Asiaczek Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='Zuza i Noddy']Myślę, że jakoś w styczniu wpadnę.[/QUOTE] OK:) [quote name='agaciaaa']Gratulacje Asiaczku! Czekam na fotki maluszków :loveu:[/QUOTE] Myslę, że po popołudniowych spacerach spróbuję porobic fotki:) Pzdr. Quote
agaciaaa Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 A maluszki już zaklepane, czy dopiero będą szukać domków? Quote
Iza. Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Ooo wielkie gratulacje!! I tak jak lubisz - suczki ;) Quote
Vectra Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Gratulacje !!! pokaż pokaż pokaż , bez pokazania sie nie liczy ;) piękną datę sobie dzieciaki wybrały - Barbórkę :diabloti: Quote
Asiaczek Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='agaciaaa']A maluszki już zaklepane, czy dopiero będą szukać domków?[/QUOTE] To się okaże, jak powysyłam info do osób zainteresowanych. Zycie zweryfikuje... [quote name='Iza.']Ooo wielkie gratulacje!! I tak jak lubisz - suczki ;)[/QUOTE] dokładnie:) Jak widać, Serek to damski krawiec, bo: u Kiki - 2 suczki + 1 chłopak u Hany - 3 suczki + 2 chłopaki (musze sprawdzić, bo nie jestem pewna) u Sajdi - 3 suczki + 1 chłopak u Erki - 2 suczki:) [quote name='Vectra']Gratulacje !!! pokaż pokaż pokaż , bez pokazania sie nie liczy ;) piękną datę sobie dzieciaki wybrały - Barbórkę :diabloti:[/QUOTE] Hahaha, właśnie tak sobie myslałam, czy nie dałoby rady w imiona Słodyczek wpleść tego Święta, ale chyba nie będę ryzykowała; mam juz kilka propozycji na imionka i nie bede juz zmieniała mojego stylu:) Pzdr. Quote
Vectra Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Serek jak Franek :diabloti: same niepsy produkuje ... 10 córek , 5 wnuczek i tylko 4 synów Quote
Alicja Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Asiaczek'] E, bez przesady... niech rosna powoli, jak będą duże to sobie pójda do nowych domków, a jak takie maluszki to jeszcze ze mną posiedzą;) Pzdr.[/QUOTE] ale jak podrosną to foty chociaż dasz :) Quote
jenis Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Gratulacje maluszków: No i USG sie nie myliło :) Quote
Ciapkowa. Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Czekam na fotki maluchów :loveu: :loveu: :loveu: (i nieśmiało zapraszam do nas - w końcu zrobiłam jedną co prawda beznadziejną fotkę, ale jest... piesio żyje :) jutro zrobię więcej, bo dzisiaj bateria padła.) Quote
Asiaczek Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Na FB znalazłam ogłoszenie o zaginionej suczce basenji.Wklejam tutaj info, wkleję tez do działu "Zaginione basenji". Czyje to dziecko? Z jakiej hodowli? Zaginęła suczka Basenji dane kontaktowe: Katarzyna Miasto: Otomin Tel./fax: 791 808 408 26 listopada 2011 w okolicach Otomina gm. Kolbudy zaginęła rudo- biała suczka rasy Basenji. Na spacerze w lesie pobiegła za łaniami. Nie miała obroży, posiada wszczepionego chipa z numerem identyfikacyjnym. Ostatni raz widziano ją przy obwodnicy na wysokości zjazdu na Kolwale. Jeżeli ktoś widział opisanego pieska proszę o kontakt. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='Vectra']Serek jak Franek :diabloti: same niepsy produkuje ... 10 córek , 5 wnuczek i tylko 4 synów[/QUOTE] Jacys ukryci Bracia...?:) [quote name='Alicja']ale jak podrosną to foty chociaż dasz :)[/QUOTE] Ja chciałabym jeszcze dzisiaj jakieś pierwsze foteczki strzelić. Troche trudno, bom sama, ale będę się starała. [quote name='jenis']Gratulacje maluszków: No i USG sie nie myliło :)[/QUOTE] Przynajmniej w tym przypadku pokazało prawdę;) [quote name='Ciapkowa.']Czekam na fotki maluchów :loveu: :loveu: :loveu: (i nieśmiało zapraszam do nas - w końcu zrobiłam jedną co prawda beznadziejną fotkę, ale jest... piesio żyje :) jutro zrobię więcej, bo dzisiaj bateria padła.)[/QUOTE] Wpadnę do Was za chwilę, OK? pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Asiaczek']Ja chciałabym jeszcze dzisiaj jakieś pierwsze foteczki strzelić. Troche trudno, bom sama, ale będę się starała.[/QUOTE] Mam nadzieję, że się uda :) [quote name='Asiaczek']Wpadnę do Was za chwilę, OK?[/QUOTE] Jasne:) Quote
gosiaja Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Ta suczka to koło cienkiej i tomeckiego Quote
Korenia Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Gratulacje :loveu: Też czekam na foteczki :loveu: Quote
jamnicze Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Asia pewnie spaceruje ze swoim stadkiem :) Quote
Asiaczek Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='Korenia']Gratulacje :loveu: Też czekam na foteczki :loveu:[/QUOTE] Oj, miałam pilne i pilniejsze sprawy i maile do załatwienia... Ale juz powoli zabieram się do fotek. [quote name='jamnicze']Asia pewnie spaceruje ze swoim stadkiem :)[/QUOTE] Juz po spacerkach, ale... patrz jw.:) pzdr. Quote
Cienka Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 No właśnie czytam my jesteśmy następny zjazd. Ciekawe tylko po której stronie obwodnicy jest ta sunia, ale będę mieć oczy szeroko otwarte. Quote
Asiaczek Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='Cienka']No właśnie czytam my jesteśmy następny zjazd. Ciekawe tylko po której stronie obwodnicy jest ta sunia, ale będę mieć oczy szeroko otwarte.[/QUOTE] [quote name='Cienka']I gratuluje kluseczek[/QUOTE] Dzięki za oba posty:) A, jesli możesz, zajrzyj na FB; niespodzianka! pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 i są baski bobaski :loveu: niech się zrowo chowają a jak Erka? Quote
jamnicze Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Mnie pogania z fotkami, a sama to nie wstawia :diabloti: Quote
Cienka Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 U nas na wsi sporo osób kojarzy nasze psy(często kojarzą psy a nie nas :P) więc jeśli ta sunie kręciłaby się tu, to jest duże prawdopodobieństwo, że ktoś by nam doniósł lub przyniósł baska. Quote
Asiaczek Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='*anusia&ajlu*']i są baski bobaski :loveu: niech się zrowo chowają a jak Erka?[/QUOTE] Ercia - OK. spóźniona śniadanko i obiad zjadła. Opiekuje się na razie maluszkami. Chociaz przy pierwszej dziewczynce, to chyba nie za bardzo wiedziała co i jak:)Ale potem to juz powoli,powoli geny matki, babki podziałały...:) [quote name='jamnicze']Mnie pogania z fotkami, a sama to nie wstawia :diabloti:[/QUOTE] Hola, hola, uprzedzałam, że będą dzisiaj popołudniu, po spacerach... Pzdr. [quote name='Cienka']U nas na wsi sporo osób kojarzy nasze psy(często kojarzą psy a nie nas :P) więc jeśli ta sunie kręciłaby się tu, to jest duże prawdopodobieństwo, że ktoś by nam doniósł lub przyniósł baska.[/QUOTE] Jasne. Może sie znajdzie... Quote
lourdnes Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Ojejejejej i kolejne maluszki :multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: GRATULASKI :multi::multi::multi::multi::multi:Wymiziaj je ode mnie i Mańków i czekamy na fotki :lol: Miske dla psiaczków nacisnelam Z ta sunią smutna sprawa.Zaciskam łapki ,że się odnajdzie. Ja moje szkodniki też w lesie puszczam i nie jeden raz pognały za sarną ale zawsze wracają .Zdażyło mi sie na nie czekać i do 10 min gdzie juz miałam migotanie komór , atak apopleksji i paniki.Jedno co wiem to trzeba co jakis czas wołać i nie ruszac sie z miejsca.Baski wracaja tą sama ścieżką , którą biegły, po własnym tropie.Moje zawsze wracaja takim samym szlaczkiem jakim wystartowały.Tylko raz poszłam je szukać w wakacje u nas na wsi.Pognały po łące za kotem - w strone lasu. Chodziłam po polach ze 20 min i w końcu poszłam do domu po pomoc a Baski juz na mnie czekały :mad:Wróciły do miejsca gdzie sie rozstaliśmy a jak mnie nie zastały to poszły do domu.Zeby dojsc do domu musiały wrócić do pkt A . Pisze tak na wypadek jak sie komus cos takiego zdarzy.Ja robie jeszcze jedna rzecz- jak moje szkodniki gonia cokolwiek innego niz kot czy sarna to je wołam i zaczynam biec w przeciwna strone- póki co działa skutecznie ;) Niestety w wypadku saren i kota musze czasem poczekac :mad: Quote
Asiaczek Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Właśnie coś takiego napisałam na FB, skąd mam te info. Może właścicielka przeczyta... Pzdr. Quote
Recommended Posts