Asiaczek Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Hura!!!!!!! Dzisiaj HANNAH Ekibondo po wrześniowej wizycie u Serka urodziła 5 nowych dzieci Serkowych: 2 chłopaków pręgowanych 1 chłopak rudo-biały 1 dziewczyna rudo-biała 1 dziewczyna pręgowana Zdjęcie z profilu Mirki M. na FB. Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 [quote name='Asiaczek']Hura!!!!!!! Dzisiaj HANNAH Ekibondo po wrześniowej wizycie u Serka urodziła 5 nowych dzieci Serkowych: 2 chłopaków pręgowanych 1 chłopak rudo-biały 1 dziewczyna rudo-biała 1 dziewczyna pręgowana Zdjęcie z profilu Mirki M. na FB. Pzdr. Widziałam na FB, super. Ale bym chciała znowu taka małą kluseczkę. Quote
lourdnes Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 I kolejne cudne kuleczki :loveu::loveu::loveu::loveu: Z dowcipem o mężczyznach naprawdę cos w tym jest :diabloti: Zuzke na fotce faktycznie ustrzeliłaś bo wyszła super :cool3: Szkodniki sie wybiegały. Nie ma to jak ogródek - coś o tym wiem :evil_lol: Z wycieczki do Częstochowy najbardziej wpadła mi w oko kaskada- ja jestem wodolubna :evil_lol: Wielgachne gratki i życzonka dla miotu na "O" :multi::multi::multi::multi::multi: Oby wiecęj takich uroczych szkodników :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
A&L Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Asiaczek napisał(a):Tą trasa wracałam od zuzki:) Jak się jedzie te 3-4 godziny, to kazde"zjawisko" przy drodze jest interesujące... Pzdr. Czyli jednak Zuza mieszka w okolicach Częstochowy? :D Quote
Zuza i Noddy Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 A&L napisał(a):Czyli jednak Zuza mieszka w okolicach Częstochowy? :D No tak, dokładnie miejscowość Kłomnice, pisałam ;) Quote
lourdnes Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Zuza i Noddy napisał(a):No tak, dokładnie miejscowość Kłomnice, pisałam ;) Zuzka a w Kielcach będziesz?:) Ja sie pakuje z aparatosem :diabloti: Quote
Zuza i Noddy Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 lourdnes napisał(a):Zuzka a w Kielcach będziesz?:) Ja sie pakuje z aparatosem :diabloti: Oczywiście, ze będę. Już się nie mogę doczekać ;) Quote
Asiaczek Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Zuza i Noddy napisał(a):Widziałam na FB, super. Ale bym chciała znowu taka małą kluseczkę. Może do nas wpadnieszw styczniu? lourdnes napisał(a):I kolejne cudne kuleczki :loveu::loveu::loveu::loveu: Z dowcipem o mężczyznach naprawdę cos w tym jest :diabloti: Zuzke na fotce faktycznie ustrzeliłaś bo wyszła super :cool3: Szkodniki sie wybiegały. Nie ma to jak ogródek - coś o tym wiem :evil_lol: Z wycieczki do Częstochowy najbardziej wpadła mi w oko kaskada- ja jestem wodolubna :evil_lol: Wielgachne gratki i życzonka dla miotu na "O" :multi::multi::multi::multi::multi: Oby wiecęj takich uroczych szkodników :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ja juz zaczynam tęsknić do bobasków... lourdnes napisał(a):Zuzka a w Kielcach będziesz?:) Ja sie pakuje z aparatosem :diabloti: Tylko najpierw naładuj bateryjki, hahaha;) Zuza i Noddy napisał(a):Oczywiście, ze będę. Już się nie mogę doczekać ;) Jeszcze kilka dni:) Pzdr. Quote
Oscar Patric Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Buszki napisał(a):Coś w tym jest :evil_lol:. co racja to racja:) Gratulacje ślicznych maluszków Quote
Asiaczek Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 To maluszki po moim samczyku - Serku:) A urodziły się w Czechach. {zdr. Quote
Alicja Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 [quote name='Asiaczek']Hahaha Pzdr. :roflt::roflt: [quote name='Asiaczek']Hura!!!!!!! Dzisiaj HANNAH Ekibondo po wrześniowej wizycie u Serka urodziła 5 nowych dzieci Serkowych: 2 chłopaków pręgowanych 1 chłopak rudo-biały 1 dziewczyna rudo-biała 1 dziewczyna pręgowana Zdjęcie z profilu Mirki M. na FB. Pzdr. Gratulacje dla Serka też i dla mamusi ;) Quote
A&L Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 To już wszystko wiem :D Ja w ogóle jestem zakręcona, byłam pewna, ze Ofi, to dziecko mieszkające u Asiaczków, a Zuza go tylko wystawia. A tu wchodzę na stronę Zuzki i patrzę, a to jednak jej pies :) Quote
Asiaczek Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Alicja napisał(a): Gratulacje dla Serka też i dla mamusi ;) Dziękować:) A&L napisał(a):To już wszystko wiem :D Ja w ogóle jestem zakręcona, byłam pewna, ze Ofi, to dziecko mieszkające u Asiaczków, a Zuza go tylko wystawia. A tu wchodzę na stronę Zuzki i patrzę, a to jednak jej pies :) Hahaha, Ofik-Tofik jest jak najbardziej Zuzkowy:) chociaz chetnie bym go podkradła...;) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Asiaczek napisał(a):Może do nas wpadnieszw styczniu? Pzdr. Bardzo chętnie ;) Quote
Asiaczek Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Zuza i Noddy napisał(a):Bardzo chętnie ;) To wstępnie rezerwuj czas w styczniu:) Obys tylko miałachociaż 1-2 dni wolnego. Ewentualnie jakiś weekend,co? pzdr. Quote
lourdnes Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Bateria już naładowana a ja grzeje paluszki do przyciskania guziczków na aparatosie :diabloti: Quote
Zuza i Noddy Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Asiaczek napisał(a):To wstępnie rezerwuj czas w styczniu:) Obys tylko miałachociaż 1-2 dni wolnego. Ewentualnie jakiś weekend,co? pzdr. Od 28 stycznia chyba mam 2 tygodnie wolnego. Quote
Buszki Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 [quote name='Asiaczek']Hura!!!!!!! Dzisiaj HANNAH Ekibondo po wrześniowej wizycie u Serka urodziła 5 nowych dzieci Serkowych: 2 chłopaków pręgowanych 1 chłopak rudo-biały 1 dziewczyna rudo-biała 1 dziewczyna pręgowana Zdjęcie z profilu Mirki M. na FB. Pzdr. Gratulacje dla rodziców. Pręgusy górą ;). Quote
Asiaczek Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 lourdnes napisał(a):Bateria już naładowana a ja grzeje paluszki do przyciskania guziczków na aparatosie :diabloti: Hahaha... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 [quote name='Buszki']Gratulacje dla rodziców. Pręgusy górą ;). Na razie - tak. ale u mnie i u Sajduni to pręgusów nie bedzie... Pzdr. Quote
taxelina Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 szkoda ze nie bedzie pregusow bo dla mnie tez gora! Quote
lourdnes Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Ja lubię pregusy i rudo-białe jak moje ale maluchy są wszystkie cuuudne bez względu na maść :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: i nie mogę sie doczekac :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 deer_1987 napisał(a):szkoda ze nie bedzie pregusow bo dla mnie tez gora! Serek w połączeniu z Sajdusią i Erką nie da pręgatych... lourdnes napisał(a):Ja lubię pregusy i rudo-białe jak moje ale maluchy są wszystkie cuuudne bez względu na maść :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: i nie mogę sie doczekac :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Fakt, małe pełzające baskopodobne stfffforki - zawsze sa super:) Pzdr. Quote
Recommended Posts