Buszki Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Cienka napisał(a):To jaki problem sobie zrobić tego nawet piec nie trzeba FredziaFredzia napisał(a):Wiesz, trzeba iść do sklepu, kupić potrzebne składniki, a jeszcze naczekać się aż się schłodzi w lodówce! :D O właśnie,to jest ten problem :evil_lol:.Zjeść by się zjadło,ale robić się nie chce :roll:. Quote
Asiaczek Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 [quote name='FredziaFredzia']Dziękuję za odpowiedź Asiaczku! A ja tiramisu robię z tego przepisu - proste a jakie pyszne! :) http://kotlet.tv/tiramisu Zaraz sobie sprawdzę ten przepis;) [quote name='unikatowydiament']wcinacie tiramisu,a Ja czekoladowy totr:eviltong: Ja miałam dzisiaj cos upiec, ale tak boli mnie głowa, że nic nie mogę robic... Czy to zmiana pogody czy starość...? [quote name='Buszki']O właśnie,to jest ten problem :evil_lol:.Zjeść by się zjadło,ale robić się nie chce :roll:. O, właśnie! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 [quote name='Czoko']Czy moglibyście nam pomóc w głosowaniu na Przytulisko Rachów Stary w konkursie KrakVet. - bezpośredni link jest w bannerku w moim podpisie! Przedwczoraj mieli przewagę 300 głosów, wczoraj 150, godzinę temu 130 a teraz 86.... W wewnętrznej ankiecie dogo w tym miesiącu wybrało przytulisko Rachów Stary i znowu widzę to bardzo czarno... coraz częściej przegrywamy... :placz: Z góry bardzo dziękujemy ! Napisane, że temat zamknięty... Ale Rachów prowadzi:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Na prośbę mojej znajomej z Czech, wstawiam foteczki koteczki rasy angora turecka - do sprzedania... Może komus się na tyle spodoba, że weźmie pod swój dach kicię? Jakby co - proszę piszcie do mnie, a ja wsie informacje przekażę:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 I jeszcze jeden njus a propos Serka:) Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Alicja Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='Asiaczek']Napisane, że temat zamknięty... Ale Rachów prowadzi:) pzdr. już właśnie zaczyna przegrywać :( Głosujcie proszę na Rachów: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopi...&view=viewpoll Wystarczy się zarejestrować na forum i oddać głos! Wasz jeden głos może oznaczać przetrwanie zimy dla 150 psów! Quote
M&S Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Gratulacje dla Sercia:multi::multi::multi: Kocię cudo i jakie piękne zielone oczy:loveu: Asiu, a na jaką literę będą imiona dzieci Erki? Quote
Asiaczek Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 [quote name='Alicja']już właśnie zaczyna przegrywać :( Głosujcie proszę na Rachów: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopi...&view=viewpoll Wystarczy się zarejestrować na forum i oddać głos! Wasz jeden głos może oznaczać przetrwanie zimy dla 150 psów! Niestety, nie pamiętam hasła do Krakvetu, loguję się z moim mailem, wysyła link aktywacyjny ale bez hasła. A bez hasła nie mogę się zalogować... błędne koło.I chyba tym razem nie pomoge... [quote name='M&S']Gratulacje dla Sercia:multi::multi::multi:ocię cudo i jakie piękne zielone oczy:loveu: Asiu, a na jaką literę będą imiona dzieci Erki? Miot bedzie na lit. "S":) pzdr. Quote
M&S Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Asiaczek napisał(a): Miot bedzie na lit. "S":) pzdr. Ciekawa jestem, jakie imionka wymyślisz?, pewnie jak zawsze z Afryką w tle;):) Quote
Asiaczek Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 E, niekoniecznie.... mam kilka propozycji, ale niech najpierw maluchy się urodzą, a potem bedziemy dzielić moje ewent. propozycje;) Pzdr. Quote
kaskaSz Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/28/38937320842017923651910.jpg/ jakie piękne oczy! Na pewno szybko znajdzie dom. Quote
M&S Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Asiaczek napisał(a):E, niekoniecznie.... mam kilka propozycji, ale niech najpierw maluchy się urodzą, a potem bedziemy dzielić moje ewent. propozycje;) Pzdr. No jasne, trzeba zobaczyć, czy z konkretnymi imionami będzie maluchom do twarzy....;) Quote
Czoko Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='Asiaczek']Napisane, że temat zamknięty... Ale Rachów prowadzi:) pzdr. Sytuacja zmienia się co chwilę i tak będzie aż do północy! AKTYWNA JEST TYLKO ANKIETA Głosować można do 30 listopada 2011 do godziny 24:00. Temat jest zamknięty to znaczy, że nie można proponować kolejnych kandydatów do ankiety i nie ma możliwości prowadzenia dyskusji na wątku. Quote
Asiaczek Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 [quote name='Czoko']Sytuacja zmienia się co chwilę i tak będzie aż do północy! AKTYWNA JEST TYLKO ANKIETA Głosować można do 30 listopada 2011 do godziny 24:00. Temat jest zamknięty to znaczy, że nie można proponować kolejnych kandydatów do ankiety i nie ma możliwości prowadzenia dyskusji na wątku. Chcę zagłosowac, ale musze się zalogowac. Nie mogę się zalogowac, bo zapomniałam hasła. Loguję się po raz drugi - musze mieć aktywne konto. Konto jest juz aktywne - ale nadal nie mam hasła. Wysyłam prośbę o hasło - mam info, że mam aktywne konto. Ludzie, nic z tego nie rozumiem.... I tak w kółko.... Pzdr. Quote
Czoko Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Jedna osoba odpowiedziała tak: Zarejestrować się jeszcze raz. Inny mail, login i hasło., za chwilę koniec... mam nadzieję, ze w ciągu 3 minut już nic się nie zmieni ! Druga odpowiedx: Można napisać mail o ręczna aktywację do Admina KV, . Quote
Asiaczek Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 I tak juz musztarda, co się wylała...;) Ja mam tylko 1 adres mailowy... Pzdr. Quote
gosiaja Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Z tego co widzę to wygrało przytulisko w Rachowie Starym Quote
Asiaczek Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 gosiaja napisał(a):Z tego co widzę to wygrało przytulisko w Rachowie Starym Tak, 47 % głosów:) Pzdr. Quote
lourdnes Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Kicia śliczna :loveu: A dla Serka GRATULASKI :multi::multi::multi: z tarmoszeniem futerka i uściskami łapek :evil_lol: Z tym głosowaniem na schronisko to jakies zamieszanie było bo ja tez nie weszłam. Dla mnie też za dużo czytania tych opisów. Jak przewertruje papiery firmowe to przyznam ,ze juz mi sie nic nie chce :oops: Ja wolę metoda konto i wysyłka na dane konto Quote
Buszki Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Ale piękny kociamber :). Gratki dla Serka ! Quote
jamnicze Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 A ja przesyłam głaski dla całego stadka, a szczególnie dla seniorów, czyli Farika i Felusi , a co! :) Kicia ładna, ciekawe jaki ma charakterek. Quote
FredziaFredzia Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Asiaczku, zareklamuję bazarek: RASOWY BAZAR! Quote
Czoko Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Asiaczek napisał(a):I tak juz musztarda, co się wylała...;) Ja mam tylko 1 adres mailowy... Pzdr. Najważniejsze , ze wygrali! Pod koniec głosowania forum często się zawiesza i bardzo dużo ludzi zgłasza problem z zagłosowaniem. Ja dlatego przestałam głosować w ostatniej chwili - kiedyś się zdarzyło, że też nie dałam rady zagłosować Quote
Alicja Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Czoko napisał(a):Najważniejsze , ze wygrali! Pod koniec głosowania forum często się zawiesza i bardzo dużo ludzi zgłasza problem z zagłosowaniem. Ja dlatego przestałam głosować w ostatniej chwili - kiedyś się zdarzyło, że też nie dałam rady zagłosować ale nerwowo było na koniec ....całe szczęście ze sie udało Quote
Recommended Posts