lourdnes Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Zielona odpowiedziała u Cienkiej . Gen tri spotykając brindle da trindla . Quote
Asiaczek Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 I wsio jasne. Pinka chyba jednak pozostanie dziewicą;) pzdr. Quote
M&S Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Asiaczek napisał(a):I wsio jasne. Pinka chyba jednak pozostanie dziewicą;) pzdr. Na to wygląda:evil_lol: Cześć Dżołana:multi: Quote
zielona Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 A&L napisał(a):Ależ to skomplikowane :D Rozumiem, że w innych rasach też się da to tak przewidzieć jak u basków? Zielona zna się tylko na basenji czy podpowiedziałaby w kwestii innej rasy? Nie jest to wcale takie trudne. Każdego psa można rozszyfrować. O jaką rasę Ci chodzi? Quote
Asiaczek Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 M&S napisał(a):Na to wygląda:evil_lol: Cześć Dżołana:multi:Hejka:) zielona napisał(a):Nie jest to wcale takie trudne. Każdego psa można rozszyfrować. O jaką rasę Ci chodzi? O, proszę, i zielona tutaj:) Metheora napisał(a):haha a dla mnie to brzmi prawie jak szyfr... Nieeee, to brzmi jak cudna melodia: tri spotyka bri i daje trindla...:) Pzdr. Quote
A&L Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 zielona napisał(a):Nie jest to wcale takie trudne. Każdego psa można rozszyfrować. O jaką rasę Ci chodzi? O cairn terriery. Prawdopodobnie kupię takiego w przyszłym roku, ale warunek jest jeden - musi być pręgowany. No i boję się tego, że wybiorę hodowlę, miot itd. będę wyczekiwać, aż się urodzą, a tu doopa - nie ma pręgowanych, także fajnie by było mieć jakąś wiedzę :) Quote
Asiaczek Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Może skontaktuj się z hodowlą, z której Kisses ma Alaykę...? Pzdr. Quote
lourdnes Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Witam się :) Faktycznie tri bri trindle brzmi jak piosenka- zagraniczna :cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 http://allegro.pl/wyprzedaz-50-pies-hodowla-wychowanie-zywienie-i1949636321.html polecam , książka rewelacja !!! dla tych co mają psa , dla tych co chcą psa - dla hodowców i dla laików pierwsza książka , napisana w normalnym języku Quote
Asiaczek Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Vectra napisał(a):http://allegro.pl/wyprzedaz-50-pies-hodowla-wychowanie-zywienie-i1949636321.html polecam , książka rewelacja !!! dla tych co mają psa , dla tych co chcą psa - dla hodowców i dla laików pierwsza książka , napisana w normalnym języku Jak tak zachwalasz, to chyba trzeba będzie zainwestowac:) Dzięki! pzdr. Quote
lourdnes Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Asiaczek napisał(a):Jak tak zachwalasz, to chyba trzeba będzie zainwestowac:) Dzięki! pzdr. Też tak pomyślałam :) Quote
A&L Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Asiaczek napisał(a):Może skontaktuj się z hodowlą, z której Kisses ma Alaykę...? Pzdr. Mam kontakt z Panią Evą :) Nie rozmawiałam z nią na temat przewidywania maści nadchodzącego miotu. Wiem tylko, że jak maluchy ida do nowych właścicieli można już ustalić jakiej będą maści (nie wiem czy wszyscy wiedzą, ale u cairnów kolor się zmienia po jakimś czasie). Quote
Asiaczek Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Ja to akurat wiem od Kisses... Pzdr. Quote
Karro Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 ładnie chłopaczki prezentują sie na wystawie :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 A dziewczynki to juz nie...? Buuuuu...... Pzdr. Quote
Alicja Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Asiaczek napisał(a):A dziewczynki to juz nie...? Buuuuu...... Pzdr. :lol::lol::lol: Quote
Vectra Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Asiaczek napisał(a):Jak tak zachwalasz, to chyba trzeba będzie zainwestowac:) Dzięki! pzdr. Na serio warto :) obrobiłam co miałam obrobić , idę czytać ciąg dalszy :) Quote
Asiaczek Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 ...czytaj, czytaj, będziesz miała cudownie wesołe sny:) Pzdr. Quote
Kisses Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Tak, U Cairnów kolorki to loteria, zwłaszcza u pręgusków :) Quote
A&L Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Kisses napisał(a):Tak, U Cairnów kolorki to loteria, zwłaszcza u pręgusków :) Byleby był pręgusek :loveu:. Najlepiej ciemny, ale na jasnego też się nie obrażę :D Quote
Kisses Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Ta nasza siostrzyczka, co była z nami w Kielcach, była baardzo ciemna jako papiś, teraz ma więcej jaśniejszych przebłysków, na stronce są fotki z Kielc, więc możesz zobaczyć :) Quote
A&L Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Kisses napisał(a):Ta nasza siostrzyczka, co była z nami w Kielcach, była baardzo ciemna jako papiś, teraz ma więcej jaśniejszych przebłysków, na stronce są fotki z Kielc, więc możesz zobaczyć :) Na stronie hodowli? Quote
Kisses Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Dawaj na fejsa, nie będziemy Asiaczkowi offować :) Quote
lourdnes Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Asiaczku a gdzie obiecane fotki do cdn Kielc? :eviltong: Quote
Recommended Posts