agaciaaa Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 To zdrówka życzę! A na fotki poczekamy ;) Quote
Asiaczek Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Mam juz troche foteczek z Kowna; jeszcze tylko Agasia sie opóźnia...;) pzdr. Quote
M&S Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Asiaczek napisał(a):Troche lepiej się czuje, ale nadal osłabiona... Na razie nic nie wiadomo; czekam na ostateczna odpowiedx ze strony osób zainteresowanych. pzdr. Zdrówka!!! Niech się już określą..... Quote
Asiaczek Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 M&S napisał(a):Zdrówka!!! Niech się już określą..... Mnie tez to denerwuje... deer_1987 napisał(a):Kuruj sie! Kuruje się:) biore aspiryne, obkładam się kotami i psami...;) no i jestem na L4, hahaha... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Każdemu zycze takiego L4, serio:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Alicja napisał(a):Asiu ...tylko nie choruj :kciuki: No właśnie, jakis wirusek mnie zaatakował... nadal mam dosyc silne zawroty głowy, ale dobre jest to, że katar i kaszel powoli mijają... może nie zdażyły się porządnie rozwinąć....;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Musowo! Przeciez w sobote Trencin:diabloti:... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Na dobranoc: Moja żona wróciła dzisiaj ze sklepu ze skrzynką piwa, kartonem wódki, ośmioma butelkami whisky i dwoma bochenkami chleba. - Mamy jakąś imprezę? - pytam. - Nie! - odpowiada żona. - To po cholerę nam dwa chleby ?!!! Pzdr. Quote
Buszki Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Dowcip dobry :evil_lol:. A jak dzisiaj ze zdrówkiem ? Quote
M&S Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Hello, mam nadzieję, że lepiej się czujesz:) Quote
Asiaczek Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Zawroty głowy chyba jakby ustały, ale za to mam taka chrypę, że na bank będe miała zapalenie krtani.... eh.... Pzdr. Quote
M&S Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Asiaczek napisał(a):Zawroty głowy chyba jakby ustały, ale za to mam taka chrypę, że na bank będe miała zapalenie krtani.... eh.... Pzdr. Klimatyzacja bokiem wychodzi.... Quote
FredziaFredzia Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Kawał mnie rozłożył na łopatki. :lol: Quote
jamnicze Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Zdrówka życzę, mnie też trochę kręci, to wszystko przez tą pogodę w kratkę. Raz ciepło i deszcz, to znów śniegiem prószy i lekko mrozik chwyta, ech mogłaby się ta zima w końcu zdecydować. Quote
Buszki Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Oby zdecydowała się na przyjście wiosny ;). Quote
Asiaczek Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 M&S napisał(a):Klimatyzacja bokiem wychodzi.... Nie, to nie klimatyzacja, to po prostu xle ustawione ogrzewanie w samochodzie... FredziaFredzia napisał(a):Kawał mnie rozłożył na łopatki. :lol: To dobrze:) jamnicze napisał(a):Zdrówka życzę, mnie też trochę kręci, to wszystko przez tą pogodę w kratkę. Raz ciepło i deszcz, to znów śniegiem prószy i lekko mrozik chwyta, ech mogłaby się ta zima w końcu zdecydować. Mnie pogoda nie przeszkadza, jestem zahartowana. Ale jak raz masz w samochodzie upał i ledwo oddychasz, a zaraz potem - prawie mróz, to reakcje mojego organizmu moge przewidziec... Buszki napisał(a):Oby zdecydowała się na przyjście wiosny ;). A ja uwazam, że jeszcze troche mrozu by sie przydało. Juz nie wspomne o sniegu:) M&S napisał(a):Hello:) Asiu, jak się czujesz? Duzo leże i ciepło się nosze;). Jest lepiej. Anecioreczek napisał(a):oj zdróweczka życzę! Dziękowac:) unikatowydiament napisał(a):zdrowia życzymy:) Dziękować:) pzdr. Quote
Recommended Posts