Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']My tez trzymamy!

[quote name='Buszki']Ja tradycyjnie trzymam :).

[quote name='Zuza i Noddy']No to już pierwsze wieści:
Serek CACIB, BOB
Jazz res. CACIB
Roma Naj. Junior
Felka Naj. Weteran

[quote name='*anusia&ajlu*']to chyba wszystkie wygrały :multi:
suuper!!!

[quote name='Alicja']brawo :klacz:

[quote name='kaskaSz']bez moich kciuków się obyło ;) Więc pozostaje mi tylko gratulować!

[quote name='Buszki']Brawa dla psiaków :).

[quote name='deer_1987']Gratulacje!

[quote name='gosiaja']Grakilacie !!!

[quote name='Elitesse']a na bisach cos sie udalo powalczyc ? basenji mojej kolezanki wziela bis baby :)

[quote name='*anusia&ajlu*']wyniki marzenie!!!!

[quote name='deer_1987']Ale super Romce idzie!

[quote name='Ciapkowa.']Trzymałam także kciuki!!!! Gratulacje:) Ale inaczej być nie mogło, ASIACZKI GÓRĄ!!!!:)
Szkoda, że mnie zabrakło...

[quote name='darii_iia']Piękne widoki i ile śniegu na zdjęciach. :)

Gratulacje dla psiaków, super wyniki !:multi:
Kochani, pieknie dziękuję za kciuki i za gratulacje.
Wystawa rzeczywiscie udana:) I to nie tyllko za sprawa wyników...

Romka
chyba się przełamała i pieknie pokazała sie na BIS Juniorów, nie przeszkadzało jej, że ma stac na zielonej wykładzinie, stała pieknie; nie wiem tylko, czy bedę miała jej zdjęcia na pudle...
Jestem zadowolona, bo skończyla MŁ.CH.PL i teraz juz niedługo pora zabrac się za dorosly:)
I dzisiaj znowu Romka śpi ze mną, hahahaha!!!!

Felka
- ona jest niezmordowana:) Pięknie biega po dużych ringach, pieknie się prezentuje i oby Lusik-Felusik jeszcze długo tak się starała:) Chociaz widze, że czasami brakuje jej powera, może jej się po prostu nie chce...?

Dzez - super sprawa, ale dzisiaj lepszy okazał się Serek:) Piekny bieg, stójka i BOG3. I to u sędziego austriackiego, u którego nie liczylam na jakies super wyniki....

No, ale przebojem - dla mnie - bylo wygranie BIS BABY przez IDRA Ameba (Tirka); piekna pregowana sunia, którą już widziałam na wystawie w Legionowie w ub.r. Wtedy byla troche za szczupla, ale dzisiaj miała więcej ciałka, pięknie sie prezentowała z właścicielką i zasłużenie wskoczyla na najwyższą lokatę:) Brawo dla Tirki, dla jenis i dla Doroty!!!!!!
Dorota na szpilkach w sukieneczce - z tego wynika, że powinna zawsze byc tak ubrana, bo taki strój przynosi Jej szczęście!!!!
Druga wystawa Tirki i taki sukces:)

No i jeszcze o Serku.
Serek mial swój debiut w konkurencji Młody Prezenter!!! W gr. starszej zajął razem z Martyną N. 4 miejsce!!!! Martyna zaryzykowała i wzięła chłopaka w swoje łapki (nota bene - super fachowe, ale to u nich rodzinne:)) i pięknie sie prezentowali. Sa zdjęcia, więc wszystko jest udokumentowane....

Bardzo dziękuję Foxowej, Klaudii, Martynie N. za pomoc na ringu, przy porównaniach, za zdjęcia.

Eh, chce się zyc;)

Posted

deer_1987 napisał(a):
:loveu: :loveu:

Tak, tak:)

Buszki napisał(a):
To gdzie te zdjęcia ?

Nie wymagaj za wiele... Do domu wróciłam o 22 z minutami,potem karmienie psiaków, DGM a na koniec okazało się,że.... nie ma wody!!!!!
wody nadal niema, ale przy najmniej ekipa naprawcza działa niedaleko mojego bloku.ciekawa jestem, kiedy woda pojawi się w kranach...

M&S napisał(a):
Asiaczki szalały jak zawsze!!!!
Fajnie było:)

Oj,poszało się,fakt.
ale M&S, biedulka,chora, zasmarkana.... Mam nadzieje, że po dobrze przespanej nocy samopoczucie nieco lepsze...?

Hiro napisał(a):
Asiu, gratulacje za Rzeszw!Bravo!!!!
Te prosze o zdjęcia!!!

Może dzisiaj wieczorem albo jutro zabiorę się za fotki.... Wczesniej nie dam rady...

zielona napisał(a):
Wyniki super, gratuluję.

Dziękować:)

Pzdr.

Posted

Nie rozkładaj się, leż spokojnie...;)

Tak, pan Wiesiek z rozpędu położył krzesełko przed wejściem na moją klatke schodową a ja już po Waszym odjeździe to zauwazyłam. Ale nie ma sprawy, niech sobie lezy w piwnicy. Na kiedy je potrzebujecie...?

Nie przyjadę, bo o 12-tej Ania przyjeżdża z psami, a o 16-tej - mam 2 zapowiedziane wizyty:)

Jeszcze raz zdrówka życzę:)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nie rozkładaj się, leż spokojnie...;)

Tak, pan Wiesiek z rozpędu położył krzesełko przed wejściem na moją klatke schodową a ja już po Waszym odjeździe to zauwazyłam. Ale nie ma sprawy, niech sobie lezy w piwnicy. Na kiedy je potrzebujecie...?

Nie przyjadę, bo o 12-tej Ania przyjeżdża z psami, a o 16-tej - mam 2 zapowiedziane wizyty:)

Jeszcze raz zdrówka życzę:)

pzdr.

Leżę.....najadłam sie różnych medykamentów.

Asiu, nie ma problemu, niech sobie leżakuje w piwnicy;)

Oby wizyty były owocne, trzymam kciukasy:lol:

Posted

Co do żaby - to ja od lat jestem u nich zalogowana i mam taki komunikat teraz:

"You have 6621 photos stored. Since you're over the 500 photo limit you'll need to upgrade to a Premium account or you'll only be able to keep 500 of your recent photos. Older photos will expire on the 1st of March."

Za dużo ludzi korzystało i teraz chcą zarobić na tym :mad:

Słodka minka :lol:
http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_4635-1.jpg

Gratulacje za Rzeszów. :lol:

Pzdr

Posted

[quote name='M&S']Leżę.....najadłam sie różnych medykamentów.
Asiu, nie ma problemu, niech sobie leżakuje w piwnicy;)
Oby wizyty były owocne, trzymam kciukasy:lol:
OK:)

[quote name='bety']Co do żaby - to ja od lat jestem u nich zalogowana i mam taki komunikat teraz:
"You have 6621 photos stored. Since you're over the 500 photo limit you'll need to upgrade to a Premium account or you'll only be able to keep 500 of your recent photos. Older photos will expire on the 1st of March."
Za dużo ludzi korzystało i teraz chcą zarobić na tym :mad:
Słodka minka :lol:
http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_4635-1.jpg
Gratulacje za Rzeszów. :lol:
Pzdr
No to na mnie nie zarobia - przeniosłam się do Photobucketa:)

pzdr.