*anusia&ajlu* Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Asiaczek napisał(a):Dzisiaj to Słodyczki juz bardzo odwaznie patrza na świat:) pzdr. no to teraz się zacznie :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Na razie ich światem jest kojec; Erka swobodnie wchodzi i wychodzi, ale Słodyczki jeszcze nie wychodzą:) Pzdr. Quote
Vectra Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Asiaczek napisał(a):Na razie ich światem jest kojec; Erka swobodnie wchodzi i wychodzi, ale Słodyczki jeszcze nie wychodzą:) Pzdr. i cieszmy się z tych chwil , one nie trwają wiecznie :diabloti: Quote
ewtos Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Wesołych, zdrowych Świąt i wszystkiego co naj , naj w Nowym Roku http://www.youtube.com/watch?v=IwiUyvhePBo&feature=related Quote
Korenia Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Słodkie Słodyczki :loveu: I już na świat patrzą :)! Quote
Asiaczek Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 [quote name='Vectra']i cieszmy się z tych chwil , one nie trwają wiecznie :diabloti: Hahaha, fakt:) [quote name='ewtos']Wesołych, zdrowych Świąt i wszystkiego co naj , naj w Nowym Roku http://www.youtube.com/watch?v=IwiUyvhePBo&feature=related Dla Was tez - Same Dobre Myśli od Asiaczków:) [quote name='Korenia']Słodkie Słodyczki :loveu: I już na świat patrzą :)! ...i to całkiem powaznie spoglądają na świat:) pzdr. Quote
Tengusia Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 wiem okropna jestem i rzadko tu zagladam ale dzis przyszlam zyczyc Ci Spokojnych Swiat :calus: Quote
Izabela124. Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Asiaczek napisał(a):Izunia, kochanie, ONE SĄ TRI:) Pzdr.Nie wiedziałam, że najpierw rodzą się czarno-białe. Maluchy są urocze :) Quote
gosiaja Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Wesołych Świąt ! Bez zmartwień z barszczem, z grzybami, z karpiem, z gościem co niesie szczęście czeka nań przecież miejsce. . Wesołych Świąt ! A w Święta niech snuje się kolęda i gałązki świerkowe niech Wam pachną na zdrowie. . Wesołych Świąt ! A z Gwiazdką pod świeczek łuna jasną życzcie sobie najwięcej: zwykłego, ludzkiego szczęścia… Wymarzonych prezentów, puszystego śniegu i pachnącej choinki Życzy Małgorzata Quote
Ciapkowa. Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Tengusia napisał(a):wiem okropna jestem i rzadko tu zagladam ale dzis przyszlam zyczyc Ci Spokojnych Swiat :calus: wstyd się przyznać, ale też rzadko zaglądam :( Asiaczku, już składalam życzenia na fb, ale ponownie życzę Wesołych Świąt, pociechy z psiaków oraz Udanego Nowego Roku, dalszych sukcesów na wystawach!!!!!! :) :) :) Gabi&Ciapek Quote
Paula03 Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 http://img18.imageshack.us/img18/9806/zmianarozmiaruimg2801.jpg Jak pięknie :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 Izabela124. napisał(a):Nie wiedziałam, że najpierw rodzą się czarno-białe. Maluchy są urocze :) One rodza się po prostu b.ciemne. I dopiero po wyschnięciu widac, jaki maja kolorek.A u tri to podpalenia sa widoczne juz 2 dnia:) Poza tym wiem, jakie kolory łączyłam ze soba, więc wiedziałam, że one nie moga byc czarno-białe. Musiały byc tri:) gosiaja napisał(a):Wesołych Świąt ! Bez zmartwień z barszczem, z grzybami, z karpiem, z gościem co niesie szczęście czeka nań przecież miejsce. . Wesołych Świąt ! A w Święta niech snuje się kolęda i gałązki świerkowe niech Wam pachną na zdrowie. . Wesołych Świąt ! A z Gwiazdką pod świeczek łuna jasną życzcie sobie najwięcej: zwykłego, ludzkiego szczęścia… Wymarzonych prezentów, puszystego śniegu i pachnącej choinki Życzy Małgorzata Gosik, był i karp (w galarecie) i barszczyk (kupny) i grzybki (w pierogach z kasza i grzybami):) Dziękowac:) Ciapkowa. napisał(a):wstyd się przyznać, ale też rzadko zaglądam :( Asiaczku, już składalam życzenia na fb, ale ponownie życzę Wesołych Świąt, pociechy z psiaków oraz Udanego Nowego Roku, dalszych sukcesów na wystawach!!!!!! :) :) :) Gabi&Ciapek Dziękujemy:) Paula03 napisał(a): Jak pięknie :loveu: Dziękuję:) Cienka napisał(a):Mośki życzą Wesołych Świąt Piekna choineczka i te 2 Rude Posążki koło niej:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 Tengusia napisał(a):wiem okropna jestem i rzadko tu zagladam ale dzis przyszlam zyczyc Ci Spokojnych Swiat :calus: doceniam i dziękuję:) Spokojnych i dla Was:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 Pan Michał Sumiński (97 lat) nie zyje.... Legenda mojego dzieciństwa.... Jego "Zwierzyniec" był moja ulubiona audycją.... ["] ... ... Pzdr. Quote
Oscar Patric Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Jest jeden taki wieczór w roku gdzie niebo z ziemią się łączy. Gwiazda z nieba spada by ten wieczór ogłosić. To wieczór miłości gdzie zostaje pokonane wszelkie zło, panuje zgoda i miłość a w oku łza się kręci, że to tylko taki jeden wieczór. Życzę Wam, aby takich chwil w Waszym życiu było jak najwięcej. Niech Boża Dziecina, która jest miłością ogarnia Was w nadchodzącym Nowym Roku 2012 i Wam błogosławi. Z darem modlitwy przy żłóbku. Quote
jamnicze Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 [quote name='Asiaczek']Pan Michał Sumiński (97 lat) nie zyje.... Legenda mojego dzieciństwa.... Jego "Zwierzyniec" był moja ulubiona audycją.... ["] ... ... Pzdr. Ojej :( ja też uwielbiałam ten program i jego opowieści Asiu, jaką śliczną karteczkę z panienek zrobiłaś :) http://img18.imageshack.us/img18/9806/zmianarozmiaruimg2801.jpg Fajne masz pomysły, a mam ściągniętą tą noworoczną z maleńką Sajdunią i i jej rodzeństwem w czapeczkach :) Quote
Alicja Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 [quote name='Asiaczek']Pan Michał Sumiński (97 lat) nie zyje.... Legenda mojego dzieciństwa.... Jego "Zwierzyniec" był moja ulubiona audycją.... ["] ... ... Pzdr. smutna to wiadomość , bo pan Sumiński to Nasze dzieciństwo ..... Asiu , jak pierożki ?? Quote
Asiaczek Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 [quote name='jamnicze']Ojej :( ja też uwielbiałam ten program i jego opowieści Asiu, jaką śliczną karteczkę z panienek zrobiłaś :) http://img18.imageshack.us/img18/9806/zmianarozmiaruimg2801.jpg Fajne masz pomysły, a mam ściągniętą tą noworoczną z maleńką Sajdunią i i jej rodzeństwem w czapeczkach :) Pomysł na kartkę świąteczna wymysliłam podczas jakiejs sesji.... Ale i tak nie umiem robic np. wycinanek z poszczególnych fotek a potem takiego klejenia ich na 1 zdjęciu. Wiem tylko, że można to robić w programie Photofiltre.I to wsio... [quote name='Alicja']smutna to wiadomość , bo pan Sumiński to Nasze dzieciństwo ..... Asiu , jak pierożki ?? Pierożki się udały, ale az się proszą o omastę ze skwarkami;) Kasza gryczana lubi skwareczki, hahaha... Pzdr. Quote
Kisses Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Asiaczek napisał(a):Pomysł na kartkę świąteczna wymysliłam podczas jakiejs sesji.... Ale i tak nie umiem robic np. wycinanek z poszczególnych fotek a potem takiego klejenia ich na 1 zdjęciu. Wiem tylko, że można to robić w programie Photofiltre.I to wsio... Asiaczku, jeżeli byś kiedyś czegoś potrzebowała, a ja akurat miała trochę czasu to możemy coś wspólnymi siłami pokombinować :)) Quote
Asiaczek Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 M&S napisał(a): Jaki ładny domeczek. Chciałoby się taki miec;) Kisses napisał(a):Asiaczku, jeżeli byś kiedyś czegoś potrzebowała, a ja akurat miała trochę czasu to możemy coś wspólnymi siłami pokombinować :)) Oj, to chyba dopiero na Wielkanoc;) jenis napisał(a): Śliczne, dziękować:) pzdr. Quote
Kisses Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Asiaczek napisał(a):Oj, to chyba dopiero na Wielkanoc;) Śliczne, dziękować:) pzdr. No na kartkę świąteczną to ciut późno :D Tak tylko mówię, że jeżeli będę dysponować czasem to zapraszam, w końcu innym też zdarza mi się robić :) Byleby odpowiednio wcześnie dać znać, bo czasami z dnia na dzień są problemy z wykonaniem :) Quote
Recommended Posts