Asiaczek Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Vectra napisał(a):ja też nie liczę ile wydaje , bo szkoda psuć sobie humor :diabloti: gosiaja napisał(a):Na pasje zawsze wydaje sie najwiecej M&S napisał(a):Ja też nie liczę....... Ja zawsze mówię, że ja moge nie zjeśc obiadu, ale psy - musza miec swoje 3 posiłki dziennie:) pzdr. Quote
Alicja Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Czyli wszędzie norma :) ...a pomarzyć o innym życiu nie grzech ;)toż to tylko bajka Quote
Hiro Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 M&S napisał(a):Asia, nie bądź taka skromna!!!! Jest to Wielkie osiagnięcie i wiele lat wlożonej pracy hodowlanej. I wiem, co mówię.....;) Czapki z głów. Całkiem się zgadzam! A jeśli masz na kogo się równać,to jeszcze lepiej!:multi: Bo inaczej było by nudnie) Quote
Asiaczek Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Witajcie! Na smieszny poczatek dnia:) Pzdr. Quote
Oscar Patric Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 super:) witamy się cieplutko i głaski zasyłamy:) Quote
Asiaczek Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Idzie Adam i Ewa przez Raj. Ewa pyta Adama drżącym głosem: - Adamie kochasz Ty mnie? Adam odpowiada: - A kogo mam kochać? Nowy dyrektor przejmuje obowiązki od swojego poprzednika i pyta go: - Powiedz, jaka jest ta Twoja sekretarka? Na to on odpowiada: - Taka jak każda, no co Ci mam powiedzieć? Pada następne pytanie: - No, ale coś bliższego możesz o niej powiedzieć? - Jeżeli chodzi o fachowość, to dupa, lecz jako "dupa" to fachowiec. Quote
FredziaFredzia Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Mąż z żoną jedzą zupę, nagle żona oblała sobie bluzkę i mówi -No nie! Wyglądam jak świnia -No i jeszcze zupą się oblałaś :diabloti: Quote
Vectra Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 FredziaFredzia napisał(a):Mąż z żoną jedzą zupę, nagle żona oblała sobie bluzkę i mówi -No nie! Wyglądam jak świnia -No i jeszcze zupą się oblałaś :diabloti: dobre !!! :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Vectra, Twoja kolej na dowcip:) pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='Asiaczek']Jak dla mnie - wtorek jest mily:) Zaraz napiszę, dlaczego:) pzdr. A dla mnie wtorek byłby ok, gdyby nie walentynki :mad: i wieczór miałam zamulający... Gratulacje Interów!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: I znalezienia domu dla Słodyczki :loveu: [quote name='Asiaczek']Nowy dyrektor przejmuje obowiązki od swojego poprzednika i pyta go: - Powiedz, jaka jest ta Twoja sekretarka? Na to on odpowiada: - Taka jak każda, no co Ci mam powiedzieć? Pada następne pytanie: - No, ale coś bliższego możesz o niej powiedzieć? - Jeżeli chodzi o fachowość, to dupa, lecz jako "dupa" to fachowiec. [quote name='FredziaFredzia']Mąż z żoną jedzą zupę, nagle żona oblała sobie bluzkę i mówi -No nie! Wyglądam jak świnia -No i jeszcze zupą się oblałaś dobreee!!!! :diabloti::diabloti: już wiem do kogo przyjść jeśli chcę sobie humor poprawić - do Asiaczków :multi::loveu::lol: Quote
Paula03 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Dooobre :D :D Ale tu wesoło :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 to ja jeszcze się dopisze :evil_lol: Przychodzi Kowalski na casting muzyczny. -Na jakim instrumencie umie pan grać? pyta juror -Na żadnym. odpowiada Kowalski -No to po co pan mi zawraca głowę? -Ale za to umiem wypierdzieć z nut każdą melodyjkę. Kowalski przegląda uważnie nuty, a po chwili wypierduje całą melodyjkę. Zamieszany juror wysyła go do dyrektora castingu. Sytuacja się powtarza, po chwili dyrektor pyta: -No dobrze, ale czy umie pan wypierdzieć 5 symfonię Bethovena? -Pokaż pan nuty. Kowalski przegląda i po chwili mówi: -Nie. -Dlaczego? -Bo tu...pokazuje mu grupę nut...i tu..mogę się zes*ać :diabloti::diabloti::diabloti: mam jeszcze jeden ale też długi :diabloti: następnym razem :D Quote
Asiaczek Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Ciapkowa. napisał(a):A dla mnie wtorek byłby ok, gdyby nie walentynki :mad: i wieczór miałam zamulający... Gratulacje Interów!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: I znalezienia domu dla Słodyczki :loveu: dobreee!!!! :diabloti::diabloti: już wiem do kogo przyjść jeśli chcę sobie humor poprawić - do Asiaczków :multi::loveu::lol: Wiesz, nieraz bywa różnie, nie zawsze chce nam się smiac, chociaz ja nadal jestem optymistką i dla mnie szklanka ZAWSZE jest do połowy pełna:) Paula03 napisał(a):Dooobre :D :D Ale tu wesoło :evil_lol: A tak jakos.... *anusia&ajlu* napisał(a):to ja jeszcze się dopisze :evil_lol: mam jeszcze jeden ale też długi :diabloti: następnym razem :D No, prosze, jak się posypało z dowcipami. Kto nastepny? pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 A Wy wiecie, co jest JUTRO...? Tak, czwartek. Ale to nie jest zwykly czwartek, bo to będzie TŁUSTY CZWARTEK!!!! Mniam, mniam, mniam... Pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='Asiaczek']Wiesz, nieraz bywa różnie, nie zawsze chce nam się smiac, chociaz ja nadal jestem optymistką i dla mnie szklanka ZAWSZE jest do połowy pełna:) Wiem jak to jest, czasem mam takie załamki ale to tylko chwilowe, więc góra jeden wieczór i jest ok :cool3: a ja nie wiem czy jestem optymistką, pesymistką, czy realistką, ostatnio mi przyjaciółka powiedziała, że jestem pesymistką, bo mam czarne scenariusze :diabloti::diabloti: [quote name='Asiaczek']A Wy wiecie, co jest JUTRO...? Tak, czwartek. Ale to nie jest zwykly czwartek, bo to będzie TŁUSTY CZWARTEK!!!! Mniam, mniam, mniam... Pzdr. I to lubię :D Smacznego zajadanie pączków od razu życzę :loveu::lol: Quote
FredziaFredzia Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Ja już na paczki czekam i za godzinę jadę do piekarni! :D Quote
Asiaczek Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Ciapkowa. napisał(a):Wiem jak to jest, czasem mam takie załamki ale to tylko chwilowe, więc góra jeden wieczór i jest ok :cool3: a ja nie wiem czy jestem optymistką, pesymistką, czy realistką, ostatnio mi przyjaciółka powiedziała, że jestem pesymistką, bo mam czarne scenariusze :diabloti::diabloti: I to lubię :D Smacznego zajadanie pączków od razu życzę :loveu::lol: Ja jednak jestem optymistką. A wiesz, kiedy sie przekonałam? Jak poznałam moje meża Jacka ["], urodzonego pesymistę... FredziaFredzia napisał(a):Ja już na paczki czekam i za godzinę jadę do piekarni! :D Oj, jaki łakomczuszek wyszedl z Fredzi:) pzdr. Quote
M&S Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='Asiaczek']A Wy wiecie, co jest JUTRO...? Tak, czwartek. Ale to nie jest zwykly czwartek, bo to będzie TŁUSTY CZWARTEK!!!! Mniam, mniam, mniam... Pzdr. Tak wiemy;) Quote
kaskaSz Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 ja się dzisiaj dowiedziałam, ale pączki i obważanki mamuśka piekła chyba tydzień temu, więc w ten czwartek pościk ;) Choć zapewne babcia nas obdaruje pączkami. Quote
Asiaczek Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Ja jutro z rana grzecznie ide do mojej ulubionej cukierenki o smacznej nazwie "Truskawka" - pączusie sa super!!!! nie wiem jeszcze, ile kupię, ale z 5 na pewno;) pzdr. Quote
Gioco Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Asiaczek napisał(a):Ja jutro z rana grzecznie ide do mojej ulubionej cukierenki o smacznej nazwie "Truskawka" - pączusie sa super!!!! nie wiem jeszcze, ile kupię, ale z 5 na pewno;) pzdr. Do tej na Wołoskiej? ;-) Quote
Recommended Posts