Asiaczek Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Dzisiaj z poczty odebralam taki oto prezent:) A oto moje Intery: 1. Pulcinella TARANTELLA 2. FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI 3. FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI 4. JUMA MONGO Asiaczek FCI 5. JAZZY BOY Asiaczek FCI 6. JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI 7. LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI 8. LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI 9. Abotere's ADUNBI 10. Abotere's WAHZIRI 11. Kanibaru FROMAJE FRAIS chyba nikogo nie opuściłam... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 (edited) gosiaja napisał(a):jedna ze słodyczek znalazła dom ?? O, a skąd wiesz...? Jeżeli wsio dobrze pójdzie (tfu, tfu, tfu...), to w najbliższa niedzielę Miodzik jedzie do nowego domku. W W-wie:) pzdr. Edited February 14, 2012 by Asiaczek literówka Quote
Asiaczek Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 gosiaja napisał(a):zgadłam :) Dobry nos miałaś:) pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 niezły dorobek Interów, ciekawa jestem kiedy ja skończe ;) Gratki dla Serka!!! Quote
Asiaczek Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 *anusia&ajlu* napisał(a):niezły dorobek Interów, ciekawa jestem kiedy ja skończe ;) Gratki dla Serka!!! Powoli, powoli i Boo zdobędzie ten najwyższy tytuł:) Ja Ci pomogę, hahaha... pzdr. Quote
M&S Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='Asiaczek']Dzisiaj z poczty odebralam taki oto prezent:) A oto moje Intery: 1. Pulcinella TARANTELLA 2. FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI 3. FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI 4. JUMA MONGO Asiaczek FCI 5. JAZZY BOY Asiaczek FCI 6. JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI 7. LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI 8. LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI 9. Abotere's ADUNBI 10. Abotere's WAHZIRI 11. Kanibaru FROMAJE FRAIS chyba nikogo nie opuściłam... Pzdr. :smilecol::smilecol::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Wieeeelkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [quote name='Asiaczek']O, a skąd wiesz...? Jeżeli wsio dobrze pójdzie (tfu, tfu, tfu...), to w najbliższa niedzielę Miodzik jedzie do nowego domku. W w-wie:) pzdr. :multi::multi::multi::laugh2_2::laugh2_2:jeeeeeee Quote
Asiaczek Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 A u Buszki nieszczęście... Chichunia złamała łapke:-(.... Nic więcej nie wiem, nawet nie chce dzwonic do Buszki, może jutro/pojutrze... pzdr. Quote
Vectra Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 jak potrzebujecie doskonałego , idealnego i niedrogiego ortopedę , to dam namiar Quote
*anusia&ajlu* Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Asiaczek napisał(a):Powoli, powoli i Boo zdobędzie ten najwyższy tytuł:) Ja Ci pomogę, hahaha... pzdr. damy radę :) ale 3mam za słowo haha :D Quote
Asiaczek Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Vectra napisał(a):jak potrzebujecie doskonałego , idealnego i niedrogiego ortopedę , to dam namiar Dzieki:) Myslę, że łapka juz jest w gipsie... Nie wiem, czy Buszka zdecydowałaby się przyjechac tutaj do W-wy z uszkodzona sunią, ale przeslij mi na PW namiary, OK? Ja je przekażę Buszce, może skorzysta... pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 *anusia&ajlu* napisał(a):damy radę :) ale 3mam za słowo haha :D No to jestesmy umówione:) pzdr. Quote
M&S Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Asiaczek napisał(a):A u Buszki nieszczęście... Chichunia złamała łapke:-(.... Nic więcej nie wiem, nawet nie chce dzwonic do Buszki, może jutro/pojutrze... pzdr. Wiem, czytałam bardzo smutna sprawa..... Quote
gosiaja Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 przykre oby jak najszybciej się łapka zrosła Quote
Hiro Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Asiu, 11 Interów! Super!Gratulacje! Twoja hodowla chyba jest znana na całym swiecie!:multi::loveu: Quote
Asiaczek Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Nie przesadzaj, sa bardziej znane, dłuzej działające i z wiekszymi osiągnięciami... pzdr. Quote
M&S Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Asiaczek napisał(a):Nie przesadzaj, sa bardziej znane, dłuzej działające i z wiekszymi osiągnięciami... pzdr. Asia, nie bądź taka skromna!!!! Jest to Wielkie osiagnięcie i wiele lat wlożonej pracy hodowlanej. I wiem, co mówię.....;) Czapki z głów. Quote
Asiaczek Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Fakt, pracy duzo włozonej, kaski, czasu... Ale sa hodowle, które mają więcej i wyzszych tytułów niz ja. To nie tak, że ja sama siebie nie doceniam, bo doceniam. ale równam w górę. I póki mam do kogo równac, to znaczy, że sa lepsi ode mnie:) pzdr. Quote
M&S Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Wyzszych....? A ja mam propozycję, opraw wszystkie dyplomy i zawieś na ścianie!!! Quote
Asiaczek Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Ja myslę, o Zeyc. Europy, Świata itp... mnie jeszcze brakuje, choć cały czas próbuję... a dyplomy z wystaw, to sama wiesz; sa po "nico"...;) pzdr. Quote
M&S Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Myslałam o dyplomach Inter.;) A Zw. Świata są przed tobą, ale światówki nie różnią sie specjalnie od innych.......wiesz co mam na myśli. Quote
Asiaczek Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Tak, tak... wsio przede mną:) Kiedys liczyłam , ile miesięcznie wydają na psy. Szybko przestałam liczyc, bo takie kwoty mi zaczeły wychodzić, że strach.... Dom, samochód, co roku urlop za granica - to byłoby moje zycie. Ale... bez psów... pzdr. Quote
Vectra Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 ja też nie liczę ile wydaje , bo szkoda psuć sobie humor :diabloti: Quote
Recommended Posts