Asiaczek Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Vectra napisał(a):ja mam za to masakrę na piętrze .... żeby było ciepło na dole , na górze mam tropiki :diabloti: bo ciepełko leci przecież do góry ;) Gratulacje dla Zuzy .... Mam nadzieję, że awaria w domu juz zlokalizowana... Pzdr. Quote
Buszki Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Vectra napisał(a):ja mam za to masakrę na piętrze .... żeby było ciepło na dole , na górze mam tropiki :diabloti: bo ciepełko leci przecież do góry ;) A moje coś nie chce lecieć na górę i siedzi sobie na dole ;). Quote
Vectra Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Asiaczek napisał(a):Mam nadzieję, że awaria w domu juz zlokalizowana... Pzdr. nadal nie ..... szlag by to ... ale walka trwa nadal Quote
M&S Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Cześć Asiu, mam na chwilę internet, więc wpadłam powiedzieć dobry wieczór:) Quote
Asiaczek Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Buszki napisał(a):A moje coś nie chce lecieć na górę i siedzi sobie na dole ;). A bo u Was to takie dziwne krążenie ciepełka jest... Vectra napisał(a):nadal nie ..... szlag by to ... ale walka trwa nadal Niedobrze... M&S napisał(a):Cześć Asiu, mam na chwilę internet, więc wpadłam powiedzieć dobry wieczór:) Witaj:) pzdr. Quote
Oscar Patric Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 witamy się cieplutko i miłego tygodnia życzymy:) Quote
Asiaczek Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 unikatowydiament napisał(a):witamy się cieplutko i miłego tygodnia życzymy:) M&S napisał(a):cieplutko się witamy:) Witamy się :) Tydzień zapowiada się fajnie, bo słoneczko mocno swieci:) pzdr. Quote
Buszki Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 U nas świeci od tygodnia i jakoś nie jest fajnie ;).Ale ładnie przez szybę wygląda :). Quote
Asiaczek Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Pytanie dnia: Jaka surówka pasuje do pieczonej karkówki/łopatki...? pzdr. Quote
Buszki Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Asiaczek napisał(a):Pytanie dnia: Jaka surówka pasuje do pieczonej karkówki/łopatki...? pzdr. Chyba każda ;). Quote
Buszki Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Pomidorki i ogóreczki są teraz bez smaku :shake:.Ale może z kiszonej kapusty,albo z pekińskiej... Quote
M&S Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Malutki, koktajlowe pomidorki są dobre, a ogóreczki kwaszone:) Quote
Asiaczek Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Wydaje mi się, że wlasnie nie kazda. Bo pomidory zgaszą swoim smakiem smak mięsa. Najlepszym rozwiązaniem to dla mnie jjest kapusta zasmazana lub buraczki... I chyba na przyjazd Zuzki przygotuje buraczki zasmażane... Do tego ziemniaczki. I jeszcze nie wiem, jakei ciasto upiec, ale to to juz najmniejszy problem... Gorzej, jak Zuzka nie lubi buraczków, hahaha... pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Witamy w chłodny dzień :) Jaka tam pogoda w stolicy? :D Quote
Asiaczek Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Mroźno, ale słonecznie... Pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Asiaczek napisał(a):Mroźno, ale słonecznie... Pzdr. A u nas strasznie zimno, a słońca nie widac... I w domu tak samo, zimno, mimo, że grzeje się u mnie, to w cholerę zimno :( Quote
Asiaczek Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Ja mieszkam w bloku, więc mam cieplutko. Nawet nie za bardzo podkręcałam kaloryfery... Pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Asiaczek napisał(a):Ja mieszkam w bloku, więc mam cieplutko. Nawet nie za bardzo podkręcałam kaloryfery... Pzdr. Oj tak, w bloku cieplutko, byłam przez jakiś tydzień, może troszkę dłużej u cioci, która właśnie mieszka w bloku i w pewnych momentach było aż za gorąco tam, a w domu marzne... No ale jakoś w czwartek jadę - przed wystawą - znowu :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 My bedziemy w Rz. na wystawie w sobotę:) pzdr. Quote
Buszki Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Ja bym na kapustkę zasmażaną stawiała :). Quote
Asiaczek Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Nie chce mi się robić:) A wiem, gdzie mogę kupic super buraczki:) pzdr. Quote
M&S Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Asiaczek napisał(a):Wydaje mi się, że wlasnie nie kazda. Bo pomidory zgaszą swoim smakiem smak mięsa. Najlepszym rozwiązaniem to dla mnie jjest kapusta zasmazana lub buraczki... I chyba na przyjazd Zuzki przygotuje buraczki zasmażane... Do tego ziemniaczki. I jeszcze nie wiem, jakei ciasto upiec, ale to to juz najmniejszy problem... Gorzej, jak Zuzka nie lubi buraczków, hahaha... pzdr. O Zuzka bedzie u Ciebie, fajnie:) Quote
Recommended Posts