bety Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='M&S']A u mnie nie pada.....przynajmniej nic nie słyszę[/QUOTE] Chyba na pustyni mieszkasz - ha ha ha - bo jak u nas pada to u Ciebie sucho (to niesprawiedliwe). Pzdr Quote
Alicja Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 o szyby deszcz dzwoni , deszcz dzwoni jesienny ;) Quote
Vectra Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 nie cierpię , zdjęć jak psy są szczepione .... masakra nie rozumiem i nie zrozumiem , po co tworzy się takie foty ... a co do fot ciężarówek - no to mam tak - Emili foty pokazywałam - poród bez problemu , książkowy Rekina ciąża była poza forum ;) cesarka :) Quote
M&S Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='bety']Chyba na pustyni mieszkasz - ha ha ha - bo jak u nas pada to u Ciebie sucho (to niesprawiedliwe). Pzdr[/QUOTE] Nie na pustyni, tylko na Marysinie....;):) Ercia, kiedy bedą maluszki......... Quote
Asiaczek Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='bety']No ja też się pokapowałam jak mi w parapet zaczęło stukać i też mnie czeka jeszcze spacer wieczorny (a właściwie to u nas tak bardziej nocny). Pzdr Właściwie to u nas tez był nocny, bo czekałam na zakónczenie filmu Miss Agent 2;) Co ja zrobię, że lubię Sandrę Bulock? [quote name='M&S']A u mnie nie pada.....przynajmniej nic nie słyszę I juz nie usłyszysz wczorajszego deszczu;) [quote name='kaskaSz']Ja całe szczęście wyrobiłam się przed deszczem :) Nie zapomnijcie parasoli! Jaki parasol?!?!?! Przy 2, a w porywach 3 psach to o jakim parasolu tu może byc mowa?;) [quote name='Alicja']o szyby deszcz dzwoni , deszcz dzwoni jesienny ;) Uwielbiam ten wiersz.... [quote name='Vectra']nie cierpię , zdjęć jak psy są szczepione .... masakra nie rozumiem i nie zrozumiem , po co tworzy się takie foty ... a co do fot ciężarówek - no to mam tak - Emili foty pokazywałam - poród bez problemu , książkowy Rekina ciąża była poza forum ;) cesarka :) ...a jeszcze niektórzy takie fotki rozpowszechniają.... ciekawe, czy swój stosunek tez by tak upubliczniali w necie? [quote name='M&S']Nie na pustyni, tylko na Marysinie....;):) Ercia, kiedy bedą maluszki......... No więc właśnie SĄ:smile: Dzisiaj juz na spacerze porannym Erka piszczała i mocno ciągneła do domu. Śniadanie - nas minusie (ale tym akurat sie nie martwie...). Pierwszy skurcz zauważyłam ok. 8.45. Potem o 9.27 pierwsza sunia tri i o 9.38 - druga... tez tri:smile: superowo!!!!! Zdjęcia porobię,ale niech Słodyczki (no bo miot na "S") troche się ogarną na tym świecie. Może popołudniu, OK? Pzdr. Quote
bety Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 GRATULACJE !!!!!!!!!!!! :BIG::BIG: :cunao: Pzdr Quote
Asiaczek Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Słuchajcie!!!!!! Następny link do klikania:) Ale tylko dla tych, co sa na FB, niestety... https://www.facebook.com/#!/events/225722820832249/ Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='bety']GRATULACJE !!!!!!!!!!!! :BIG::BIG: :cunao: Pzdr Dziękować:) Jakie to dziwne uczucie, gdy rodza się tylko 2 maluchy.... suczka spokojna, maluchy coś tam mlaskaja, choc na głodne wcale nie wyglądały, a ja.... przy kompie;) Eh, życ się chce:) pzdr. Quote
Alicja Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [FONT=Arial]:bigcool: już są :loveu: GRATULACJE i ZDRÓWKA:loveu: Rośnijcie szybciutko :loveu:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='hanacek']Bardzo gratuluje !!! Dziękuję:) [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:bigcool: już są :loveu: GRATULACJE i ZDRÓWKA:loveu: Rośnijcie szybciutko :loveu:[/FONT] E, bez przesady... niech rosna powoli, jak będą duże to sobie pójda do nowych domków, a jak takie maluszki to jeszcze ze mną posiedzą;) [quote name='deer_1987']Gratulacje!!! Dziękować:) Pzdr. Quote
Izabela124. Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Super, że maluszki już są! Gratulacje! Quote
jamnicze Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Jeeee! super!! Maluszki są już na świecie [FONT=Arial]:loveu: Jak nie ma zdjęć to chociaż nam je opisz:) [/FONT] Quote
Asiaczek Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='Izabela124.']Super, że maluszki już są! Gratulacje! Też się cieszę:) [quote name='jamnicze']Jeeee! super!! Maluszki są już na świecie [FONT=Arial]:loveu: Jak nie ma zdjęć to chociaż nam je opisz:) [/FONT] OK. Ale fotki będa, może nawet dzisiaj. Niech no tylko ja się ogarnę, bo nawet jeszcze śniadania nie jadłam... A co do opisów: Sunia nr 1 - cienka strzałka, cienka kryza, z której wg mnie na karku robi się taka gwiazdeczka:) Sunia nr 2 - mocna strzałka, zdecydowana kryza i jedna osobna plamka, nie połączona z kryzą na karku:) No i hit tego miotu: prawe udko tez ma tak duzo bieli, jak Serek:0 A więc nieodrodna córcia Tatusia:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='kaskaSz']Gratuluję![/QUOTE] Dziękuję:) Pzdr. Quote
jamnicze Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Asiaczek'] Sunia nr 2 - mocna strzałka, zdecydowana kryza i jedna osobna plamka, nie połączona z kryzą na karku:) No i hit tego miotu: prawe udko tez ma tak dużo bieli, jak Serek:0 A więc nieodrodna córcia Tatusia:) Pzdr.[/QUOTE] Czyli Serek daje białe kolanka :) Już się nie mogę doczekać aby je zobaczyć :) Quote
Zuza i Noddy Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Super gratulacja, ja to się nie mogę doczekać jak je wymiziam ;) Quote
taxelina Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Jamnicze domagasz sie fotek a swoich malych nie pokazesz :mad: :diabloti: Quote
jamnicze Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='deer_1987']Jamnicze domagasz sie fotek a swoich malych nie pokazesz :mad: :diabloti:[/QUOTE] masz nieaktualne wiadomości :eviltong: Quote
Asiaczek Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='gosiaja']Gratulujemy mamusi i babci :-)[/QUOTE] I Tatusiowi, rzecz oczywista:) [quote name='jamnicze']Czyli Serek daje białe kolanka :) Już się nie mogę doczekać aby je zobaczyć :)[/QUOTE] Tak, tak. [quote name='Zuza i Noddy']Super gratulacja, ja to się nie mogę doczekać jak je wymiziam ;)[/QUOTE] Wiesz, że masz stałe zaproszenie. Jak będziesz miała czas - wsiadaj w pociąg i przyjeżdżaj:) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Asiaczek'] Wiesz, że masz stałe zaproszenie. Jak będziesz miała czas - wsiadaj w pociąg i przyjeżdżaj:) Pzdr.[/QUOTE] Myślę, że jakoś w styczniu wpadnę. Quote
agaciaaa Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Gratulacje Asiaczku! Czekam na fotki maluszków :loveu: Quote
Recommended Posts