Asiaczek Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Vectra napisał(a)::obrazic: :obrazic: :obrazic: :diabloti: Co się fochasz? Nie dam i juz:) Pzdr. Quote
Vectra Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Asiaczek napisał(a):Co się fochasz? Nie dam i juz:) Pzdr. oj tam zaraz nie dasz :diabloti: czasem by się przydała taka skórka na reumatyzm Quote
Asiaczek Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 No to se kup skórkę:evil_lol: pzdr. Quote
Gioco Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Ale taka skórka z weteranek to przeterminowana deko ;-) Nie wiadomo czy skuteczna w stosowaniu. Quote
Korenia Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 http://img521.imageshack.us/img521/2277/zmianarozmiaruimg1418.jpg Serkowi nikt nie zarzuci, że nie ma zmarszczek ;) Quote
M&S Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Cukiereczki już oczka mają otwarte!!!!!! Duet kocio-psi bardzo elegancko dobrany, juz wiem dlaczego wybrałaś baski tri, żeby do kociastych pasowały:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 [quote name='Gioco']Ale taka skórka z weteranek to przeterminowana deko ;-) Nie wiadomo czy skuteczna w stosowaniu. Skuteczna:0 Jestem tego zywym dowodem;) [quote name='Korenia']http://img521.imageshack.us/img521/2277/zmianarozmiaruimg1418.jpg Serkowi nikt nie zarzuci, że nie ma zmarszczek ;) Fakt:) [quote name='M&S']Cukiereczki już oczka mają otwarte!!!!!! Duet kocio-psi bardzo elegancko dobrany, juz wiem dlaczego wybrałaś baski tri, żeby do kociastych pasowały:evil_lol: Hahaha, ktoś kiedys powiedział, że kicie trikolorowe przynosza szczęście do domu, wiec.... nie miałam wyboru;) pzdr. Quote
Gioco Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Asiaczek napisał(a):Skuteczna:0 Jestem tego zywym dowodem;) Ale skórka ma chyba wypełnienie jakąś istotką? Trudno by mi było uwierzyć, że używasz samej skórki ;-) Quote
Buszki Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 A ja dzisiejszej nocy miałam 4 skórki do pleców przyłożone.Z wypełnieniem :). Quote
Vectra Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Buszki napisał(a):A ja dzisiejszej nocy miałam 4 skórki do pleców przyłożone.Z wypełnieniem :). z pozytywką ? Quote
Zuza i Noddy Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 A ja się jeszcze tutaj pochwale jaki cudny portrecik Ofiego dostałam. Quote
Buszki Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='Vectra']z pozytywką ? Jedna była z pozytywką,ale chyba popsutą,bo chrapała zamiast grać ;). [quote name='Zuza i Noddy']A ja się jeszcze tutaj pochwale jaki cudny portrecik Ofiego dostałam. Śliczny :). Quote
Asiaczek Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Gioco napisał(a):Ale skórka ma chyba wypełnienie jakąś istotką? Trudno by mi było uwierzyć, że używasz samej skórki ;-) Stare te istotki,bo stare,ale grzeją:) Buszki napisał(a):A ja dzisiejszej nocy miałam 4 skórki do pleców przyłożone.Z wypełnieniem :). Ja moge liczyc tylko na 2. Bo innych nie licze... Vectra napisał(a):z pozytywką ? Hahaha... Zuza i Noddy napisał(a):A ja się jeszcze tutaj pochwale jaki cudny portrecik Ofiego dostałam. Widziałam juz na FB. Jest piękny. Podziękuj kolezance Marcie za taki cudny portret:) Pzdr. Quote
Guest papillonek Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Piękny jest ,to trzeba miec talent :) Quote
Asiaczek Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 U mnie w Rodzinie, to moja siostra załapała się na takie talenty. Dlatego ja mogę jedynie podziwiać:) Pzdr. Quote
Alicja Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Asiaczek napisał(a):Moich weteranek nie dam:) pzdr. pomyślimy o jakieś młodszej linii ;) Quote
Asiaczek Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 [quote name='Alicja']pomyślimy o jakieś młodszej linii ;) Juz omal-omal się nie złamałam, ale ktos inny był pierwszy:) Wic na razie weteranki muszą obyc się swoim towarzystwem:) [quote name='FredziaFredzia']Fajny ten portret! [quote name='Paula03']Ładny portret :) Tak, piekny portrecik Ofika:0 Zazdroszczę! [quote name='NATKA'] I wzajemnie,Kochana:) pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Udanego Sylwestra i Lepszego Nowego Roku także na wystawach :))))!!!!!!!! Quote
Recommended Posts