Asiaczek Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 *anusia&ajlu* napisał(a):GRATULACJE!!!!!!! super wyniki :) :multi: Dziękować:) michal_unga napisał(a):Asiu ! Dopiero teraz mogę oficjalnie pogratulować wyników z NDM (dziecko właśnie śpi i mam chwilę na Dogo). Szarlotka była przepyszna - miałem ochotę na więcej niż się załapałem. Twoja obecność na wystawie i możliwość spędzenia sporej części czasu z Tobą sprawiły mi wielką przyjemność. Michał, mnie też było miło, że wreszcie udało nam się spędzic w gronie rodzinnym choć troche czasu. Dzięki dla całej Waszej Trójki za sałatkę, towarzystwo i po prostu obecność:) bety napisał(a):Gratulacje!!!!!!!!! Pzdr Dziękować:) pzdr. Quote
Kisses Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Brawo, brawo :) I jak zwykle było miło porozmawiać, chociaż przez chwilkę :) Quote
Ciapkowa. Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Asiaczek napisał(a):Wyniki z wystawy:) Kanibaru FROMAJE FRAIS (Serek) - dosk.1, CAC, BOS, BOB, BOG3:) ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI (Roma) - dosk.1, CAJC, Naj. Junior (na finałach niezauwazona...) FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI (Felka) - dosk.1, Naj. Weteran, BIS Veteran 2:) Dodatkowo musze pochwali Romkę: - wreszcie wspólnymi siłami pokonałysmy okres "buntu i osiołkowania" i Romka naprawde pieknie pokazała się i na ringu i podczas BIS Juniorów i...... podczas konkursu Młody Prezenter!!! Romka wraz z borderterrier przeszła do finału, niestety, dalej juz nie była tak kolorowo... Ale sam fakt, że dała się ustawic obcej osobie i z nia pieknie biegła - jestem pod wrażeniem:) Romce brakuje jeszcze 1 wniosku i....... może bedzie co opijać;) Ale to juz w 2012 r. Co do Felki, to Sandra tez pieknie ją pokazała w konkurencji Młody Prezenter, lecz pan sędzia jakoś zupełnie nie zwrócił uwagi na fakt pieknej prezentacji.... szkoda... Pzdr. Gratulowałam już na fb - ale i tutaj nie zaszkodzi. WIELKIE GRATULACJE!!!!!! ;):loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 deer_1987 napisał(a):Gratulacje! Alicja napisał(a):i jeszcze ja :Rose: Kisses napisał(a):Brawo, brawo :) I jak zwykle było miło porozmawiać, chociaż przez chwilkę :) Ciapkowa. napisał(a):Gratulowałam już na fb - ale i tutaj nie zaszkodzi. WIELKIE GRATULACJE!!!!!! ;):loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 No to zaczynamy... Kanibaru FROMAJE FRAIS Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Kanibaru FROMAJE FRAIS - BOG3 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Romantic Smile Asiaczek FCI Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us BIS JUNIORÓW Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - BIS Weteranów2 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us "Kółko wzajemnej gratulacje i buziaczków i uśmiechów..." Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 BOB... Od lewej: KanibarU FROMAJE FRAIS -Naj.Pies FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - Naj. Weteran ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI - Naj.Junior ZUNGUMZO IMBA Ypsylon - Naj. suka Uploaded with ImageShack.us I jeszcze 2 zdjęcia z konkurencj Młody Prezenter. Tutaj: Felka z borderterrier z DGM - przeszli do finału, lecz dalej już nie. Gratuluję borderterrier! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I to wszystko. Pzdr. Quote
kaskaSz Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Gratuluję! http://imageshack.us/photo/my-images/853/zmianarozmiaruobraz168.jpg/ tu jak posążek- figurka do ogrodu :D Quote
Asiaczek Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Facet dał ogłoszenie do gazety "Szukam żony". Jeszcze tego samego dnia otrzymał mnóstwo odpowiedzi. Zdecydowana większość zaczynała się słowami "Weź pan moją". Spotyka się dwóch mężów: - Słyszałem, że twoja żona rozbiła twoje nowe Porsche. Stało jej się coś? - Jeszcze nie, zamknęła się w łazience... Czterech kumpli spotyka się, na piwie by opić narodziny syna jednego z nich. Wszyscy się cieszą i świętują tylko świeżo upieczony ojciec siedzi nijaki. - Co jest stary? Urodził ci się syn, to przecież wspaniale - mówi jeden z kolegów. - No wiem, ale jeszcze muszę o tym żonie powiedzieć. Czy oskarżony moze wytłumaczyć dlaczego zabił żonę a nie jej kochanka? - Wysoki sądzie, doszedłem do wniosku, że lepiej zabić jedną kobietę, niż co tydzień kolejnego mężczyznę. Ożeniłeś się i sam sobie guziki do płaszcza przyszywasz? - A skąd! To nie mój, to żony... Młode małżeństwo w hotelu: - Pokój na dobę - mówi młody mąż. - Ma pani szczęście - mruga portier do żony, zwykle bierze pokój na godzinę. Quote
Asiaczek Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 kaskaSz napisał(a):Gratuluję! http://imageshack.us/photo/my-images/853/zmianarozmiaruobraz168.jpg/ tu jak posążek- figurka do ogrodu :D Dziękowac:) pzdr. Quote
jamnicze Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Asiaczek napisał(a):Wyniki z wystawy:) Kanibaru FROMAJE FRAIS (Serek) - dosk.1, CAC, BOS, BOB, BOG3:) ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI (Roma) - dosk.1, CAJC, Naj. Junior (na finałach niezauwazona...) FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI (Felka) - dosk.1, Naj. Weteran, BIS Veteran 2:) Pzdr. Super!!! GRATULUJĘ :) Te kawały też świetne, zwłaszcza 2 i 3 :) Quote
Asiaczek Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Dziękuję! A kawały znalezione na FB:) No nic, spadam, bo jutro wczesną porą (dla pana doktora) mam wizytę u dentysty;) pzdr. Quote
Vectra Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Gratulacje Asiu , kibicowałam ci z antresoli ;) Quote
Cienka Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Hejka gratuluje wystawy :) Zapraszam też do siebie na inspiracje świąteczne :) Quote
Buszki Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Cienka napisał(a): Zapraszam też do siebie na inspiracje świąteczne :) Ja już byłam :). Quote
Recommended Posts