A&L Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Świetne fotki, tylko szkoda, że nie ma fotek ciężarówki w pełnej okazałości ;) Quote
Asiaczek Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 [quote name='Vectra']No , też byłam zdziwiona :) Jak byłam u Asi , wszystkie miała na kolanach , na głowie ... gadający Farik jest nieziemski :) wygłupiać też się bardzo lubią i w porównaniu z BF , baski to ADHD :evil_lol:[/QUOTE] Oj, tak! To takie nieduże głuptaski:) [quote name='Czarna_Owieczka']Dzień dobry! :) :)[/QUOTE] Hohoho, i dzisiaj jestes:) [quote name='M&S']Cześć, jak Ercia?[/QUOTE] Ercia zrobiła mi dzisiaj rano taki mały próbny alarm - nie chciała zjeść śniadania. Ale obiad to juz wciągneła migusiem:) Poleguje na boku, taka dostojna.... [quote name='lourdnes']Ale super foteczki :) Dziewczyny w kuchni czekające na łakoć swietne ale naj jest fotka Dżeza wokól głowy Pana A :diabloti: Nie wiedziałam ,ze Farik to taki przytulasek :loveu:Głaski dla wszystkich diabełków :evil_lol:[/QUOTE] Przyjedź, to sama zobaczysz, jaki to Fariczek jest:0 A F. pokaże na co go stać;) [quote name='*anusia&ajlu*']Farik jest niesamowity, a jak nie chce się go miziać to podgryza i łapą trąca żeby nie przestawać:loveu: jak Ercia? mizianki dla wspaniałej 7:loveu: i kociaków :)[/QUOTE] Zgadza się! Farik to model;) Erka - napisałam wyżej. [quote name='Buszki']Co u Erki na kiedy ma termin ?[/QUOTE] Według rozpiski oficjalnej 6/7 grudzień 2011. Ale to wersja oficjalna. Nieoficjalna będzie ta, która wybierze sama Erka;) [quote name='A&L']Świetne fotki, tylko szkoda, że nie ma fotek ciężarówki w pełnej okazałości ;)[/QUOTE] Jakos nie lubię robic fotek ani kopulujących psów ani ciężarówek.... sorki... Raz zrobiłam i potem miałam problemy z porodem... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Dowcip. Tato - dresiarz - wita Jasia wracającego ze szkoły: - Jak tam durniu w szkole? - Aaaa.... cztery jedynki.... - odpowiada Jasiu. - Oj będzie w******* będzie w*******... - kwituje ojciec. - Tak wiem...mam już adresy.... Pzdr. Quote
Izabela124. Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 http://img545.imageshack.us/img545/7460/zmianarozmiaruobraz015.jpg jaka dumna panienka :) Quote
Korenia Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Asiaczek']Jakos nie lubię robic fotek ani kopulujących psów ani ciężarówek.... sorki... Raz zrobiłam i potem miałam problemy z porodem... Pzdr.[/QUOTE] Może coś w tym jest ;) Duśka miała sporo fotek w ciąży i potem skończyła cesarką ;) Quote
Asiaczek Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 [quote name='Izabela124.']http://img545.imageshack.us/img545/7460/zmianarozmiaruobraz015.jpg jaka dumna panienka :) Noooo, już NIE panienka;) [quote name='Korenia']Może coś w tym jest ;) Duśka miała sporo fotek w ciąży i potem skończyła cesarką ;) O, proszę! Pzdr. Quote
Buszki Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 A ja Buszi obfociłam w ciąży z każdej strony i z planowanych dwóch zrobiło się sześć szkodników :evil_lol:.Chyba mam jednak dobry aparat :razz:. Quote
Asiaczek Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Tak. Twój aparat podwaja;) O,pardon - potraja;) pzdr. Quote
Buszki Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Asiaczek']Tak. Twój aparat podwaja;) O,pardon - potraja;) pzdr.[/QUOTE] Zdjęcia rozmazuje,ale poza tym jest ok ;).Pożyczyć ? Quote
Asiaczek Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 [quote name='Buszki']Zdjęcia rozmazuje,ale poza tym jest ok ;).Pożyczyć ?[/QUOTE] Wolę jednak ostre fotki;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Wejdźcie w link i nakarmcie psiaka. Można wchodzić codziennie i codziennie dac posiłek innemu psu. Bardzo proszę:) http://www.karmimypsiaki.pl/ www.pustamiska.pl pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 [quote name='Buszki']Nakarmione :).[/QUOTE] Dziękowac:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Ja sobie oba linki wpisałam do ulubionych i kazdy ranek, tuz po otwarciu kompa, najpierw - obowiązek w klikaniu dla psiaków;) pzdr. Quote
Czarna_Owieczka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Fajne są te akcji z klikaniem, ale zawsze zastanawiam się, czy to jest na prawdę i psiaki rzeczywiście otrzymają pomoc, zna ktoś informacje na ten temat? :) Quote
Asiaczek Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Nie, ja nie znam wyników... Nawet nie chce myslę, że to może byc jakieś nabijanie nas w butelkę... Pzdr. Quote
A&L Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Z tymi fotkami ciężarówek, to może masz i rację - lepiej dmuchać na zimne ;) A o robieniu zdjęć kopulującym psom nawet bym nie pomyślała... Psiaki nakarmione ;) Quote
bety Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Hejka w ten deszczowy wieczór - a tak ładnie było w dzień. Pzdr Quote
Asiaczek Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 No, ja właśnie słyszę, jak deszcz pada na parapet okienny, a w perspektywie mam spacery wieczorne.... Pzdr. Quote
bety Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Asiaczek']No, ja właśnie słyszę, jak deszcz pada na parapet okienny, a w perspektywie mam spacery wieczorne.... Pzdr.[/QUOTE] No ja też się pokapowałam jak mi w parapet zaczęło stukać i też mnie czeka jeszcze spacer wieczorny (a właściwie to u nas tak bardziej nocny). Pzdr Quote
M&S Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 A u mnie nie pada.....przynajmniej nic nie słyszę Quote
kaskaSz Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Ja całe szczęście wyrobiłam się przed deszczem :) Nie zapomnijcie parasoli! Quote
Recommended Posts