Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='M&S']A u mnie nie pada.....przynajmniej nic nie słyszę[/QUOTE]

Chyba na pustyni mieszkasz - ha ha ha - bo jak u nas pada to u Ciebie sucho (to niesprawiedliwe).

Pzdr

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

nie cierpię , zdjęć jak psy są szczepione .... masakra
nie rozumiem i nie zrozumiem , po co tworzy się takie foty ...

a co do fot ciężarówek - no to mam tak - Emili foty pokazywałam - poród bez problemu , książkowy
Rekina ciąża była poza forum ;) cesarka :)

Posted

[quote name='bety']Chyba na pustyni mieszkasz - ha ha ha - bo jak u nas pada to u Ciebie sucho (to niesprawiedliwe).

Pzdr[/QUOTE]

Nie na pustyni, tylko na Marysinie....;):)

Ercia, kiedy bedą maluszki.........

Posted

[quote name='bety']No ja też się pokapowałam jak mi w parapet zaczęło stukać i też mnie czeka jeszcze spacer wieczorny (a właściwie to u nas tak bardziej nocny).
Pzdr
Właściwie to u nas tez był nocny, bo czekałam na zakónczenie filmu Miss Agent 2;) Co ja zrobię, że lubię Sandrę Bulock?

[quote name='M&S']A u mnie nie pada.....przynajmniej nic nie słyszę
I juz nie usłyszysz wczorajszego deszczu;)

[quote name='kaskaSz']Ja całe szczęście wyrobiłam się przed deszczem :) Nie zapomnijcie parasoli!
Jaki parasol?!?!?! Przy 2, a w porywach 3 psach to o jakim parasolu tu może byc mowa?;)

[quote name='Alicja']o szyby deszcz dzwoni , deszcz dzwoni jesienny ;)
Uwielbiam ten wiersz....

[quote name='Vectra']nie cierpię , zdjęć jak psy są szczepione .... masakra
nie rozumiem i nie zrozumiem , po co tworzy się takie foty ...
a co do fot ciężarówek - no to mam tak - Emili foty pokazywałam - poród bez problemu , książkowy
Rekina ciąża była poza forum ;) cesarka :)
...a jeszcze niektórzy takie fotki rozpowszechniają.... ciekawe, czy swój stosunek tez by tak upubliczniali w necie?

[quote name='M&S']Nie na pustyni, tylko na Marysinie....;):)
Ercia, kiedy bedą maluszki.........
No więc właśnie SĄ:smile:

Dzisiaj juz na spacerze porannym Erka piszczała i mocno ciągneła do domu. Śniadanie - nas minusie (ale tym akurat sie nie martwie...). Pierwszy skurcz zauważyłam ok. 8.45. Potem o 9.27 pierwsza sunia tri i o 9.38 - druga... tez tri:smile: superowo!!!!!

Zdjęcia porobię,ale niech Słodyczki (no bo miot na "S") troche się ogarną na tym świecie. Może popołudniu, OK?

Pzdr.

Posted

[quote name='bety']

GRATULACJE
!!!!!!!!!!!!
:BIG::BIG:
:cunao:

Pzdr
Dziękować:)
Jakie to dziwne uczucie, gdy rodza się tylko 2 maluchy.... suczka spokojna, maluchy coś tam mlaskaja, choc na głodne wcale nie wyglądały, a ja.... przy kompie;)
Eh, życ się chce:)

pzdr.

Posted

[quote name='hanacek']Bardzo gratuluje !!!
Dziękuję:)

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial]:bigcool: już są :loveu:
GRATULACJE i ZDRÓWKA:loveu:
Rośnijcie szybciutko :loveu:
[/FONT]

E, bez przesady... niech rosna powoli, jak będą duże to sobie pójda do nowych domków, a jak takie maluszki to jeszcze ze mną posiedzą;)

[quote name='deer_1987']Gratulacje!!!
Dziękować:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Izabela124.']Super, że maluszki już są! Gratulacje!
Też się cieszę:)

[quote name='jamnicze']Jeeee! super!!
Maluszki są już na świecie [FONT=Arial]:loveu:
Jak nie ma zdjęć to chociaż nam je opisz:)
[/FONT]
OK. Ale fotki będa, może nawet dzisiaj. Niech no tylko ja się ogarnę, bo nawet jeszcze śniadania nie jadłam...

A co do opisów:
Sunia nr 1 - cienka strzałka, cienka kryza, z której wg mnie na karku robi się taka gwiazdeczka:)

Sunia nr 2 - mocna strzałka, zdecydowana kryza i jedna osobna plamka, nie połączona z kryzą na karku:) No i hit tego miotu: prawe udko tez ma tak duzo bieli, jak Serek:0 A więc nieodrodna córcia Tatusia:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']

Sunia nr 2 - mocna strzałka, zdecydowana kryza i jedna osobna plamka, nie połączona z kryzą na karku:) No i hit tego miotu: prawe udko tez ma tak dużo bieli, jak Serek:0 A więc nieodrodna córcia Tatusia:)

Pzdr.[/QUOTE]

Czyli Serek daje białe kolanka :)

Już się nie mogę doczekać aby je zobaczyć :)

Posted

[quote name='gosiaja']Gratulujemy mamusi i babci :-)[/QUOTE]
I Tatusiowi, rzecz oczywista:)

[quote name='jamnicze']Czyli Serek daje białe kolanka :)
Już się nie mogę doczekać aby je zobaczyć :)[/QUOTE]
Tak, tak.

[quote name='Zuza i Noddy']Super gratulacja, ja to się nie mogę doczekać jak je wymiziam ;)[/QUOTE]
Wiesz, że masz stałe zaproszenie. Jak będziesz miała czas - wsiadaj w pociąg i przyjeżdżaj:)

Pzdr.