Zuza i Noddy Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 A ja dzisiaj dostałam coś takiego z Opola, nawet nie wiedziałam, że coś takiego przysyłają. Quote
M&S Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Hello:) Asiaczki jak zawsze nudy takie na tych wystawach.....wygrywają, wygrywają, na pudłach stają......:evil_lol: Gratulacje raz jeszcze:) Quote
Asiaczek Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 [quote name='Korenia']Gratulacje :)! Dziękuję:) [quote name='Vectra']Gratulacje Asiu , kibicowałam ci z antresoli ;) Kurcze, a ja wypatrywałam Ciebie na parterze... Żałuj, żeś nie podeszła, bo szarlotka była... [quote name='Cienka']Hejka gratuluje wystawy :) Zapraszam też do siebie na inspiracje świąteczne :) Dzięki:) Na pewno zajrzę:) [quote name='Paula03']Gratulacje! :) Dzięki:) [quote name='unikatowydiament']serdeczne gratulacje:) Dziękuję! [quote name='Zuza i Noddy']A ja dzisiaj dostałam coś takiego z Opola, nawet nie wiedziałam, że coś takiego przysyłają. Przysyłaja, przysyłają:) Zbieraj do kolekcji:) [quote name='M&S']Hello:) Asiaczki jak zawsze nudy takie na tych wystawach.....wygrywają, wygrywają, na pudłach stają......:evil_lol: Gratulacje raz jeszcze:) Fakt, i tym razem się udało:) Pzdr. Quote
Vectra Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Ja byłam na wystawie przelotem , pies na ring i do domu - przecież COSIE małe ;) i tak wyprawa na wystawę i nazad , to 4 godziny ;) szarloooootkkaaaaaaa :placz: Quote
Buszki Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 [quote name='Zuza i Noddy']A ja dzisiaj dostałam coś takiego z Opola, nawet nie wiedziałam, że coś takiego przysyłają. Piękne :loveu:. Quote
M&S Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Vectra napisał(a):Ja byłam na wystawie przelotem , pies na ring i do domu - przecież COSIE małe ;) i tak wyprawa na wystawę i nazad , to 4 godziny ;) szarloooootkkaaaaaaa :placz: Szarlotka pyszna, żałuj.......... Quote
Asiaczek Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Vectra napisał(a):Ja byłam na wystawie przelotem , pies na ring i do domu - przecież COSIE małe ;) i tak wyprawa na wystawę i nazad , to 4 godziny ;) szarloooootkkaaaaaaa :placz: Ja rozumieć.... Aszarlotki żałuj;) pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Zdjęcia z wystawy świetne :) kawały przednie! szczególnie ten pierwszy: "weź moją"! :lol: Quote
Asiaczek Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Dzisiaj ok. południa słoneczko troche niemrawo wyszło zza chmur, więc zdecydowałam się porobic kilka fotek maluchom. Prosze! Razem obie Panienki-Słodyczki:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Miodzik wtulony w Czekoladkę:) Uploaded with ImageShack.us A tutaj odwrotnie: Czekoladka wtulona w Miodzik:) Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Jeszcze trochę Czekoladki. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 I kolej na Miodową Panienkę:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Juz pięknie widac podpalenie, ładne główki:) zobaczymy, co dalej... pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Oj, juz obu do jednej ręki nie wezmę:) Małe rosną, mają apetyt i slicznie ciamkają Erkę:) Pzdr. Quote
kaskaSz Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Ale śliczne mają policzki z tymi łatkami :) Jak malowane :) Quote
Asiaczek Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 To jest właśnie podpalenie:) pzdr. Quote
M&S Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Asiaczek napisał(a):Oj, juz obu do jednej ręki nie wezmę:) Małe rosną, mają apetyt i slicznie ciamkają Erkę:) Pzdr. Dobrze, dobrze, niech rosną:) A jak Ercia? Quote
Asiaczek Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Jak dla mnie najwazniejsze, że ma apetyt. Ładnie opiekuje isę Słodyczkami, wylizuje je, sa czysciutkie:) Nawt jak zostawiam uchylone dzrwi od kojca - nie wychodzi. A jak juz wyjdzie - to pochodzi troche po pokoju, polezy na wersalce i wraca do Dziewuch:) pzdr. Quote
betka-sp Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Asiaczek napisał(a):Jak dla mnie najwazniejsze, że ma apetyt. Ładnie opiekuje isę Słodyczkami, wylizuje je, sa czysciutkie:) Nawt jak zostawiam uchylone dzrwi od kojca - nie wychodzi. A jak juz wyjdzie - to pochodzi troche po pokoju, polezy na wersalce i wraca do Dziewuch:) pzdr. troskliwa mamusia ;) i tak trzymac ;) Quote
M&S Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Asiaczek napisał(a):Jak dla mnie najwazniejsze, że ma apetyt. Ładnie opiekuje isę Słodyczkami, wylizuje je, sa czysciutkie:) Nawt jak zostawiam uchylone dzrwi od kojca - nie wychodzi. A jak juz wyjdzie - to pochodzi troche po pokoju, polezy na wersalce i wraca do Dziewuch:) pzdr. Super mamuśka!!!!! Quote
Vectra Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 kluski słodkie jak czekolada i miód :) Rekin już nie waruje w kojcu , zajęła wyrko stojące blisko kojca , wszystko ma na oku. Nadal mam bezobsługowe cosie ;) Quote
Unbelievable Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Vectra napisał(a):kluski słodkie jak czekolada i miód :) Rekin już nie waruje w kojcu , zajęła wyrko stojące blisko kojca , wszystko ma na oku. Nadal mam bezobsługowe cosie ;) sory że tutaj, ale nie wyłażą jeszcze z kojca? Quote
Recommended Posts