Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jedyne zastrzezenie mogę miec do Erki, bo takie bączki puszcza, że nie idzie wytrzymac. Balkonu nie otworze, bo maluszki zmarzną, a mam zamiar spać w duzympokoju, aby Erce nie było smutno w nocy...;)

pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

O, Saidi też puszcza bączki ;). I też śpię teraz z nią w pokoju, a raczej nie śpię, bo na każdy kwik się budzę, a ta ruda małpa jak tylko sie dorwie do cyca, to sie wydziera, co mnie zaraz zrywa na nogi i pędzę zobaczyć czy przypadkiem jakiegoś maluszka Saidi nie przygniotła, ale nie, to rudzielec ciumka

Posted

Ledwo kilka dni wolnego od netu sobie człowiek zrobi a tu takie newsy,
zaroiło się znów na końcu roku od maluszków

:popcorn:GRATULACJE !!!:popcorn:
:loveu:słodkie maluszki:loveu:

p.s.
fajne zdjęcia "wizytowe"
trochę po czasie, ale ogromnie się mi podoba kilka basenji w tej samej maści, a im jest ich więcej tym lepiej to dla mnie wygląda :cool3: tak więc grupka tri na kanapce suuuper się prezentuje choć to nie jest mój ulubiony kolorek :cool2:
no i Dżezik:iloveyou: w ciekawych pozach, on ciągle pozostaje moim faworytem w Twoim stadzie

Posted

[quote name='jamnicze']O, Saidi też puszcza bączki ;). I też śpię teraz z nią w pokoju, a raczej nie śpię, bo na każdy kwik się budzę, a ta ruda małpa jak tylko sie dorwie do cyca, to sie wydziera, co mnie zaraz zrywa na nogi i pędzę zobaczyć czy przypadkiem jakiegoś maluszka Saidi nie przygniotła, ale nie, to rudzielec ciumka
Moje - odpukać! - nad podziw spokojne. Czasami, ale rzadko, któres piśnie...

[quote name='ewtos']Chwilę małą mnie nie było a tu się zabaskowiło:lol: . Gratulację! i zdrówka życzę.
Hej!witaj i cieszę się, że dotarłas w sam czas!

[quote name='Vectra']Ja mam komputer , obok maluszków , więc widzę i monitor i szczeniaki :D
Ja tez.Komputer i szczeniaki bliziutko. Jak wpadniesz to sama zobaczysz:) Bo przecież wpadniesz do sąsiadki,prawda?;)

[quote name='Czarna_Owieczka']Dzień dobry i udanego tygodnia! :)
I wzajemnie, Kochana:)

[quote name='Bundustar']Ledwo kilka dni wolnego od netu sobie człowiek zrobi a tu takie newsy,
zaroiło się znów na końcu roku od maluszków
:popcorn:GRATULACJE !!!:popcorn::loveu:słodkie maluszki:loveu:
p.s.
fajne zdjęcia "wizytowe"
trochę po czasie, ale ogromnie się mi podoba kilka basenji w tej samej maści, a im jest ich więcej tym lepiej to dla mnie wygląda :cool3: tak więc grupka tri na kanapce suuuper się prezentuje choć to nie jest mój ulubiony kolorek :cool2:
no i Dżezik:iloveyou: w ciekawych pozach, on ciągle pozostaje moim faworytem w Twoim stadzie
Zgadzam się:) Im więcej basków w jednym umaszczeniu, tym ciekawiej taka grupka na fotkach wychodzi:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Jedyne zastrzezenie mogę miec do Erki, bo takie bączki puszcza, że nie idzie wytrzymac. Balkonu nie otworze, bo maluszki zmarzną, a mam zamiar spać w duzympokoju, aby Erce nie było smutno w nocy...;)

pzdr.[/QUOTE]

Buszi też pierdziuchała,ale teraz już Jej przeszło (prawie :diabloti: ).

Posted

Słodko ,ze juz mamy tyle forumowych szkodników :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Liczę na stałą sesję :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Co do pierdzioszków to Mańki czasem jak dadzą czadu to z własnego łóżka czmycham w popłochu :diabloti:

Posted

[quote name='Asiaczek']Jedyne zastrzezenie mogę miec do Erki, bo takie bączki puszcza, że nie idzie wytrzymac. Balkonu nie otworze, bo maluszki zmarzną, a mam zamiar spać w duzympokoju, aby Erce nie było smutno w nocy...;)

pzdr.[/QUOTE]

Ha ha ale masz dodatkowe atrakcje :)

Pzdr

Posted

[quote name='lourdnes']Słodko ,ze juz mamy tyle forumowych szkodników :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Liczę na stałą sesję :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Co do pierdzioszków to Mańki czasem jak dadzą czadu to z własnego łóżka czmycham w popłochu :diabloti:[/QUOTE]
Wydaje mi się, że jedna sesja w tygodniu jest OK. Tak było w przypadku miotu "R"; albo Artur albo ja robilismy foteczki:)

[quote name='bety']Ha ha ale masz dodatkowe atrakcje :)
Pzdr[/QUOTE]
No wiesz, nie maluszków, nie ma atrakcji. I odwrotnie;)

Pzdr.

Posted

[quote name='unikatowydiament']dzieńdoberek popołudniowo:)[/QUOTE]
Oj, a ja dopiero teraz się witam:)

[quote name='jamnicze']No to z tym pierdziuszkowaniem mnie nieco uspokoiłyście, bo już się zastanawiałam, czy źle jej nie karmię.[/QUOTE]
Wiesz, to sprzątanie po maluchach ma swój wpływ... I pamiętaj, że kupki tez moga byż luźniejsze...

[quote name='Sylwia K']o kurde, jakie słodkie kruszynki macie :loveu:
Gratuluje i życzę dużo mleczka maluszkom:p[/QUOTE]
Mam nadzieję, że mleczarenka spełni swoje zadanie. W sumie na 8 aktywnych cycuszków sa tylko 2 potencjalne chętne;)

[quote name='lourdnes']Moze być sesja raz w tygodniu byle regularnie żeby było widać jak słodyczki rosną i cieszyć nimi patrzałki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Tak robiliśmy z Arturem przy miocie "R" i uważam, że to optymalne rozwiązanie:)

[quote name='Unbelievable']Ile znajomych klusek ostatnio ;)
fajnie że wszystko spokojnie poszło :) a dziewczynki są śliczne![/QUOTE]
Tez się cieszę:) tym bardziej, że to był pierwszy miot Erki:)

[quote name='M&S']Buziaki dla luseczek:):)
Doberek!!![/QUOTE]
Hej:) :Lecę sprawdzić, co u Was:) Jak tam wczorajsza wizyta...

[quote name='deer_1987']jak tam szczeniaki?[/QUOTE]
Żyją:) Jedzą, od czasu do czasu któreś piśnie, pełzają, odduchają:)

Pzdr.

Posted

Pamiętam , że Emila - w pewnym momencie - ona sprzątała po dzieciach kilka tygodni - była mocno toksyczna w kontaktach :evil_lol: z każdego otworu , szła niemiła woń :evilbat:

Fajnie że dwa , bidulki to jedynaki , bo potem nie mają się z kim bawić :)

Posted

[quote name='Buszki']A co ja mam powiedzieć przy sześciu maluszkach :roll:?Buszi takie pierdziuchy wali,że w pokoju można by siekierę powiesić :diabloti:.[/QUOTE]
Moje szczeniakow nie maja ale też smrodza jesli to was pocieszy :diabloti: Zwłaszcza jak zjedzą wątrobke na obiad :evil_lol:

Posted

[quote name='Buszki']A co ja mam powiedzieć przy sześciu maluszkach :roll:?Buszi takie pierdziuchy wali,że w pokoju można by siekierę powiesić :diabloti:.[/QUOTE]
Ja mam 5 szczeniaczków , a i tak najwięcej i najbardziej smrodzi bulgot .... nie ważne co zje , zawsze sadzi ... to już chyba taki przywilej rasy :evil_lol:
Mam nawet teorie , czemu bulgoty mają wyżej dupy niż głowy - smród unosi się do góry - sam zatem nie czuje :evilbat: