Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Będzie, będzie. ale najgorsze jest to, że z podium BOG3 z Dżezikiem nie mam ani jednego; tak wyglądały próby tomka;)

pzdr.

No to FATALNIE....dał facet plamę!!!!!

Posted

deer_1987 napisał(a):
pokaz to my ocenimy :diabloti: czasami latwiej dac na P albo A i wtedy aparat dobierze F albo czas.

Ja nawet nie wiem, jakie ustawienia były ćwiczone...

Elitesse napisał(a):
to juz blizej niz dalej :)

Zgadza się!

Czoko napisał(a):
Zaglądam w dobrym momencie! Ujawniam swoją obecność skoro dałam rady się zalogować...

Ewuniu, zawsze jestes tutaj miło witana:)

Ciapkowa. napisał(a):
Asiaczki wielkie gratulacje :) :)!!!!!!

Dziękowac:)

Buszki napisał(a):
No i gdzie te fotki ?

Będą dzisiaj.

pzdr.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Szkoda, ze tyle odpadło z tych fotek. Czyje się podbudowana, bo jak ja wzięłam w Nitrze pani aparat to w miarę zdjęcia wychodziły, chociaż praktycznie nie mam styczności z tego typu aparatami.

Jak wstawię, to sama ocenisz...

A&L napisał(a):
Witam się i czekam na fotki :D

Jeszcze troche cierpliwości:)

Pzdr.

Posted

Nie wiem, czy najpierw wstawiać fotki w temacie wystawy kieleckiej czy tutaj.Może najpierw wstawię
tutaj trochę...

No to lecimy z opowiadaniem, jak to Ofik-Tofik bawił się z innymi pieskami:)
Na tapecie - Serek... Krótko się bawili, bo trzeba było wchodzić na ring...

Ale z beardedem Rodkiem to juz była zabawa na całego!

Uploaded with ImageShack.us

W tle drugi bearded (mieszkają razem),który juz w tej Galerii był kilka razy prezentowany - vinni:)

Cdn.
Pzdr.

Posted

Wstawiłam pierwszą partię fotek - reszta jutro :)

Niestety też mi fotki nie wyszły. Nie mam doswiadczeń foto w halach więc nie chciałam eksperymentować z ustawieniami .Zdjęć zrobiłam ok 400 a do wstawienia wybrałam 110.Tomek miał rację ,ze swiatło jest trupie. On ustawiał ISO na 800 ja wybrałam tryb dla idiotów tak na wszelki wypadek :evil_lol: Wyszło jak wyszło w każdym razie juz można oglądać w dziale wystawy :diabloti:

Posted

Fatalne światło na wystawie i nie ma się co dziwić że fotki nie są super , ale zawsze liczy się fakt że sa :cool2:
i nawet najlepszym fotografom bywa że kiepskie wychodzą :)

Posted

lourdnes napisał(a):
Wstawiłam pierwszą partię fotek - reszta jutro :)

Niestety też mi fotki nie wyszły. Nie mam doswiadczeń foto w halach więc nie chciałam eksperymentować z ustawieniami .Zdjęć zrobiłam ok 400 a do wstawienia wybrałam 110.Tomek miał rację ,ze swiatło jest trupie. On ustawiał ISO na 800 ja wybrałam tryb dla idiotów tak na wszelki wypadek :evil_lol: Wyszło jak wyszło w każdym razie juz można oglądać w dziale wystawy :diabloti:

Ide ogladac :loveu:

W hali to jasny obiektyw by sie przydal ale stalka czasami sie nie sprawdza bo z kolei za daleko albo za blisko jest psiak :diabloti: No albo tak jak Ty uzylas duzego iso 3200 :)