lourdnes Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Cuuuuuuudne szkrabki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Mi wpadła w oko sunia nr 2 i piesek nr 1 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:. Co za cudowny baskowy miesiąc :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: i następne w drodze :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Będzie listopad- grudzień pod znakiem Basenji :diabloti: Quote
M&S Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Dobeker:):) Basenji zawładnęły jesienią...;) Quote
Buszki Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Śliczne maluchy,a jakie kołnierzaste ;).I znowu pręgusy górą :). Quote
Asiaczek Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 lourdnes napisał(a):Cuuuuuuudne szkrabki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Mi wpadła w oko sunia nr 2 i piesek nr 1 Co za cudowny baskowy miesiąc i następne w drodze Będzie listopad- grudzień pod znakiem Basenji :diabloti: M&S napisał(a):Dobeker:):) Basenji zawładnęły jesienią...;) "Nasza" pora roku:) Buszki napisał(a):Śliczne maluchy,a jakie kołnierzaste ;).I znowu pręgusy górą :). Tak, pręguski ostro przebijają się i twardo siedzą na I miejscu:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 understandme napisał(a):Jeju jakie słodkie szczeniaki,takie robaczki :loveu: Sunia nr 1 ma taką fajną ciapkę na karku :loveu: Plamkę na karku to ma piesek nr 1... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Uffff, szarlotka upieczona, ja sie powoli pakuję.... Jutro CACIB w Kielcach:) Trzymajcie kciuki! Pzdr. Quote
M&S Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Asiaczek napisał(a):Uffff, szarlotka upieczona, ja sie powoli pakuję.... Jutro CACIB w Kielcach:) Trzymajcie kciuki! Pzdr. Bawcie się dobrze, powodzenia!!!! Quote
*anusia&ajlu* Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 ja tez trzymam kciuki :kciuki: powodzenia!!!! Quote
jamnicze Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Powodzenia w Kielcach :hand: A mamuśka tylko obserwuje spode łba :) http://img197.imageshack.us/img197/5598/p1020994o.jpg Quote
Doris&Grenio Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Gratuluję maluchów..przesłodkie. Pancio zaraz będzie marudził, że chce sunie :D Quote
Paula03 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 My oczywiście również trzymamy kciuki! Quote
Asiaczek Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Kaszczydlo napisał(a):Przesłodkie kreciki :loveu: Doris&Grenio napisał(a):Gratuluję maluchów..przesłodkie. Pancio zaraz będzie marudził, że chce sunie :D unikatowydiament napisał(a):Gratulacje słodziaków:) Jeżeli Mirka M. z Czech czyta Wasze ciepłe słowa o maluchach,to na pewno cieszy się razem z nami> Bo ja się ogromnie ciesze, że Serek tak dzielnie się spisał:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 deer_1987 M&S kaskaSz *anusia&ajlu* jamnicze FredziaFredzia Paula03 - bardzo Wam dziękuję za kciuki,pomogły jak zwykle!!!!! Kanibaru FROMAJE FRAIS - dosk.1, CWC, r.CACIB (przechodzi), Nowy Interchampion!!! OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - dosk.2 JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, BOS, BOB, BOG3!!!! ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Naj.Junior. FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - doskl.1, Naj. Weteran, BIS Veteran1!!!! Pzdr. Pzdr. Quote
Kisses Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Brawo Asiaczku, moja mama od razu Was poznała na weteranach i strasznie jej się podobała :) Quote
jamnicze Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Asiaczek napisał(a): Kanibaru FROMAJE FRAIS - dosk.1, CWC, r.CACIB (przechodzi), Nowy Interchampion!!! OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - dosk.2 JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, BOS, BOB, BOG3!!!! ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Naj.Junior. FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - doskl.1, Naj. Weteran, BIS Veteran1!!!! Pzdr. Pzdr. Super!!! GRATULACJE !!! Ależ Dżezik szaleje pod koniec tego roku, gdzie się nie pokaże, to wszystkich kosi :) Hurrra, Serkowy - interchampionem :loveu: Quote
M&S Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Suuuper asiaczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Kisses napisał(a):Brawo Asiaczku, moja mama od razu Was poznała na weteranach i strasznie jej się podobała :) Bardzo nam miło:) jamnicze napisał(a):Super!!! GRATULACJE !!! Ależ Dżezik szaleje pod koniec tego roku, gdzie się nie pokaże, to wszystkich kosi :) Hurrra, Serkowy - interchampionem :loveu: Tak, to fakt. Ostatnio Dzezik ostro finiszuje w tym roku:) Tez ogromnie się cieszę, że Serek jest juz Interem:) Liczę, że certyfikat Serkowy dostanę +/- w sierpniu 2012, hahaha.... deer_1987 napisał(a):Super wyniki, gratulacje!! Dziękować:) M&S napisał(a):Suuuper asiaczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Diękowac:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Kochani, jestemjuz po bananie i jabłku (od zielonej, mniam, mniam,mniam....), szklance herbatki z cytryna i,.... oczy mi się kleją. Przed wyjazdem na wystawę spałam ok. 3 godzin, wstałam o 1,30 w nocy, wysikałam psy, nakarmiłam i o 4.30 kolega podjechał pod blok. Podczas jazdy nie udałomi się zdrzemnąć, bo dawno nie widziałam się z owym kolegą i sporo spraw należało omówić;) Na wystawie- sami wiecie, jak jest.... Droga powrotna - emocje nie pozwoliły na spanie... więc.... mówię wszystkim dobranocka! i do poczytania jutro:) Pzdr. Quote
Recommended Posts