Asiaczek Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 simbik napisał(a):Zmobilizowałaś mnie :cool3: i powoli zaczynam wyłazić poza swoją galerię :eviltong:. A tak oprócz tego, to moję dziecię skończyło trzy latka i wreszcie zaczynam mieć trochę więcej luzu :evil_lol:. Oj to był bardzo nie fajny wyjazd. Już trzecia wystawa pod rząd która mi przepada ze względu na auto. Teraz jeszcze Graz dojdzie :-(... Kupiliśmy trefne auto i teraz musimy z tego wybrnąć, a kosztuje to sporo :shake:. Mimo wszystko tak jak mówisz wierzę że jeszcze sobie w tym sezonie odbijemy :lol:, a Theo jest na tyle wyjątkowy że na pewno jeszcze nie jednego CACIBa zgarnie :roll:. Oooo, to dobrze, że powoli odkopujesz się z pieluch;) Jakos dogów nie ma zbyt duzo na forum; przynajmniej mi znanych:) Autka trzeba się jak najszybciej pozbyc (tzn. sprzedac), bo Wy musicie miec sprawny pojazd... Dziecko, psy, Wasze sprawy do załatwienia... ciężko bez auta... *anusia&ajlu* napisał(a):tri:loveu: http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruRotationofIMG_3112.jpg hahaha Serek babiarz :D http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_3114.jpg Tak! Na tej pierwszej cytowanej fotce - same tri!!!! Alez mi się udało fotkę zrobić:) A Serek jest babiarz; zdecydowanie lepiej dogaduje się z suczkami; facetów olewa. Pobawic się może , ale bez przesady, baby sa jakies lepsze do zabawy, hahaha... pzdr. Quote
M&S Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Witanko niedzielne Asiu:) Widzę, że simbik powróciła na łono dogo;).....miło. Quote
Asiaczek Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 M&S napisał(a):Witanko niedzielne Asiu:) Widzę, że simbik powróciła na łono dogo;).....miło. Też się cieszę:) deer_1987 napisał(a):Witam sie w niedziele :) Hejka:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Jeszcze trochę wczorajszych fotek Słodyczek. Najpierw Czekoladka:) Ciekawska, co tam w łazience jest.... Murek tez jest ciekawy, no i moje prawieCrocs'y na I planie, hahaha I portrecik Maleńkiej:) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Pora na Miodzika:) Miodzik tez jest ciekawa, co jest w łazience... Portrecik:) Taka jestem biedulka... Chciałabym do Was wskoczyć, ale jeszcze nie umiem, buuuu... (na wersalce Roma i Erka) Cdn. pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 I obie Słodyczki razem:) Słodyczki + Mamcia Erka Wspólne portreciki:) I sesja "pod stołem":) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 I jeszcze 2 gratisy:) Romka + Erka schowane pod kocem I Romka:) Pzdr. Quote
dorcia44 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 cię znalazłam :multi: cudne masz te psiaki :loveu: Quote
M&S Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Cudne!!!!! Ja mam takie wrażenie, że dziewczynki powinny mieszkać razem w jednym domku;):) Quote
Asiaczek Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 dorcia44 napisał(a):cię znalazłam :multi: cudne masz te psiaki :loveu: Witaj, dorcia44:) Cieszę się, że moje baski wpadly w oko:) Buszki napisał(a):Portreciki suuuper :loveu::loveu:. Fajnie, że się podobają:) M&S napisał(a):Cudne!!!!! Ja mam takie wrażenie, że dziewczynki powinny mieszkać razem w jednym domku;):) Byłoby super, ale chyba niewykonalne... Pzdr. Quote
M&S Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Asiaczek napisał(a): Byłoby super, ale chyba niewykonalne... Pzdr. Taki moje dywagacje.... Quote
Asiaczek Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Gdyby nie tragedia rodzinna, to w tym Domku bylyby na pewno 2 sunie lub parka. Ale w obecnej sytuacji - raczej taka opcja nie wchodzi w rachubę. Też żałuję... pzdr. Quote
M&S Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Asiaczek napisał(a):Gdyby nie tragedia rodzinna, to w tym Domku bylyby na pewno 2 sunie lub parka. Ale w obecnej sytuacji - raczej taka opcja nie wchodzi w rachubę. Też żałuję... pzdr. Też tak myslę.... A coś z drugim domkiem wiadomo? Quote
Asiaczek Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 M&S napisał(a):Też tak myslę.... A coś z drugim domkiem wiadomo? Drugi domek nie wypalił. Ale jest trzeci:) FredziaFredzia napisał(a):Słodyczki prześliczne :) Dziekowac:) Pzdr. Quote
Maalwi Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Ale śliczne maluszkki ! pewnie dom cały pogryziony :) Quote
M&S Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Asiaczek napisał(a):Drugi domek nie wypalił. Ale jest trzeci:) Pzdr. Dobre i to, trzymam mooocno!!!! Quote
Ciapkowa. Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Asiaczek']OPobawic się może , ale bez przesady, baby sa jakies lepsze do zabawy, hahaha...[/QUOTE] A nie są? :diabloti::evil_lol: Cudne Słodyczki i te "duże Słodyczki :lol:" też :loveu: Quote
simbik Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Asiaczek']Oooo, to dobrze, że powoli odkopujesz się z pieluch;) Jakos dogów nie ma zbyt duzo na forum; przynajmniej mi znanych:) Autka trzeba się jak najszybciej pozbyc (tzn. sprzedac), bo Wy musicie miec sprawny pojazd... Dziecko, psy, Wasze sprawy do załatwienia... ciężko bez auta... Oj Borysiak trochę mi ograniczył możliwości czasowe, ale swoje dołożyła też przeprowadzka :razz:... już teraz wiem dlaczego zawsze ludzie narzekają z tego powodu. Ja do dziś mam część rzeczy jeszcze w pudełkach i do końca nie mam wszystkiego tak poukładanego jak wcześniej, a już rok minął. Z autkiem nie taka prosta sprawa :shake:.. jest na kredycie. Musimy go jakoś postawić, bo bez niego rzeczywiście jest bardzo ciężko funkcjonować. Całe szczęście mamy trochę zmotoryzowanych znajomych którzy nam pomagają :multi:. [quote name='M&S']Witanko niedzielne Asiu:) Widzę, że simbik powróciła na łono dogo;).....miło. No nieźle to brzmi .. na łono dogo :evil_lol: [quote name='Asiaczek'] Wspólne portreciki:) http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_3653.jpg http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_3652.jpg Śliczne te portreciki w duetach :cool3: Quote
Asiaczek Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='Maalwi']Ale śliczne maluszkki ! pewnie dom cały pogryziony :)[/QUOTE] Chyba żartujesz... Jak się poświęca maluszkom swój czas, bawi się z nimi, zajmuje, uczy, co wolno a czego nie wolno, to maluch generalnie je, defekuje i... spi:0 A ta ostatnia czynności jest baaaardzo pożądana. [quote name='M&S']Dobre i to, trzymam mooocno!!!![/QUOTE] Trzeba będzie potrzymać kilka dni, więc.... nie puszczaj:) [quote name='deer_1987']Slodkie te male :loveu:[/QUOTE] Dziękować:) [quote name='Ciapkowa.']A nie są? :diabloti::evil_lol: Cudne Słodyczki i te "duże Słodyczki :lol:" też :loveu:[/QUOTE] Dzięki:) [quote name='simbik']Oj Borysiak trochę mi ograniczył możliwości czasowe, ale swoje dołożyła też przeprowadzka :razz:... już teraz wiem dlaczego zawsze ludzie narzekają z tego powodu. Ja do dziś mam część rzeczy jeszcze w pudełkach i do końca nie mam wszystkiego tak poukładanego jak wcześniej, a już rok minął. Z autkiem nie taka prosta sprawa :shake:.. jest na kredycie. Musimy go jakoś postawić, bo bez niego rzeczywiście jest bardzo ciężko funkcjonować. Całe szczęście mamy trochę zmotoryzowanych znajomych którzy nam pomagają :multi:. No nieźle to brzmi .. na łono dogo :evil_lol: Śliczne te portreciki w duetach :cool3:[/QUOTE] No tak. Ale pewnie i Borysek i psiaki, no i domek Wam wynagradzaja te uciążliwości:) Pzdr. Quote
Kaszczydlo Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Asiaczek']Chyba żartujesz... Jak się poświęca maluszkom swój czas, bawi się z nimi, zajmuje, uczy, co wolno a czego nie wolno, to maluch generalnie je, defekuje i... spi:0 A ta ostatnia czynności jest baaaardzo pożądana. [/QUOTE] Małe tak mają śpi/je/kupa/zabawa/spi/je... :roll: tylko Bono jeszcze jak wstaje to robi arrruuu, potem robi wruuuuuu (czyli idę siku - dziś dla odmiany o 4:30), potem kupa i jak wraca do domu znów arrrruuuuu i tak w kółko. U Ciebie też baski tak oznajmiają wszystko gadaniem? Bo to by było niezłe tyle gaduł w domu :lol: Cudne fotki słodyczek :) Pozdrawiamy Quote
M&S Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Doberek, miłego poniedziałku:) Trzymam, trzymam, trzymam...... Quote
Recommended Posts