M&S Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Dzień dobry:) Mam nadzieję, że dobrze spałaś..... Quote
Asiaczek Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 deer_1987 napisał(a):Dobranoc! :loveu: To ja dzisiaj - Dzień doberek:) Korenia napisał(a):Gratulacje :)! Dziękować:) M&S napisał(a):Dzień dobry:) Mam nadzieję, że dobrze spałaś..... Juz dawno tak dobrze nie spałam:) Pzdr. Quote
Buszki Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Asiaczek napisał(a):deer_1987 M&S kaskaSz *anusia&ajlu* jamnicze FredziaFredzia Paula03 - bardzo Wam dziękuję za kciuki,pomogły jak zwykle!!!!! Kanibaru FROMAJE FRAIS - dosk.1, CWC, r.CACIB (przechodzi), Nowy Interchampion!!! OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - dosk.2 JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, BOS, BOB, BOG3!!!! ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Naj.Junior. FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - doskl.1, Naj. Weteran, BIS Veteran1!!!! Pzdr. Pzdr. Już w wystawach pogratulowałam,ale co mi tam.GRATULACJE!!! Quote
Asiaczek Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Metheora napisał(a):Ahhh... jakie malutkie Kropeczki, będę zaglądać i patrzeć jak rosną :* ostatnio sie opuścilam w zaglądaniu tu i tam....niestety mało czasu GRATULACJE za wczorajsze sukcesy wystawowe :) Te Kropeczki to dzieci Serkowe:) Miłobyło, choć na chwilę,porozmawiać:) pzdr. Quote
Alicja Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 :klacz: Brawo Asiaczki :) Wyspana ?? Ja dziś odsypiałam do 8.55 :) Quote
*anusia&ajlu* Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 ale świetne wyniki!!! i chyba Romka zaczęła MŁCH? Mizianko dla Basków!!! Jazz:loveu: uwielbiam jego kłus :) Quote
Asiaczek Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Alicja napisał(a)::klacz: Brawo Asiaczki :) Wyspana ?? Ja dziś odsypiałam do 8.55 :) Dziękować:) Izabela124. napisał(a):I ode mnie gratulacje! Przyjęte:) Paula03 napisał(a):Gratulacje!! :) Dziękować:) *anusia&ajlu* napisał(a):ale świetne wyniki!!! i chyba Romka zaczęła MŁCH? Mizianko dla Basków!!! Jazz:loveu: uwielbiam jego kłus :) Tak, Romka zaczeła Mł.CH.PL:) Pzdr. Quote
Cienka Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Gratuluje Asiaczku sukcesów. I tak mały przeciek ode mnie Tomecki coś przebąkuje, że w przyszłym rok chciałby basko bobaski w domu ( nie wiem co mu się nagle stało,ot tak wymyślił i planuje to w czyn przerodzić). Mam nadziej, że niedługo nie powie, że chce jeszcze bobaska na 2 nóżkach:nerwy::help1: Quote
Asiaczek Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 FredziaFredzia napisał(a):Gratulacje Asiaczki :) Dziękować:) Cienka napisał(a):Gratuluje Asiaczku sukcesów. I tak mały przeciek ode mnie Tomecki coś przebąkuje, że w przyszłym rok chciałby basko bobaski w domu ( nie wiem co mu się nagle stało,ot tak wymyślił i planuje to w czyn przerodzić). Mam nadziej, że niedługo nie powie, że chce jeszcze bobaska na 2 nóżkach:nerwy::help1: Hahaha, ciekawe, co mu tam po głowie chodzi... ewelinabuck napisał(a):no no gratulacje:):):) Dzięki:) Czoko napisał(a):Serdecznie gratuluję! Dzięki:) gosiaja napisał(a):Gratulacje !!! Dzięki:) M&S napisał(a):Miłego dnia:):) Dzięi:) Ja dopiero teraz weszłam na DGM... Pzdr. Quote
A&L Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Witamy się :smile: Co do nowo narodzonych kluseczek - chłopak nr 2 jest boski :loveu: Dołączam się do gratulacji - super wyniki, wymiziaj ode mnie Asiaczki :multi: Quote
lourdnes Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Wielgachne GRATULASKI :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Fotki z wystawy powinny byc ok godz 20( chyba ,ze dojadę do B.wcześniej :cool3:).Jak nie zdąże zamiescić wszystkich to i tak postaram sie chociaż część :evil_lol: Quote
Elitesse Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 a ja czekam na fotki z Kielc :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 lourdnes napisał(a):Wielgachne GRATULASKI :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Fotki z wystawy powinny byc ok godz 20( chyba ,ze dojadę do B.wcześniej :cool3:).Jak nie zdąże zamiescić wszystkich to i tak postaram sie chociaż część :evil_lol: Dziękować. Mam nadzieję, że Twoje fotki będa zdecydowanie lepsze, botomek to na moim aparacie tylko eksperymentował i szlag mnie trafia, bo zrobił 400 fotek, a po selekcji zostało115 i to tez trzeba jeszcze pooglądać,bo sa takie sobie... Elitesse napisał(a):a ja czekam na fotki z Kielc :evil_lol: Postaram się dzisiaj cos wstawić. Mam obecnie 115 zdjęc do drugiej selekcji...;) pzdr. Quote
Recommended Posts