Asiaczek Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Tak, dokładnie. Otwieraja chyba o 7-ej:) Juz od chyba 10 lat zawsze tam kupuje paczki w Tłusty Czwartek. Poza tym, obecnie cukierenke prowadzi moja Przyjaciółka - Asia:) znam osobiscie Jej Rodzine, Męża i dzieciaki...:) pzdr. Quote
Gioco Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Słyszałam, ze dobra ta cukiernia ale nie miałam jeszcze okazji osobiście się przekonać. Może kiedyś... Jeszcze nie wiem gdzie my się na jutro zaopatrzymy, zapewne wyjdzie w praniu... chociaż za mną stadem chodzą bajaderki ale może młoda będzie miała ochotę :-) Quote
Asiaczek Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Ja za bajaderkami - niekoniecznie... Ale ciasta z owocami - mmmm, to moje ulubione:) Pączki - od czasu do czasu, no i obowiązkowo w T.Cz.:) pzdr. Quote
taxelina Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 a u nas takie swieto jest we wtorek ale nie pamietam czy byl juz vczy dopiero bedzie :diabloti: Quote
taxelina Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 M&S napisał(a):We wtorek są ostatki..... Nie, nie ale wlasnie tutaj jest tzw Tlusty Wtorek zamiast Tlustego Czwartku :) Quote
M&S Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 deer_1987 napisał(a):Nie, nie ale wlasnie tutaj jest tzw Tlusty Wtorek zamiast Tlustego Czwartku :) Tak, rozumiem. Co kraj, to obyczaj;) Quote
taxelina Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 M&S napisał(a):To coś na podobieństwo naszego ptysia? http://pl.wikipedia.org/wiki/Semla Quote
kaskaSz Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Asiaczek napisał(a):Tak, dokładnie. Otwieraja chyba o 7-ej:) Juz od chyba 10 lat zawsze tam kupuje paczki w Tłusty Czwartek. Poza tym, obecnie cukierenke prowadzi moja Przyjaciółka - Asia:) znam osobiscie Jej Rodzine, Męża i dzieciaki...:) pzdr. To jak taka dobra cukiernia ze znajomą to i w kolejce nie trzeba czekać ;) U mnie takie kolejki w cukierniach, że szok. Quote
Asiaczek Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 kaskaSz napisał(a):To jak taka dobra cukiernia ze znajomą to i w kolejce nie trzeba czekać ;) U mnie takie kolejki w cukierniach, że szok. Dokładnie, nie czekałam... Zjadłam juz 3 pączki:oops: pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 a ja żadnego :p może zjem ale dziś nie mam na nic chyba ochoty, będzie zmiana pogody:diabloti: Asiu dostałam potwierdzenie na wystawę i na dodatek w środku zieloną karteczkę-wejściówkę;) Quote
Buszki Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 A ja zjadłam jednego,bo się w spodnie nie mieszczę :diabloti:. Quote
Asiaczek Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Mam jakis problem z multicytatem. Czy Wy też...? M&S - mam juz za soba 4 pączki... Ajlu - super wieści:) Buszki - bo spodnie to w pasie na gumkę trzeba nosić;) pzdr. Quote
Vectra Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Nie mam pączków , bo nie mam jak do sklepu jechać :-( :diabloti: Quote
Ciapkowa. Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Asiaczek napisał(a):Ja jednak jestem optymistką. A wiesz, kiedy sie przekonałam? Jak poznałam moje meża Jacka ["], urodzonego pesymistę... hahah... to może i ja kiedyś poznam jakiegoś kogoś i przekonam się, że mimo wszystko jestem optymistką :) Asiaczku, co tam 3 pączki! Ja od rana zjadłam jakieś 5 :oops: I pewnie później parę zjem :diabloti: Quote
Asiaczek Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Vectra napisał(a):Nie mam pączków , bo nie mam jak do sklepu jechać :-( :diabloti: No tak. Pisałaś, że masz zepsute autko.... Ale nic to. Kupisz sobie za parę dni:) Co się dzieje z multicytatem...? Działa u Cieb ie? pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Ciapkowa. napisał(a):hahah... to może i ja kiedyś poznam jakiegoś kogoś i przekonam się, że mimo wszystko jestem optymistką :) Asiaczku, co tam 3 pączki! Ja od rana zjadłam jakieś 5 :oops: I pewnie później parę zjem :diabloti: Ja juz zjadłam 4. A pewnie później do herbatki zjem jeszcze 1-2.... aż głupio, ale tak mi dzisiaj dobrze te pączki wchodza;) pzdr. Quote
M&S Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Tłusty czwartek jest raz w roku, nie ma się czego wstydzić.....;) Quote
Recommended Posts