Asiaczek Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 zielona napisał(a):Ale prawdziwe słodyczki. Cieszę się, że i Tobie się podobają:) Ciapkowa. napisał(a):Asiaczku, do zobaczenia jutro (jeśli dojadę) :) Licze na Ciebie:) Jak dotrzesz na 10-tą, to może pomogłabyś mi przy porównaniach, co? Korenia napisał(a):Aleeeee dużo śniegu! A u nas może 2 cm leży na trawie ;) U nas może i tyle tez jest, ale tylko sporadycznie... papillonek napisał(a):Najpierw podobał mi sie ich charakter,przez kontakt na żywo na wystawie przekonałam się do wyglądu ,a teraz te maluchy :loveu: wiec w przyszłości liczę na takiego :evil_lol: Hahaha, bedziemy pamiętać;) understandme napisał(a):Ale wielkie zaspy ;) Pozdrawiamy :) Witaj:) Pzd5r. Quote
Ciapkowa. Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Asiaczek napisał(a):Licze na Ciebie:) Jak dotrzesz na 10-tą, to może pomogłabyś mi przy porównaniach, co? Z chęcią, tylko niestety transport mi się spieprzył i nie mam z kim przyjechać :( Będę niestety tylko w niedzielę... Quote
Asiaczek Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Nadal powrót z Trencina, ale juz jestesmy po polskiej stronie:) Cdn. Pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Taka zima na zdjęciach cudowna:) A co do wystawy; gdzie jeszcze Pani będzie...? :) Quote
Asiaczek Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Cd. I to wszystko z podróży z Trencina:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Ciapkowa. napisał(a):Z chęcią, tylko niestety transport mi się spieprzył i nie mam z kim przyjechać :( Będę niestety tylko w niedzielę... Szkoda... Ciapkowa. napisał(a):Taka zima na zdjęciach cudowna:) A co do wystawy; gdzie jeszcze Pani będzie...? :) Katowice, pewnie Łódź... Pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Asiaczek napisał(a):Szkoda... Katowice, pewnie Łódź... Pzdr. Ja to mam faktycznie pecha... Quote
Asiaczek Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Zaraz zaliczam spacery z psami, potem spanie i o 1 pobudka. Prysznic, umycie głowy.... Odmeldowuję się:) Trzymajcie kciuki, na pewno się przydadzą:) Pzdr. Quote
Gioco Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Asiaczek napisał(a):Trzymajcie kciuki, na pewno się przydadzą:) :thumbs::thumbs: Quote
Alicja Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 uwielbiam zimę ...na fotach :grins: :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Asiaczek Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Gioco napisał(a)::thumbs::thumbs: Alicja napisał(a):uwielbiam zimę ...na fotach :grins: :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: *anusia&ajlu* napisał(a):też trzymam mocno!!! Jeszcze przed wyjazdem - zajrzałam do mojej Galerii i widze juz pierwsze kciuki są:) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 No to już pierwsze wieści: Serek CACIB, BOB Jazz res. CACIB Roma Naj. Junior Felka Naj. Weteran Quote
*anusia&ajlu* Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Zuza i Noddy napisał(a):No to już pierwsze wieści: Serek CACIB, BOB Jazz res. CACIB Roma Naj. Junior Felka Naj. Weteran to chyba wszystkie wygrały :multi: suuper!!! Quote
Alicja Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Zuza i Noddy napisał(a):No to już pierwsze wieści: Serek CACIB, BOB Jazz res. CACIB Roma Naj. Junior Felka Naj. Weteran brawo :klacz: Quote
kaskaSz Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 bez moich kciuków się obyło ;) Więc pozostaje mi tylko gratulować! Quote
Elitesse Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 a na bisach cos sie udalo powalczyc ? basenji mojej kolezanki wziela bis baby :) Quote
Zuza i Noddy Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Romka BIS JUNIOR IV i jeszcze skończyła Mł. Ch. Pl. Felka BIS VETERAN IV Serek BOG III Brawo, super wyniki ;) Quote
Recommended Posts