M&S Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Asiaczek napisał(a):Sama prawda:) Pzdr. dokładnie tak!!!! ale to jednak trochę smutne.... Quote
Buszki Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Ale chociaż szczerze się przyznali do swojej niekompetencji ;). Quote
jamnicze Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 A my już po tatuażu i przeglądzie. Maluszki się podobały, ale tatuaż mają jakiś mikry, mam nadzieję, że za jakiś czas do się odczytać. Zdjęcia słodkich panienek bardzo fajne :) zwłaszcza ta z papuciem :loveu: Quote
M&S Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Buszki napisał(a):Ale chociaż szczerze się przyznali do swojej niekompetencji ;). Tylko jakoś z wnioskami gorzej.... Quote
Buszki Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 M&S napisał(a):Tylko jakoś z wnioskami gorzej.... A,to już inna sprawa :roll:. Quote
Patisa Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 PEPPERMINT FRIEND Asiaczek FCI - dosk.2, nowy Champion Polski!!!! POSH MIRACLE Asiaczek FCi - I dosk., CWC. OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, BOS, BOB!!!! PEACH ANGEL Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, BOS PINACOLADA IS A GIRL Asiaczek FCI - dosk. 2. No mówię, że gratuluje Asiaczkom! ;P Quote
M&S Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Asiaczki, szczęśliwej podróży i oczywiście będziemy trzymać!!!!!! Quote
Asiaczek Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Buszki napisał(a):Ale chociaż szczerze się przyznali do swojej niekompetencji ;). Niby tak... jamnicze napisał(a):A my już po tatuażu i przeglądzie. Maluszki się podobały, ale tatuaż mają jakiś mikry, mam nadzieję, że za jakiś czas do się odczytać. Zdjęcia słodkich panienek bardzo fajne :) zwłaszcza ta z papuciem :loveu: Słodyczki będa zaszczepione, zachipowane i wytatuowane w niedzielę popołudniu. Mam nadzieję, ze nie przyniosa mi wstydu;) Patisa napisał(a):No mówię, że gratuluje Asiaczkom! ;P Aaaaa, ja juz o tej wystawie zapomnialam.... Jutro - KOWNO!!!! I tym zyję;) M&S napisał(a):Asiaczki, szczęśliwej podróży i oczywiście będziemy trzymać!!!!!! Tfu, tfu, tfu.... zgłoszonych jest 13 basków, w tym 4 moje. Nie będzie za to JUMY, szkoda... Trzymajcie kciukasy, na pewno się przydadzą:) Za aniecałą godzine mam zbiórke na dole, a tu jeszcze głowa do mycia.... powinnam zdażyc;) Troche posypal mi się dzięń i stad ten pospiech:) pzdr. Quote
Iza. Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Są jakieś wieści ? :razz: Kciuki trzymałam oczywiście! Quote
M&S Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Uprzejmie donoszę, co następuje: SEREK- CAC, nowy Champion Litwy DŻEZIK- Dosk. lok. 2 FELKA- BEST VETERAN GRATULACJE:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Zuza i Noddy Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 M&S napisał(a):Uprzejmie donoszę, co następuje: SEREK- CAC, nowy Champion Litwy DŻEZIK- Dosk. lok. 2 FELKA- BEST VETERAN GRATULACJE:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Super, gratulacje ;) Quote
taxelina Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 M&S napisał(a):Uprzejmie donoszę, co następuje: SEREK- CAC, nowy Champion Litwy DŻEZIK- Dosk. lok. 2 FELKA- BEST VETERAN GRATULACJE:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Super, gratulujemy!!!! Quote
Alicja Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Asiaczek napisał(a):Sama prawda:) Pzdr. święto prowda :) M&S napisał(a):Uprzejmie donoszę, co następuje: SEREK- CAC, nowy Champion Litwy DŻEZIK- Dosk. lok. 2 FELKA- BEST VETERAN GRATULACJE:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
jamnicze Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 M&S napisał(a):Uprzejmie donoszę, co następuje: SEREK- CAC, nowy Champion Litwy DŻEZIK- Dosk. lok. 2 FELKA- BEST VETERAN GRATULACJE:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Brawa dla Asiaczka i jej gromadki :multi::multi::multi: Quote
M&S Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 (edited) NEWS!!!!!!! FELKA - BIS VET. 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: GRATULACJE!!!!! Edited January 21, 2012 by M&S Quote
Recommended Posts