Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']No , też byłam zdziwiona :)
Jak byłam u Asi , wszystkie miała na kolanach , na głowie ... gadający Farik jest nieziemski :)
wygłupiać też się bardzo lubią i w porównaniu z BF , baski to ADHD :evil_lol:[/QUOTE]
Oj, tak! To takie nieduże głuptaski:)

[quote name='Czarna_Owieczka']Dzień dobry! :) :)[/QUOTE]
Hohoho, i dzisiaj jestes:)

[quote name='M&S']Cześć, jak Ercia?[/QUOTE]
Ercia zrobiła mi dzisiaj rano taki mały próbny alarm - nie chciała zjeść śniadania. Ale obiad to juz wciągneła migusiem:) Poleguje na boku, taka dostojna....

[quote name='lourdnes']Ale super foteczki :) Dziewczyny w kuchni czekające na łakoć swietne ale naj jest fotka Dżeza wokól głowy Pana A :diabloti:
Nie wiedziałam ,ze Farik to taki przytulasek :loveu:Głaski dla wszystkich diabełków :evil_lol:[/QUOTE]
Przyjedź, to sama zobaczysz, jaki to Fariczek jest:0 A F. pokaże na co go stać;)

[quote name='*anusia&ajlu*']Farik jest niesamowity, a jak nie chce się go miziać to podgryza i łapą trąca żeby nie przestawać:loveu:
jak Ercia?
mizianki dla wspaniałej 7:loveu: i kociaków :)[/QUOTE]
Zgadza się! Farik to model;)
Erka - napisałam wyżej.

[quote name='Buszki']Co u Erki na kiedy ma termin ?[/QUOTE]
Według rozpiski oficjalnej 6/7 grudzień 2011. Ale to wersja oficjalna. Nieoficjalna będzie ta, która wybierze sama Erka;)

[quote name='A&L']Świetne fotki, tylko szkoda, że nie ma fotek ciężarówki w pełnej okazałości ;)[/QUOTE]
Jakos nie lubię robic fotek ani kopulujących psów ani ciężarówek.... sorki...
Raz zrobiłam i potem miałam problemy z porodem...

Pzdr.

Posted

Dowcip.

Tato - dresiarz - wita Jasia wracającego ze szkoły:

- Jak tam durniu w szkole?

- Aaaa.... cztery jedynki.... - odpowiada Jasiu.
- Oj będzie w******* będzie w*******... - kwituje ojciec.

- Tak wiem...mam już adresy....

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Jakos nie lubię robic fotek ani kopulujących psów ani ciężarówek.... sorki...
Raz zrobiłam i potem miałam problemy z porodem...

Pzdr.[/QUOTE]
Może coś w tym jest ;) Duśka miała sporo fotek w ciąży i potem skończyła cesarką ;)

Posted

Z tymi fotkami ciężarówek, to może masz i rację - lepiej dmuchać na zimne ;) A o robieniu zdjęć kopulującym psom nawet bym nie pomyślała...
Psiaki nakarmione ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']No, ja właśnie słyszę, jak deszcz pada na parapet okienny, a w perspektywie mam spacery wieczorne....

Pzdr.[/QUOTE]

No ja też się pokapowałam jak mi w parapet zaczęło stukać i też mnie czeka jeszcze spacer wieczorny (a właściwie to u nas tak bardziej nocny).

Pzdr