Asiaczek Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Sylwestrowo.... Spotykają się dwie blondynki i jedna mówi: - Ty, słuchaj wiesz że w tym roku Sylwester wypada w piątek? A na to druga: - Kurcze, żeby tylko nie trzynastego! Blondynka do blondynki: - Robimy razem Sylwestra? - No spoko, a kiedy? I coś w odmiennym nastroju:) Narkoman trafił do piekła. Otwierają się wrota, a tu całe łany marihuany. Narkoman napalony biegnie i rwie całe naręcza. Nagle słyszy głos diabła: - No i po co rwiesz, jak tam pełno narwane! Patrzy, a tu faktycznie pełno świeżego ziela. Biegnie i zaczyna przerzucać, żeby schło. A tu diabeł: - I po co suszysz, jak już tam ususzone! I rzeczywiście. Narkoman podbiega i zaczyna skręcać skręty. Skr...ęca, skręca, na co diabeł: - I czego skręcasz, jak tam tyle naskręcane! Narkoman patrzy, a tu góry skrętów! Wybiera największego i pyta diabła: - Masz może ogień? A diabeł z uśmiechem: - Byłby ogień, byłby raj! Pzdr. Quote
Guest papillonek Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Świetne :D Niech taneczny lekki krok, będzie z Tobą cały rok. Niech prowadzi Cię bez stresu, od sukcesu do sukcesu! Szczęśliwego Nowego Roku!!! Quote
Buszki Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Witam się noworocznie :). Dzięki dowcipom fajnie dzień zaczęłam ;). Quote
Asiaczek Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Buszki napisał(a):Witam się noworocznie :). Dzięki dowcipom fajnie dzień zaczęłam ;). Ciesze się:) M&S napisał(a):Dzień dobry Asiaczki w Nowym Roku:):) Witaj raz jeszcze, Kochana:) Pzdr. Quote
Alicja Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 o narkomanie the best :cool2: Asiu , dobrego 2012 Ci życzę Quote
hanacek Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 [FONT=arial] Asiu i dla wszystkich znajomych basenji [/FONT] Quote
jamnicze Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Cha cha, te kawały o blondynkach super ) Quote
Asiaczek Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Aj aj aj, jacy Mili goście do nas zajrzeli:) [quote name='hanacek'] [COLOR=#333333][FONT=arial][SIZE=5][COLOR=blue] Asiu i dla wszystkich znajomych basenji Na pewno przekażę albo i sami poczytają:) [quote name='jamnicze']Cha cha, te kawały o blondynkach super ) O, i jamnicze znalazła chwile czasu dla nas:) [quote name='*anusia&ajlu*']najlepszego w 2012 roku :) Witaj i mam nadzijee, że pamiętasz o naszym styczniowym spotkaniu? Bo to juz Styczeń 2012 mamy;) pzdr. Quote
Alicja Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Alicja napisał(a):o narkomanie the best :cool2: Asiu , dobrego 2012 Ci życzę mnie to nie zauważyłaś :diabloti: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Zauwazylam, ale chyba nie odznaczyłam.... Tak mi przykro,z samego poczatku roku taka wtopa:oops:... PRZEPRASZAM! Pzdr. Quote
Alicja Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Asiaczek napisał(a):Zauwazylam, ale chyba nie odznaczyłam.... Tak mi przykro,z samego poczatku roku taka wtopa:oops:... PRZEPRASZAM! Pzdr. :lol: nie byłabym sobą jakbym sobie nie przypomniała o dopominaniu :lol: Quote
Asiaczek Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Alicja napisał(a)::lol: nie byłabym sobą jakbym sobie nie przypomniała o dopominaniu :lol: Kumam cza-czę;) Pzdr. Quote
Vectra Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Alicja napisał(a)::lol: nie byłabym sobą jakbym sobie nie przypomniała o dopominaniu :lol: było raportować :diabloti: Szczęśliwego Nowego Roku Asiu :buzi: Quote
Asiaczek Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Vectra napisał(a):było raportować :diabloti: Szczęśliwego Nowego Roku Asiu :buzi: Witaj! BTW -miałas iść spać:evil_lol:.... Czyżby "obowiązki wzywają"? pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Trochę wczorajszych (czyli starorocznych) fotek Słodyczek:) SWEET LIKE CHOCOLATE Asiaczek FCI czyli Czekoladka Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Dalej Słodka Czekoladka:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Pora na SWEET LIKE HONEY czyli Miodzik:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us [IMG=http://img502.imageshack.us/img502/862/zmianarozmiaruimg2844.jpg] Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 I obie Słodyczki razem:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I czekoladka razem z Ercią:) Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 I sama Ercia-Mamuśka Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 A teraz .... dzisiejsze foteczki. Chyba niewiele się różnią od wczorajszych,ale Słodyczki były dzisiaj na swoim pierwszym spacerku POZA kojcem;) Czekoladka:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 I nadal Czekoladka:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I z Ereczką:) Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 A teraz Miodzio - eksploratorka:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I razem:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Recommended Posts