Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

simbik napisał(a):
Zmobilizowałaś mnie :cool3: i powoli zaczynam wyłazić poza swoją galerię :eviltong:.
A tak oprócz tego, to moję dziecię skończyło trzy latka i wreszcie zaczynam mieć trochę więcej luzu :evil_lol:.
Oj to był bardzo nie fajny wyjazd. Już trzecia wystawa pod rząd która mi przepada ze względu na auto. Teraz jeszcze Graz dojdzie :-(... Kupiliśmy trefne auto i teraz musimy z tego wybrnąć, a kosztuje to sporo :shake:. Mimo wszystko tak jak mówisz wierzę że jeszcze sobie w tym sezonie odbijemy :lol:, a Theo jest na tyle wyjątkowy że na pewno jeszcze nie jednego CACIBa zgarnie :roll:.

Oooo, to dobrze, że powoli odkopujesz się z pieluch;) Jakos dogów nie ma zbyt duzo na forum; przynajmniej mi znanych:)
Autka trzeba się jak najszybciej pozbyc (tzn. sprzedac), bo Wy musicie miec sprawny pojazd... Dziecko, psy, Wasze sprawy do załatwienia... ciężko bez auta...

*anusia&ajlu* napisał(a):

Tak! Na tej pierwszej cytowanej fotce - same tri!!!! Alez mi się udało fotkę zrobić:)
A Serek jest babiarz; zdecydowanie lepiej dogaduje się z suczkami; facetów olewa. Pobawic się może , ale bez przesady, baby sa jakies lepsze do zabawy, hahaha...

pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

M&S napisał(a):
Witanko niedzielne Asiu:)
Widzę, że simbik powróciła na łono dogo;).....miło.

Też się cieszę:)

deer_1987 napisał(a):
Witam sie w niedziele :)

Hejka:)

pzdr.

Posted

Jeszcze trochę wczorajszych fotek Słodyczek.

Najpierw Czekoladka:) Ciekawska, co tam w łazience jest....

Murek tez jest ciekawy, no i moje prawieCrocs'y na I planie, hahaha

I portrecik Maleńkiej:)

Cdn.
Pzdr.

Posted

Pora na Miodzika:)

Miodzik tez jest ciekawa, co jest w łazience...

Portrecik:)

Taka jestem biedulka...

Chciałabym do Was wskoczyć, ale jeszcze nie umiem, buuuu...
(na wersalce Roma i Erka)

Cdn.
pzdr.

Posted

dorcia44 napisał(a):
cię znalazłam :multi:
cudne masz te psiaki :loveu:

Witaj, dorcia44:) Cieszę się, że moje baski wpadly w oko:)

Buszki napisał(a):
Portreciki suuuper :loveu::loveu:.

Fajnie, że się podobają:)

M&S napisał(a):
Cudne!!!!!
Ja mam takie wrażenie, że dziewczynki powinny mieszkać razem w jednym domku;):)

Byłoby super, ale chyba niewykonalne...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Gdyby nie tragedia rodzinna, to w tym Domku bylyby na pewno 2 sunie lub parka. Ale w obecnej sytuacji - raczej taka opcja nie wchodzi w rachubę. Też żałuję...

pzdr.

Też tak myslę....

A coś z drugim domkiem wiadomo?

Posted

M&S napisał(a):
Też tak myslę....
A coś z drugim domkiem wiadomo?

Drugi domek nie wypalił. Ale jest trzeci:)

FredziaFredzia napisał(a):
Słodyczki prześliczne :)

Dziekowac:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']OPobawic się może , ale bez przesady, baby sa jakies lepsze do zabawy, hahaha...[/QUOTE]

A nie są? :diabloti::evil_lol:

Cudne Słodyczki i te "duże Słodyczki :lol:" też :loveu:

Posted

[quote name='Asiaczek']Oooo, to dobrze, że powoli odkopujesz się z pieluch;) Jakos dogów nie ma zbyt duzo na forum; przynajmniej mi znanych:)
Autka trzeba się jak najszybciej pozbyc (tzn. sprzedac), bo Wy musicie miec sprawny pojazd... Dziecko, psy, Wasze sprawy do załatwienia... ciężko bez auta...

Oj Borysiak trochę mi ograniczył możliwości czasowe, ale swoje dołożyła też przeprowadzka :razz:... już teraz wiem dlaczego zawsze ludzie narzekają z tego powodu. Ja do dziś mam część rzeczy jeszcze w pudełkach i do końca nie mam wszystkiego tak poukładanego jak wcześniej, a już rok minął.
Z autkiem nie taka prosta sprawa :shake:.. jest na kredycie. Musimy go jakoś postawić, bo bez niego rzeczywiście jest bardzo ciężko funkcjonować. Całe szczęście mamy trochę zmotoryzowanych znajomych którzy nam pomagają :multi:.

[quote name='M&S']Witanko niedzielne Asiu:)

Widzę, że simbik powróciła na łono dogo;).....miło.

No nieźle to brzmi .. na łono dogo :evil_lol:

[quote name='Asiaczek']
Wspólne portreciki:)
http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_3653.jpg

http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_3652.jpg

Śliczne te portreciki w duetach :cool3:

Posted

[quote name='Maalwi']Ale śliczne maluszkki !
pewnie dom cały pogryziony :)[/QUOTE]
Chyba żartujesz...
Jak się poświęca maluszkom swój czas, bawi się z nimi, zajmuje, uczy, co wolno a czego nie wolno, to maluch generalnie je, defekuje i... spi:0 A ta ostatnia czynności jest baaaardzo pożądana.

[quote name='M&S']Dobre i to, trzymam mooocno!!!![/QUOTE]
Trzeba będzie potrzymać kilka dni, więc.... nie puszczaj:)

[quote name='deer_1987']Slodkie te male :loveu:[/QUOTE]
Dziękować:)

[quote name='Ciapkowa.']A nie są? :diabloti::evil_lol:
Cudne Słodyczki i te "duże Słodyczki :lol:" też :loveu:[/QUOTE]
Dzięki:)

[quote name='simbik']Oj Borysiak trochę mi ograniczył możliwości czasowe, ale swoje dołożyła też przeprowadzka :razz:... już teraz wiem dlaczego zawsze ludzie narzekają z tego powodu. Ja do dziś mam część rzeczy jeszcze w pudełkach i do końca nie mam wszystkiego tak poukładanego jak wcześniej, a już rok minął.
Z autkiem nie taka prosta sprawa :shake:.. jest na kredycie. Musimy go jakoś postawić, bo bez niego rzeczywiście jest bardzo ciężko funkcjonować. Całe szczęście mamy trochę zmotoryzowanych znajomych którzy nam pomagają :multi:.
No nieźle to brzmi .. na łono dogo :evil_lol:
Śliczne te portreciki w duetach :cool3:[/QUOTE]
No tak. Ale pewnie i Borysek i psiaki, no i domek Wam wynagradzaja te uciążliwości:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Chyba żartujesz...
Jak się poświęca maluszkom swój czas, bawi się z nimi, zajmuje, uczy, co wolno a czego nie wolno, to maluch generalnie je, defekuje i... spi:0 A ta ostatnia czynności jest baaaardzo pożądana.
[/QUOTE] Małe tak mają śpi/je/kupa/zabawa/spi/je... :roll: tylko Bono jeszcze jak wstaje to robi arrruuu, potem robi wruuuuuu (czyli idę siku - dziś dla odmiany o 4:30), potem kupa i jak wraca do domu znów arrrruuuuu i tak w kółko. U Ciebie też baski tak oznajmiają wszystko gadaniem? Bo to by było niezłe tyle gaduł w domu :lol:

Cudne fotki słodyczek :)

Pozdrawiamy