Takie młodzieżowe bardziej :) Z facebookowym "lubię to", spongebobem (tą gąbką) i z napisem "music is my boy friend" :) na allegro można dużo wyhaczyć takich koszulek i nie tylko, świetne są! ;)

Posted

[quote name='Buszki']Gratulacje dla Czekoladki.Chichunia zawzięcie zanosi wszystko do domu ;).[/QUOTE]
U Czeko może to byl ślepy traf;) Zobaczymy, jak będzie dzisiaj:)

[quote name='Ciapkowa.']Takie młodzieżowe bardziej :) Z facebookowym "lubię to", spongebobem (tą gąbką) i z napisem "music is my boy friend" :) na allegro można dużo wyhaczyć takich koszulek i nie tylko, świetne są! ;)[/QUOTE]
Wiesz, takie z napisami, to juz ni emoja bajka, za stara jestem na takie cos;)

pzdr.

Posted

[quote name='jenis']Prosimy o dużooooooooo fot.:)[/QUOTE]

[quote name='Ciapkowa.']Oj tam :D Licze na dużo fotek z wystawy motocykli! :loveu:[/QUOTE]

[quote name='Buszki']Motocykle będą? Suuuper!!![/QUOTE]
Na wystawe dotarłam w towarzystwie M&S; napatrzyłam się, z letka podenerwowałam, ale zdjęcia są:) Zaraz się nimi zajmę, ale nie wiem, czy dzisiaj powstawiam. Jest ich sporo...

pzdr.

Posted

[quote name='kaskaSz']witanko wieczorne![/QUOTE]
Witaj:)

Własnie oglądnęłam I odcinek serialu "Prawo Agaty". Miałam nie ogladac p. dygant juz w żadnym filmie (tak mi obrzydła w Niani), ale oglądnełam i juz. I musze Wam powiedziec, że watek rozkręca się, ciekawe, ciekawe...
a chwilę leci II odc. więc się odmeldowywuję:)

pzdr.