C&B Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Gratulacje dla rodziców! Moim zdaniem każdy basek jest przeuroczy, ale jako czarny tricolorek to już w ogóle:loveu: Quote
Asiaczek Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 [quote name='C&B']Gratulacje dla rodziców! Moim zdaniem każdy basek jest przeuroczy, ale jako czarny tricolorek to już w ogóle:loveu: Ooooo, fanka trikolorów:) Pzdr. Quote
kaskaSz Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 mi zaraz po pręguskach podobają się tri :) Quote
jamnicze Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 [quote name='Asiaczek']Króciutki filmik z wystawy w Kownie, gdzie JUMA MONGO Asiaczek FCi zajął BOG2!!!! BOG1 - shiba inu z kolegą V. Baranauskasem z Litwy:) Brawo dla obojga!!!! http://www.youtube.com/user/SIBERIJA#p/a/u/0/vWvH00NNs6A pzdr. Ależ ich sędzina przegoniła :) [quote name='Asiaczek']Hura!!!!!!! Dzisiaj HANNAH Ekibondo po wrześniowej wizycie u Serka urodziła 5 nowych dzieci Serkowych: 2 chłopaków pręgowanych 1 chłopak rudo-biały 1 dziewczyna rudo-biała 1 dziewczyna pręgowana Zdjęcie z profilu Mirki M. na FB. Pzdr. Tatuś pewnie dumny, no a babcia (ta ludzka) to już na pewno ! [quote name='Asiaczek'] Hahaha, Ofik-Tofik jest jak najbardziej Zuzkowy:) chociaz chetnie bym go podkradła...;) Pzdr. A fe Asiaczku, nie ładnie się tak zasadzać na własne dziecko :diabloti: [quote name='deer_1987']szkoda ze nie bedzie pregusow bo dla mnie tez gora! A ja nie żałuję, mi się najbardiej podobają rude i tri i takie właśnie mogą się urodzić u Sajdusi i Erki po Serku :loveu: Quote
A&L Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Dla mnie pręgowce i rudo - białe są na prowadzeniu, a tri daaaaleeeekooooo w tyle :D Quote
C&B Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Asiaczek napisał(a):Ooooo, fanka trikolorów:) Pzdr. Tak, tak, a jak jeszcze mają niewielką ilość bieli - mm, cud, miód i orzeszki :evil_lol: Ale z tą bielą to takie moje zboczenie jest ;) Quote
Korenia Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Widzę, że Serek to ma powodzenie! Właśnie chciałam ponarzekać, że ostatnio coś trikolorków nie ma :( Quote
Asiaczek Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Na dobry początek dnia:0 Pewien mężczyzna w podeszłym wieku żył samotnie w New Jersey. Chciał posadzić w tym roku pomidory, ale wymagało to ciężkiej pracy, ponieważ ziemia była twarda. Jego jedyny syn, Vincent, który zazwyczaj mu pomagał, teraz siedział w ... więzieniu. Stary mężczyzna napisał do niego list, w którym opisał swój kłopot: Drogi Vincencie, jest mi niezmiernie przykro, ale wygląda na to, że w tym roku nie będę mógł posadzić pomidorów. Robię się za stary do przekopywania ziemi na działce. Wiem, że gdybyś był tu ze mną, nie miałbym tego problemu. Z uśmiechem na twarzy przekopałbyś ziemię za mnie, jak za dawnych lat. Kilka dni później otrzymał odpowiedź od swojego syna. Kochany tato, nie przekopuj działki. Są tam pogrzebane ciała. Kocham cię, Vinnie O 4 nad ranem, następnego dnia, agenci służb specjalnych i lokalna policja przybyli na miejsce, aby przekopać cały teren w poszukiwaniu ciał, których jednak nie znaleźli. Tego samego dnia stary mężczyzna otrzymał list od syna: Kochany Tato, teraz idź i posadź pomidory. To jedyne co mogłem zrobić, zważając na okoliczności. Kocham cię, Vinnie. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 [quote name='M&S']Cześć Asiu!!!!! Witajcie! [quote name='kaskaSz']mi zaraz po pręguskach podobają się tri :) A u mnie tri a potem ex aequo - rudo-białe i pręgate:) [quote name='jamnicze']Ależ ich sędzina przegoniła :) Tatuś pewnie dumny, no a babcia (ta ludzka) to już na pewno ! A fe Asiaczku, nie ładnie się tak zasadzać na własne dziecko :diabloti: A ja nie żałuję, mi się najbardiej podobają rude i tri i takie właśnie mogą się urodzić u Sajdusi i Erki po Serku :loveu: E, tam! Porwanie własnego dziecka to nie porwanie;) [quote name='A&L']Dla mnie pręgowce i rudo - białe są na prowadzeniu, a tri daaaaleeeekooooo w tyle :D No, proszę, następna fanka pręgatych:) [quote name='C&B']Tak, tak, a jak jeszcze mają niewielką ilość bieli - mm, cud, miód i orzeszki :evil_lol: Ale z tą bielą to takie moje zboczenie jest ;) Alez tri musza miec trochę bieli. Nie ma tak,że tri nie mają białych znaczeń... [quote name='Korenia']Widzę, że Serek to ma powodzenie! Właśnie chciałam ponarzekać, że ostatnio coś trikolorków nie ma :( Jest duże prawdopodobieństwo, że będą:) I to już niedługo:) pzdr. Quote
lourdnes Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Hahahaha dowcip super :) Usmiałyśmy się z dziewczynami :)Witam sie z rana Quote
Buszki Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 kaskaSz napisał(a):mi zaraz po pręguskach podobają się tri :) A&L napisał(a):Dla mnie pręgowce i rudo - białe są na prowadzeniu, a tri daaaaleeeekooooo w tyle :D Ha,znaczy pręguski wychodzą na prowadzenie ;). Quote
C&B Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Wiem, ze tri musza miec biale znaczenia, a mi sie najbardziej podobaja takie, ktore maja jej nie wiele ;) Quote
lourdnes Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 C&B napisał(a):Wiem, ze tri musza miec biale znaczenia, a mi sie najbardziej podobaja takie, ktore maja jej nie wiele ;) A ja uwielbiam białe kołnierzyki:) Im więcej białego tym lepiej- szyje i łapki całe białe :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Buszki napisał(a):Ha,znaczy pręguski wychodzą na prowadzenie ;). Nie da się ukryć;) pzdr. Quote
M&S Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Wszystkie ładne są i tri i biało-rude i tygrysy.... Hello wieczorkiem:):) Quote
Asiaczek Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Witaj, witaj:) Jak tam noga po rehabilitacji? Co mówi pan rehabilitant? pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 WW'06 HANNAH Ekibondo (Hana) urodziła następne Serkowe dzieci. Urodziło się 5 maluchów - 3 pręguski i 2 rudzielce:) Oto foteczki, jeszcze ciepłe: Cała grupa: Uploaded with ImageShack.us Sunia nr 1: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Sunia nr 2:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
M&S Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Asiaczek napisał(a):Witaj, witaj:) Jak tam noga po rehabilitacji? Co mówi pan rehabilitant? pzdr. Na moje oko, nieźle, ale jeszcze lubi mnie pobolewać..... mam chodzić i chodzić, no to chodzę;) No proszę, ile dzieci Serkowatego i jakie apetyczne kluseczki;) Quote
Asiaczek Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 I jeszcze chłopaki. Chłopak nr 1 Uploaded with ImageShack.us Chłopak nr 2. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Chłopak nr 3 ma juz swoje imię KWAME:):loveu:, będzie mieszkał w zaprzyjaźnionej czeskiej hodowli baskowej! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Prawda, że cudne?:) pzdr. Quote
ewtos Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Maleństwa cudowne :loveu:, niech zdrowo rosną. Opowieść na dobry poranek wzruszyła mnie, nie wiem czy prawidłowo reaguję? Quote
Asiaczek Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 A ja się obśmiałam.... To nie wiem, czy czytałyśmy tę samą historyjkę;) Pzdr. Quote
Karro Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Jeju jakie słodkie szczeniaki,takie robaczki :loveu: Sunia nr 1 ma taką fajną ciapkę na karku :loveu: Quote
kaskaSz Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/197/p1020994o.jpg/ jakie różowo-'noskie' słodziaki :) Quote
Recommended Posts