Asiaczek Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Jedyne zastrzezenie mogę miec do Erki, bo takie bączki puszcza, że nie idzie wytrzymac. Balkonu nie otworze, bo maluszki zmarzną, a mam zamiar spać w duzympokoju, aby Erce nie było smutno w nocy...;) pzdr. Quote
jamnicze Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 O, Saidi też puszcza bączki ;). I też śpię teraz z nią w pokoju, a raczej nie śpię, bo na każdy kwik się budzę, a ta ruda małpa jak tylko sie dorwie do cyca, to sie wydziera, co mnie zaraz zrywa na nogi i pędzę zobaczyć czy przypadkiem jakiegoś maluszka Saidi nie przygniotła, ale nie, to rudzielec ciumka Quote
ewtos Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Chwilę małą mnie nie było a tu się zabaskowiło:lol: . Gratulację! i zdrówka życzę. Quote
Vectra Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Ja mam komputer , obok maluszków , więc widzę i monitor i szczeniaki :D Quote
Czarna_Owieczka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Dzień dobry i udanego tygodnia! :) Quote
Bundustar Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Ledwo kilka dni wolnego od netu sobie człowiek zrobi a tu takie newsy, zaroiło się znów na końcu roku od maluszków :popcorn:GRATULACJE !!!:popcorn: :loveu:słodkie maluszki:loveu: p.s. fajne zdjęcia "wizytowe" trochę po czasie, ale ogromnie się mi podoba kilka basenji w tej samej maści, a im jest ich więcej tym lepiej to dla mnie wygląda :cool3: tak więc grupka tri na kanapce suuuper się prezentuje choć to nie jest mój ulubiony kolorek :cool2: no i Dżezik:iloveyou: w ciekawych pozach, on ciągle pozostaje moim faworytem w Twoim stadzie Quote
Asiaczek Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='jamnicze']O, Saidi też puszcza bączki ;). I też śpię teraz z nią w pokoju, a raczej nie śpię, bo na każdy kwik się budzę, a ta ruda małpa jak tylko sie dorwie do cyca, to sie wydziera, co mnie zaraz zrywa na nogi i pędzę zobaczyć czy przypadkiem jakiegoś maluszka Saidi nie przygniotła, ale nie, to rudzielec ciumka Moje - odpukać! - nad podziw spokojne. Czasami, ale rzadko, któres piśnie... [quote name='ewtos']Chwilę małą mnie nie było a tu się zabaskowiło:lol: . Gratulację! i zdrówka życzę. Hej!witaj i cieszę się, że dotarłas w sam czas! [quote name='Vectra']Ja mam komputer , obok maluszków , więc widzę i monitor i szczeniaki :D Ja tez.Komputer i szczeniaki bliziutko. Jak wpadniesz to sama zobaczysz:) Bo przecież wpadniesz do sąsiadki,prawda?;) [quote name='Czarna_Owieczka']Dzień dobry i udanego tygodnia! :) I wzajemnie, Kochana:) [quote name='Bundustar']Ledwo kilka dni wolnego od netu sobie człowiek zrobi a tu takie newsy, zaroiło się znów na końcu roku od maluszków :popcorn:GRATULACJE !!!:popcorn::loveu:słodkie maluszki:loveu: p.s. fajne zdjęcia "wizytowe" trochę po czasie, ale ogromnie się mi podoba kilka basenji w tej samej maści, a im jest ich więcej tym lepiej to dla mnie wygląda :cool3: tak więc grupka tri na kanapce suuuper się prezentuje choć to nie jest mój ulubiony kolorek :cool2: no i Dżezik:iloveyou: w ciekawych pozach, on ciągle pozostaje moim faworytem w Twoim stadzie Zgadzam się:) Im więcej basków w jednym umaszczeniu, tym ciekawiej taka grupka na fotkach wychodzi:) Pzdr. Quote
Buszki Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Asiaczek']Jedyne zastrzezenie mogę miec do Erki, bo takie bączki puszcza, że nie idzie wytrzymac. Balkonu nie otworze, bo maluszki zmarzną, a mam zamiar spać w duzympokoju, aby Erce nie było smutno w nocy...;) pzdr.[/QUOTE] Buszi też pierdziuchała,ale teraz już Jej przeszło (prawie :diabloti: ). Quote
lourdnes Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Słodko ,ze juz mamy tyle forumowych szkodników :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Liczę na stałą sesję :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Co do pierdzioszków to Mańki czasem jak dadzą czadu to z własnego łóżka czmycham w popłochu :diabloti: Quote
bety Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Asiaczek']Jedyne zastrzezenie mogę miec do Erki, bo takie bączki puszcza, że nie idzie wytrzymac. Balkonu nie otworze, bo maluszki zmarzną, a mam zamiar spać w duzympokoju, aby Erce nie było smutno w nocy...;) pzdr.[/QUOTE] Ha ha ale masz dodatkowe atrakcje :) Pzdr Quote
Asiaczek Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='lourdnes']Słodko ,ze juz mamy tyle forumowych szkodników :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Liczę na stałą sesję :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Co do pierdzioszków to Mańki czasem jak dadzą czadu to z własnego łóżka czmycham w popłochu :diabloti:[/QUOTE] Wydaje mi się, że jedna sesja w tygodniu jest OK. Tak było w przypadku miotu "R"; albo Artur albo ja robilismy foteczki:) [quote name='bety']Ha ha ale masz dodatkowe atrakcje :) Pzdr[/QUOTE] No wiesz, nie maluszków, nie ma atrakcji. I odwrotnie;) Pzdr. Quote
jamnicze Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 No to z tym pierdziuszkowaniem mnie nieco uspokoiłyście, bo już się zastanawiałam, czy źle jej nie karmię. Quote
Sylwia K Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 o kurde, jakie słodkie kruszynki macie :loveu: Gratuluje i życzę dużo mleczka maluszkom:p Quote
lourdnes Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Moze być sesja raz w tygodniu byle regularnie żeby było widać jak słodyczki rosną i cieszyć nimi patrzałki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Ile znajomych klusek ostatnio ;) fajnie że wszystko spokojnie poszło :) a dziewczynki są śliczne! Quote
Asiaczek Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='unikatowydiament']dzieńdoberek popołudniowo:)[/QUOTE] Oj, a ja dopiero teraz się witam:) [quote name='jamnicze']No to z tym pierdziuszkowaniem mnie nieco uspokoiłyście, bo już się zastanawiałam, czy źle jej nie karmię.[/QUOTE] Wiesz, to sprzątanie po maluchach ma swój wpływ... I pamiętaj, że kupki tez moga byż luźniejsze... [quote name='Sylwia K']o kurde, jakie słodkie kruszynki macie :loveu: Gratuluje i życzę dużo mleczka maluszkom:p[/QUOTE] Mam nadzieję, że mleczarenka spełni swoje zadanie. W sumie na 8 aktywnych cycuszków sa tylko 2 potencjalne chętne;) [quote name='lourdnes']Moze być sesja raz w tygodniu byle regularnie żeby było widać jak słodyczki rosną i cieszyć nimi patrzałki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Tak robiliśmy z Arturem przy miocie "R" i uważam, że to optymalne rozwiązanie:) [quote name='Unbelievable']Ile znajomych klusek ostatnio ;) fajnie że wszystko spokojnie poszło :) a dziewczynki są śliczne![/QUOTE] Tez się cieszę:) tym bardziej, że to był pierwszy miot Erki:) [quote name='M&S']Buziaki dla luseczek:):) Doberek!!![/QUOTE] Hej:) :Lecę sprawdzić, co u Was:) Jak tam wczorajsza wizyta... [quote name='deer_1987']jak tam szczeniaki?[/QUOTE] Żyją:) Jedzą, od czasu do czasu któreś piśnie, pełzają, odduchają:) Pzdr. Quote
Vectra Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Rekin nie puszcza bąków - jeszcze , natomiast oddech , ma nieświeży :) uroki matki sprzątającej Quote
Asiaczek Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Hahaha, o oddech Erki bede się martwiła nieco później. No i u mnie sa tylko 2 nieduze panieneczki, au Ciebie - więcej;) pzdr. Quote
Vectra Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Pamiętam , że Emila - w pewnym momencie - ona sprzątała po dzieciach kilka tygodni - była mocno toksyczna w kontaktach :evil_lol: z każdego otworu , szła niemiła woń :evilbat: Fajnie że dwa , bidulki to jedynaki , bo potem nie mają się z kim bawić :) Quote
Buszki Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 A co ja mam powiedzieć przy sześciu maluszkach :roll:?Buszi takie pierdziuchy wali,że w pokoju można by siekierę powiesić :diabloti:. Quote
lourdnes Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Buszki']A co ja mam powiedzieć przy sześciu maluszkach :roll:?Buszi takie pierdziuchy wali,że w pokoju można by siekierę powiesić :diabloti:.[/QUOTE] Moje szczeniakow nie maja ale też smrodza jesli to was pocieszy :diabloti: Zwłaszcza jak zjedzą wątrobke na obiad :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Buszki']A co ja mam powiedzieć przy sześciu maluszkach :roll:?Buszi takie pierdziuchy wali,że w pokoju można by siekierę powiesić :diabloti:.[/QUOTE] Ja mam 5 szczeniaczków , a i tak najwięcej i najbardziej smrodzi bulgot .... nie ważne co zje , zawsze sadzi ... to już chyba taki przywilej rasy :evil_lol: Mam nawet teorie , czemu bulgoty mają wyżej dupy niż głowy - smród unosi się do góry - sam zatem nie czuje :evilbat: Quote
Recommended Posts