Alicja Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Ja poproszę fotę Serka w obróżce :loveu: ale slodki :) http://img641.imageshack.us/img641/8394/zmianarozmiarurotationox.jpg Quote
Alicja Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Metheora napisał(a):Buziaki dla Malutkich :* u nas śnieg, biało i zimno... palimy w piecu i czekamy na wiosnę :P W Wiśle śnieg ??? W Rybniku ani płateczka , w Żorach też nic ..... Quote
Asiaczek Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 [quote name='gosiaja']fajna :) :) Mnie też się podoba.Na razie jest ciut sztywna, ale "się rozchodzi";) [quote name='Vectra']bomba !!! serio cudo :) Cieszę się! [quote name='Alicja']Ja poproszę fotę Serka w obróżce :loveu: ale slodki :) http://img641.imageshack.us/img641/8394/zmianarozmiarurotationox.jpg Oj, do tego potrzeba dobrego światła i chwilę czasu;) ale się postaram:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 deer_1987 napisał(a):Bardzo fajna! to teraz czekamy na zdjecie na modelu :) Trzeba ciut poczekać na dobre światło i wolna chwilę;) Alicja napisał(a):W Wiśle śnieg ??? W Rybniku ani płateczka , w Żorach też nic ..... W W-wie tez nic... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Cieszę się, że się podoba:) Wstawialam do mojej Galerii link do strony na FB, gdzie można sobie oglądnąć inne wzory.Widziałaś? Wstawiam jeszcze raz: http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001225164108 http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100002806432471 pzdr. Quote
Buszki Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='Asiaczek']Dzisiaj dostałam zamówioną w Czecha (dzięki uprzejmości Mirki M. z hod. Ekibondo) piękna obróżkę dla Serka! Za to wszystko, co mi do tej pory Serek dał:) Uploaded with ImageShack.us A jak Wam się podoba? Pzdr. Bardzo ładna :).Ciekawe jak na Serku się prezentuje ;). Quote
Asiaczek Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Buszki napisał(a):Bardzo ładna :).Ciekawe jak na Serku się prezentuje ;). Też jestem ciekawa... M&S napisał(a):Łał, super obróżka!!!!!! Fajnie, że się podoba:) pzdr. Quote
Buszki Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Asiaczek napisał(a):Też jestem ciekawa... Fajnie, że się podoba:) pzdr. To jeszcze przymiarki nie było :crazyeye: ? Quote
Asiaczek Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Nie. Nie mam kiedy. Szykuję nowe foteczki Słodyczek + niespodzianka... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Parę postów wyżej przypomniałam link do kobitki na FB,która robi takie cuda:) Może zerkniesz i jakis wzór wybierzesz? Pzdr. Quote
kaskaSz Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 to czekamy na słodyczki i niespodziankę z niecierpliwością :) Quote
jamnicze Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Asiaczek napisał(a):Dzisiaj dostałam zamówioną w Czecha (dzięki uprzejmości Mirki M. z hod. Ekibondo) piękna obróżkę dla Serka! Za to wszystko, co mi do tej pory Serek dał:) A jak Wam się podoba? Pzdr. Ładna:) A to podszycie, to skórka, czy filc? i jestem ciekawa jakie ma zapięcie. U nas w tym roku jeszcze w ogóle nie padał śnieg, tylko parę dni jak przymroziło można było rano szron na łące zobaczyć - i tyle z zimy. Quote
Buszki Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Asiaczek napisał(a):Nie. Nie mam kiedy. Szykuję nowe foteczki Słodyczek + niespodzianka... Pzdr. Ja chcę niespodziankę! I Słodyczki! Quote
M&S Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Buszki napisał(a):Ja chcę niespodziankę! I Słodyczki! Ja też kcem!!!Lubię słodycze i niespodzianki;) Quote
*anusia&ajlu* Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 czekamy na słodzinki :loveu: i na niespodziankę:) o obróżka superowa, bardzo mi się podoba! chciałabym dla Boo taką ale on ma chudziną szyje:) Quote
A&L Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 M&S napisał(a):Ja też kcem!!!Lubię słodycze i niespodzianki;) I ja, i ja! :D Quote
M&S Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 I gdzie niespodzianka?! Witanko, coś na się jakby biało zrobiło................... Quote
Asiaczek Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 Buszki napisał(a):Ja chcę niespodziankę! I Słodyczki! M&S napisał(a):Ja też kcem!!!Lubię słodycze i niespodzianki;) *anusia&ajlu* napisał(a):czekamy na słodzinki :loveu: i na niespodziankę:) o obróżka superowa, bardzo mi się podoba! chciałabym dla Boo taką ale on ma chudziną szyje:) A&L napisał(a):I ja, i ja! :D M&S napisał(a):I gdzie niespodzianka?! Witanko, coś na się jakby biało zrobiło................... Zaraz, za chwilke będa Słodyczki. A niespodzianka będzie po Słodyczkach:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 M&S napisał(a):I gdzie niespodzianka?! Witanko, coś na się jakby biało zrobiło................... kaskaSz napisał(a):to czekamy na słodyczki i niespodziankę z niecierpliwością :) Buszki napisał(a):No to czekamy :). Zaraz wsio będzie:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 jamnicze napisał(a):Ładna:) A to podszycie, to skórka, czy filc? i jestem ciekawa jakie ma zapięcie. U nas w tym roku jeszcze w ogóle nie padał śnieg, tylko parę dni jak przymroziło można było rano szron na łące zobaczyć - i tyle z zimy. Zapięcie ma najzwyklejsze, metalowe.Ale dodatkowo 2 kółeczka do podpięcia smyczki:) Podszycie to filc. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 Na poczatek - SWEET LIKE CHOCOLATE Asiaczek FCI Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts