Anecioreczek Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 gratuluje wyników! :multi: Jak to nie klaskali na widok Felki :mad: :eviltong: Quote
Asiaczek Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 A, cholibkas, nie klaskali:) hahahaha... Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 niewybaczalne :mad: Jakbym tam była to za wszytskich bym klaskała :evil_lol: No! Trzeba w końcu na jakąś wystawę się wybrać gdzie będą baski :cool3: Quote
Asiaczek Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Dawno nie widziałysmy się.... kiedys ostatnio do chyba Kraków...? Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Asiaczek napisał(a):Dawno nie widziałysmy się.... kiedys ostatnio do chyba Kraków...? Pzdr. Tak w Krakowie, to był 1 i ostatni raz, mam nadzieje że w końcu się znowu zobaczymy :cool3: Quote
Asiaczek Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Jestesmy w kontakcie:) Najprawdopodobniej będe w Chorzowie (jak sedzia na baski będzie OK). A tak, to na Śląsku - nie wiem... pzdr. Quote
Anecioreczek Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 w Katowicach na Cacibie nie będziecie ?:-( My będziemy wtedy z Wenką na jej 1 wystawie Quote
Asiaczek Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Będę! Nawet juz zgłoszenia wysłane:) Ale my bedziemy w piątek... pzdr. Quote
Anecioreczek Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 no cóż, to będę się musiała wybrać i w piątek i w niedziele :cool3: Quote
Asiaczek Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Hahaha, oby Tobie wypaliło:) Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 wypali, chyba że Wenka dostanie znowu Cieczke:shake: ale i tak przyjadę w Piątek, do Katowic mam jakieś.. 10 minut autem :cool3: Quote
Asiaczek Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 O, myslałam, że dalej. No to super, widzimy się:) pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 My już w domku, do tych wszystkich sukcesów to warto jeszcze Szepsi dopisać, bo ona także z ładnym wynikiem wróciła I, CWC i CACIB ;) Quote
Asiaczek Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 [quote name='Zuza i Noddy']My już w domku, do tych wszystkich sukcesów to warto jeszcze Szepsi dopisać, bo ona także z ładnym wynikiem wróciła I, CWC i CACIB ;) Chyba tak napisałam, ale jeszcze sprawdzę:) Zuzka - jeszcze raz gratulacje!!!!!!! Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Dziękuje, bardzo mnie cieszy to, ze zostaliśmy docenieni na BOG przez panią Supronowicz i to całkiem sporej stawce. Quote
Asiaczek Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 No i na ringu tez Was doceniono:) pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Asiaczek napisał(a):No i na ringu tez Was doceniono:) pzdr. O tak mamy bardzo ładny opisik. Oby nam się tak w sobotę w Brnie poszczęściło. Quote
M&S Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Gratulacje Asiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Vectra Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Asiu , olać i podpalić - werdykty i opisy :) ważne że człowiek sam wie , co ma w domu !!!! nie ma psów idealnych ... ale takiego nikt nie wyprodukował jeszcze :) żal czasem wydanej kasy , na zacny opis arbitra. Ja już pomijam lokatę , nieraz to wstyd mi było , że mam pierwszą i opis nie zgodny z moim psem. Tak mnie wyhodowano , że głupoty nie dzierżę :diabloti: kiedyś pisałam , że pewno mnie kiedyś za pysk , wydalą z ZK :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Asiu , myślę że powinnaś czasem zaprotestować Quote
M&S Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Ach, te opisy.....Sparkowi [*] kiedyś napisano, że jest zbyt samczy...... Cześć Asiaczki:) Quote
Anecioreczek Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 na wystawie w Będzinie Piękna suka Berneńczyka była zbyt 'samcza' Najpiękniejsza sunia Berneńczyka jaką w życiu widziałam, to że miała max w kłębie jak można było mieć u suki to inna sprawa :lol: https://lh3.googleusercontent.com/-iwDORm9VnB8/SmyR6YnBkyI/AAAAAAAAMIQ/MP5VcZTZI4E/s720/DSC_0265.JPG to ta sunia ;p Quote
Asiaczek Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 [quote name='Zuza i Noddy']O tak mamy bardzo ładny opisik. Oby nam się tak w sobotę w Brnie poszczęściło. Jak zwykle będę zaciskała kciuki:) [quote name='M&S']Gratulacje Asiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziękowac:) [quote name='Vectra']Asiu , olać i podpalić - werdykty i opisy :) ważne że człowiek sam wie , co ma w domu !!!! nie ma psów idealnych ... ale takiego nikt nie wyprodukował jeszcze :) żal czasem wydanej kasy , na zacny opis arbitra. Ja już pomijam lokatę , nieraz to wstyd mi było , że mam pierwszą i opis nie zgodny z moim psem. Tak mnie wyhodowano , że głupoty nie dzierżę :diabloti: kiedyś pisałam , że pewno mnie kiedyś za pysk , wydalą z ZK :evil_lol: Eeee, tak łatwo nie wyrzucą;) [quote name='Alicja']Asiu , myślę że powinnaś czasem zaprotestować Powoli dojrzewam do tego;) [quote name='M&S']Ach, te opisy.....Sparkowi kiedyś napisano, że jest zbyt samczy...... Cześć Asiaczki:) Głupota totalna... [quote name='Anecioreczek']na wystawie w Będzinie Piękna suka Berneńczyka była zbyt 'samcza' Najpiękniejsza sunia Berneńczyka jaką w życiu widziałam, to że miała max w kłębie jak można było mieć u suki to inna sprawa :lol: https://lh3.googleusercontent.com/-iwDORm9VnB8/SmyR6YnBkyI/AAAAAAAAMIQ/MP5VcZTZI4E/s720/DSC_0265.JPG to ta sunia ;p Jezeli sedzia ma watpliwości co do wzrostu, to po prostu niech sobie zada troche trudu i zmierzy psa. I po watpliwosciach.... Ale oni wola napisac, że za duża lub że za mała albo nic nie pisza, tylko potem nie dają wygrac... W berneńczykach to się nie znam, ale suka zaprezentowana na fotce - ładna:) [quote name='jamnicze']Poranne pozdrowienia :) O, jak miło:) Wzajemnie, wysyłam słoneczko warszawskie do Was:) pzdr. Quote
Buszki Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Zuza i Noddy napisał(a):My już w domku, do tych wszystkich sukcesów to warto jeszcze Szepsi dopisać, bo ona także z ładnym wynikiem wróciła I, CWC i CACIB ;) Dzięki Zuza.Sorki,że na bisach nie zostaliśmy ale Szepsi zmarzła, a Benuś coraz gorzej się czół i Krysię musiałam do apteki podprowadzić. Quote
Recommended Posts