Izabela124. Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Przyjeżdżaj Asiaczku do Suwałk, tutaj duży mróz i dużo śniegu :) Quote
Asiaczek Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 I taka powinna byc zima:) Gdybym tylko mogła, to juz bym tam była:) pzdr. Quote
Izabela124. Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Asiaczek napisał(a):I taka powinna byc zima:) Gdybym tylko mogła, to juz bym tam była:) pzdr.Zapraszam, kiedyś musisz przyjechać :) Quote
Buszki Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Ja tam mrozu nie lubię.Śnieg może być,tylko nie taki żebym musiała auta szukać na podjeździe ;). Quote
Asiaczek Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Buszki napisał(a):Ja tam mrozu nie lubię.Śnieg może być,tylko nie taki żebym musiała auta szukać na podjeździe ;). Ja patrze na to z takiego punktu widzenia: mróz ma byc, bo wtedy wymrozi trochę tego świństwa, co siędzi w ziemi. Juz nie wspomne o kleszczach... Pzdr. Quote
taxelina Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Asiaczek napisał(a): Juz nie wspomne o kleszczach... Tylko ze jesli jest duzo sniegu to wlasnie ich nie ubije tylko sie tam schowaja, tak bylo poprzednia zime, bylo ich duzpo wiecej bo sie schowaly pod sniegiem Quote
taxelina Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Asiaczek napisał(a):Ja pisze o mrozie:) pzdr. Ale mroz to od razu sie kojarzy ze sniegiem :) Quote
Asiaczek Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Mam juz uporzadkowane zdjęcia z Kowna; co prawda brakuje mi jeszcze zdjęć od Agasi, no, ale nie ma co czekac, bo następna wystawa za pasem... Na poczatek - okolica , teren wystawy itp... Tak oznaczony byl teren na wyprowadzanie psów:) Uploaded with ImageShack.us Jeziorko, które znajdowało się pod skarpa, na której była wystawa:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ściezka z drugiej strony do...? Uploaded with ImageShack.us Saneczki, co prawda bez koników, ale stały i czekały. I zapraszały:) Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Troche litewskiego śniegu:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Nadal zaśnieżony teren wystawy:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Biało, biało... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us A tutaj - szyszki:) Tak się pieknie prezentowały na tle sniegu, ściany... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Parking.... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ten kawałeczek budynku z lewej strony to paddock, na którym była wystawa:) Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Teren dla koni, bez koni... Uploaded with ImageShack.us A tutaj juz z konikiem:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I głowa konia, przy głównym wejściu na teren osrodka:) Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 A tak wyglądała nasza droga powrotna, juz w PL:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 A tak wyglądała tbl. rejestracyjna; szkoda, że Tomek jechał tak praworządnie;) Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
M&S Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 cieszę się, że lepiej sie czujesz:):) a taka drogę miałam jak z gdzńska wracałysmy... http://imageshack.us/photo/my-images/834/zmianarozmiaruobraz041.jpg/ Quote
Buszki Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Oznaczenie WC dla psiaków było niezłe :),ale może chociaż ludziska z psiakami w jedno miejsce chodzili... I saneczki jeszcze mi się podobały.... Quote
Asiaczek Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 [quote name='M&S']cieszę się, że lepiej sie czujesz:):) a taka drogę miałam jak z gdzńska wracałysmy... http://imageshack.us/photo/my-images/834/zmianarozmiaruobraz041.jpg/ Fizycznie czuję się lepiej:) Lezenie w barchanach PO aspirynie w łóżku - zawsze pomaga. Natomiast głos straciłam i to mnie boli:) [quote name='Buszki']Oznaczenie WC dla psiaków było niezłe :),ale może chociaż ludziska z psiakami w jedno miejsce chodzili... I saneczki jeszcze mi się podobały.... Wiesz, z psami ludzie chodzili wszędzie, ale nawet niektórzy sprzątali po psach... Pzdr. Quote
Buszki Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Asiaczek napisał(a): Wiesz, z psami ludzie chodzili wszędzie, ale nawet niektórzy sprzątali po psach... Pzdr. To niektórzy stanęli na wysokości zadania . Powrotu głosu życzę :). Quote
Asiaczek Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 M&S napisał(a):Fatalnie, pewnie to krtań.... Tak, to zapalenie krtani. Mnie to sie często zdarza... Buszki napisał(a):To niektórzy stanęli na wysokości zadania . Powrotu głosu życzę :). Oj, zeby tak na moim osiedlu ludzie sprzatali po psach.... M&S napisał(a):Cześć, ale ziiimno!!! Noooo, jest mrozik:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Zdjęcia z Kowna:) Kanibaru FROMAJE FRAIS - KL.O. - DOSK.1, cac, NOWY ch.lt Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us JAZZY BOY Asiaczek FCI - kl.ch - dosk.2 Quote
Recommended Posts